10. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Takako Matsu, igralka in glasbenica

Takako Matsu  KI-573 Ženska z 20 obrazi,
danes praznuje 36. rojstni dan

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 4

Dnevni horoskop za dan

KI 4 

Energija temnozelenega drevesa 4

– . – 

Bela voda 1

Danes se zdi boljši dan – kot pa je povprečen dan v tem mesecu. Ne pustite se presenetiti. Seveda sprejmite pomoč, ki vam je ponujana in se ves čas zavedajte, da vas ljudje v okolici ne razumejo, saj ste čisto posebno bitje in povrh vsega v čisto posebni energiji. Tako bodite cel mesec posebej pozorni na to, da se fizično ne predajate – brez pozornosti in opozorila – maserjem, kiropraktikom ali drugim ljudem, ki bi na vas izvajali razne ‘terapije’. Raje naredite vse, da se vsaj znotraj družine nasmejite ali pa greste z družinskimi člani na potep. Danes se v trgovini izogibajte ‘nujnim’ nakupom.

V KI-1 energiji ima danes rojstni dan sin pokojnega kralja Huseina KI 3 5 3: Princ Hashim bin Al Hussein – KI 1 4 2

Temnozeleno drevo 4

Danes je vaš učni dan – lahko mu rečemo tudi karmični. Lekcije prihajajo ena za drugo. Pomembno je, da sprejmete trenutek resnice in sproti dojamete, da je to učenje za življenje. Ko boste nezadovljstva reševali sproti, lahko dan postane zelo zanimiv. In namesto: ‘Ah, že spet ….’, si lahko rečete: ‘Ojoj, kako zanimivo! Že spet  …’ Vse druge aktivnosti – ki so vezane na vašo fizično dejavnost in komunikacijo z okoljem pa dobro premislite preden jih storite.

V KI-4 energiji  se je rodil na današnji dan: Saul Bellow – KI -4 4 5  Nobelov nagrajenec

Rdeča kovina 7

Danes vas dnevna energija močno podpira, vendar je bolje, da dan preživite čimbolj sami – se posvetite sebi. Kajti okolica vas ne razume najboljše in ker vam je veliko do tega, da imate s soljudmi odlične odnose, današni dan ni najboljši.

Svetlozeleno drevo 3

Danes ste samozavestni, saj v sebi čutite samozadostnost. No, pa kljub temu ni najboljši čas za komunikacijo s soljudmi, kajti ni vam lahko ohranjati pozornosti, vaših sogovornikov.

Vijolični ogenj 9

Tale dan je res poseben. Še za vas, ki ste zvezda je kakšen dan, ko vas le redkokdo vidi tako kot si vi predstavljate sebe. In današnji dan imate polno izzivov. Tudi za vas velja, da se potrudite pri izražanju. Povejte več kot se vam zdi potrebno in večkrat kot se vam zdi potrebno – na različne načine – če že morate povedati kaj pomembnega pa raje zapišite.

Črna prst 2

Cel mesec ste zvezda! Danes pa lahko svojo popularnost še izboljšate s tem, da ste urejeni, čisti, točni in nasmejani.
Ja to je vse!

Rumena prst 5

Opravite delo, ki ste si ga naložili. Dobro in pošteno. Pozornost velja nameniti vožnji s transportnimi sredstvi in pazite na svoje prste. Danes je res odveč delo s kovinami in stroji.

Bela prst 8

Od ideje do uresničitve je danes le en korak! Dobro izbirajte ideje.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s