Povezava

1. junij 2013
Posted by vojko at 00:01, June 1 2013.

! Klicaj dneva !

Marilyn Monroe - Astrologija Devetzvezdni KI - KI 282

Rojena na današnji dan 1926 –
Marilyn Monroe,
Astrološko KI 288
filmska igralka

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 8 4

Dnevni horoskop za dan

KI 4 

je v nasprotju z energijo KI 3 – stabilna, prodorna energija, ki deluje na dolgi rok. Kot pomlad počasi a zagotovo prodira v naša življenja, tako v naša srca seže delovanje človeka odraslega drevesa 4 (KI 4).

V osemčlanski družini to energijo predstavlja najstarejša hči, ki prevzema delo od svoje matere in jo marsikdaj nadomešča.

 

V našem vsakdanjem življenju nam takrat, ko na nas vpliva ta energija postanejo pomembne neotipljive stvari – lepota, izjave, glasba, umetnost.Jupiter je planet, ki predstavlja energijo 4. V vsakdanjem življenju pa aviacija, ptiči, visoki mostovi, telekomunikacije, dokumenti, vrt, park, umetnost.

Bela voda 1

Danes ste pod vplivom dnevne energije črne prsti 2, hkrati pa mesečne energije rdeče kovine 7. To je v astrologiji KI 9 zvezd poseben par, ki se imenuje he-tu. To pomeni, da imate danes izredno moč, ki ojača vse, kar se dogaja v vas. Vendar pozor. Moč uporabite le za osebno rast in nikakor ne za vpliv na soljudi. Ostanite mirni.

Temnozeleno drevo 4

Danes je vaš dan učenja, torej karmični dan. Ker ste že od 5. maja v mesečni energiji bele vode 1, vam karma sporoča o delovanju vašega notranjega sveta in o tem, kako ta vaš notranji svet lahko udejanjite v sanjah, ki jih imenujemo ‘življenje’.

Rdeča kovina 7

Danes kot že ves mesec: pozorno z dokumenti.  Morda je že prepozno za tiste, ki so šli mimo, pa to ne pomeni, da ni potrebno biti pozoren na vse, kar se dogaja sedaj. In najbolj pomaga, da ste vi pozorni na vaše izjave, da vi izboljšate komunikacijo in prosite ljudi v okolici, da vam povedo, kako vas razumejo. In komunikacija bo stekla bolj gladko.

 

Svetlozeleno drevo 3

Danes je za vas prav poseben dan. Zelo ste močni in lahko tudi dokaj uspešni, ko energijo vlagate v projekte, za katere se trudite že več mesecev ali celo let. Bodite pa urejeni in točni na vsakem koraku, ob vsakem dogodku. Pojdite stran od tam, kjer nimate kaj početi!

 

Bela kovina 6

Danes se lahko počutite kot da vas nekdo vleče sem in tja. Le kdo je to? Vam povem?- Vi sami!

 

Prenehajte se ukvarjati z nihanjem čustev in občutkov, raje uporabite vso modrost, ki jo premorete. Kajti na današnji dan lahko dosežete veliko več kot si sploh lahko predstavljate. Konec koncev: to so zadnji dnevi novih začetkov, mar ne?Izkoristite torej ta čas modro.

Vijolični ogenj 9

Danes ste še vedno z večino občutkov in časa v materialnem svetu. Torej naredite to, kar ste si zastavili, kmalu boste lahko še bolj veseli, saj boste priča izplenu zadnjih petih mesecev in mnogi vam bodo priskočili na pomoč že čez nekaj dni.

Pazite le.. ah to pa je že zadeva naslednjega mesečnega predvida…

 

Črna prst 2

Danes imate posebno moč. Odveč je hitenje, saj ste danes dovolj hitri, da delujete premišljeno. Priporočam vam, da moč in čas posvetite sebi in boljši komunikaciji z okolico.

V vsakem primeru in za vsako ceno ostanite mirni..

 

Rumena prst 5

Danes premišljeno in mirno opravite svoje delo, ki ste si ga zastavili. Še posebej, ko ‘delo’ pomeni branje, učenje, meditacijo, sprehod v naravi, čas z družino in hišnimi ljubljenci, obisk seminarja.

 

Bela prst 8

Danes karma preverja vašo discipliniranost na vseh področjih življenja. Tako vam priporočam, da ste urejeni in točni, pa čeprav gre ‘samo’ za prijateljske obiske, kosila; obljube, ki ste jih dali pred časom ali kaj drugega. Danes ste namreč vidni vsem – celo tistim, ki jih ne poznate.

Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Uporabljam licenčno programsko opremo Serif. Spletna stran je objavljana na internetu od 6. februarja 2002
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s