11. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Julia Margaret Cameron

Julia Margaret Cameron KI-573 – fotografinja – se je rodila
na današnji dan leta 1815.

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 5

Dnevni horoskop za dan

KI 5 

Energija rumena prst 5 je energija, ki vse ustvari in lahko kadarkoli in karkoli tudi uniči. Čas, ko ‘vlada’ energija rumene prsti 5 imenujemo tudi ‘karmični čas’ ali karmično obdobje. To je poleg današnjega dne tudi celo letošnje leto. Najmočneje bomo čutili karmično energijo meseca avgusta letos, ko se združita letna in mesečna energija 5 za cel mesec. Že danes pa lahko čutimo bistvo te energije v našem vsakdanjem življenju, saj karmo čutimo kot skupinsko karmo naše družbe in celega našega sveta. Hkrati je v tem času vsak od nas v svoji rojstni energiji. To pomeni tudi, da je vsak od nas najbolj to, kar je v resnici. (avgusta bo ta občutek še močnejši). Danes torej odprite oči in ušesa in tudi poduhajte svet in ga začutite globoko v sebi.

Pa se nam ni treba globoko posvetiti energiji, da bi čutili karmična sporočila. Vidimo jih lahko na vsakem koraku, vendar jih običajno čutimo šele takrat, ko zadanejo nas ali pa ljudi, ki so nam zelo podobni. Kakorkoli že, ko čutimo takšno situacijo je to priložnost za vsakega od nas, da se iz te situacije lahko veliko nauči in napreduje veliko hitreje in na manj boleč način.

– . – 

Bela voda 1

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. Ta vas stimulira, da se posvetite sebi – vaši notranjosti, pa čeprav se v vaši notranjosti v tem času dogaja bore malo imate pa priložnost, da lepo ‘pospravite’ svoje srce. Priporočam vam veliko samote v naravi in meditacijo. Ljudje iz okolice vas ne razumejo najbolje, še manj pa dojemajo delovanje vašega telesa, tako je ta mesec – in tudi danes – čas, ki ga ‘zadržite zase’. Ko se srečujte z drugimi ljudmi je odlična priložnost, da začutite razliko vaših občutkov ko ste sami – posvečeni; nato, ko ste s sočlovekom; in kasneje, ko energija druženja odzvanja v vas. To je torej odličen čas, da izostrite vaše zavedanje…

prečitajte si vaš mesečni predvid za junij

Temnozeleno drevo 4

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. In zato, da bi se počutili boljše vam za danes priporočam, da že zjutraj ozavestite vaše cilje: Cilj za današnji dan, cilj za ta teden, mesec, leto, vaše življenje. Priporočam vam, da je prav vse, kar počnete usmerjeno k vašim ciljem in – da vse – prav vse delate premišljeno in zlagoma. Tako boste naredili več in boste bolj zadovoljni z vašim delovanjem. In seveda se pri vsem tem naslonite tudi na vašo intuicijo. Kadar vam ne gre najbolje, popijte kozarec vode in si umijte roke in namočite obraz in tilnik.

Rdeča kovina 7

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. Za vas pa je situacija čisto posebna. Kajti junij je za vas karmični mesec. In danes je energija pet v svoji hiši tako letno kot dnevno. Torej je vam bodo karmična sporočila dana na poseben način. Kakšen? Vi sporočite meni, hvaležen vam bom. Kakorkoli že, karmična sporočila sprejmite takoj in mirno. Kajti, ko sprejmete učenje, ste naredili korak naprej.

Svetlozeleno drevo 3

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. Že res, da ste v svoji energiji. Vendar imate cel mesec na obisku zanimivega gosta. Energija rumene prsti 5 namreč gostuje v vaši hiši. Pozorno in ljubeče se obnašajte do vsega, kar čutite in doživljate in dan bo boljši.

Vijolični ogenj 9

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. Veseli ste in polni energije, vendar je pomembno, da vse, kar počnete – prizemljite – preverite prej, preden izvedete v praksi. To je zanesljiv način, da se danes ne opečete.

 Črna prst 2

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. Danes vas čaka zanimiv dan, ko lahko doživite sebe in vse vesolje na nov način. Le pripravite se, da boste takrat, ko boste presenečeni – reagirali počasi, pa bo dan tekel odlično!

Rumena prst 5

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. In čeprav ste rojeni v karmični energiji in danes je karmični dan. Karma velja tudi za vas. Res je, da karmo vi srečujete celo življenje na drugačen način kot mi ostali, da ste pri rokovanju z resnico postali veliko boljši kot mi vsi – vendar ste danes vi sami, ki si lahko dan polepšate ali pa naredite poln izzivov. Ko v vsako akcijo vključite vaše cilje, boste z izkušnjami in učenjem dneva veliko bolj zadovoljni.

Bela prst 8

Ko je dan energije rumene prsti 5, je vsaka pretvorba na svojem mestu – v svoji hiši – tako tudi vaša energija. Torej danes bolj krepko čutite mesečno energijo. Današnji dan vam prinese globoko občutenje materialnega sveta. Pa saj to je vaš način delovanja v našem – za vas ‘zunanjem’ svetu, mar ne? Saj nam drugim najbrž nikoli ne predstavite, kakšen je vaš pravi – notranji svet. Ali pač?

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s