13. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Anton Slodnjak

Na današnji dan lete 1899 se je rodil
Anton Slodnjak KI-279
slovenski literarni zgodovinar in pisatelj

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 7

Dnevni horoskop za dan

KI -7 

Energija rdeče kovine 7 je tista, ki jo imamo načelno prav vsi radi.  Samo načelno. Ko je v mestu zabava, ko igrajo ansambli, ko se ljudje zabavajo, ko je veselje na višku – teh trenutkov se veselijo tudi nepridipravi. Prav 7 je energija, skozi katero se v naša življenja asimilirajo mnoge družbene spremembe – ki jih mi v tem času ne opazimo.

V osemčlanski družini energijo rdeče kovine 7 predstavlja najmlajša hči. Ta pozna vse družinske člane, saj je bil v njeni radi mladosti vsak vesel, ko je prišla vrsta na njega, da jo je negoval. Kajti v tistem času je bil oproščen drugih del v družinskem gospodarstvu.

Energija KI 7 v telesu predstavlja usta in slino, jezik, zgornjo čeljust, okus pa je pikanten. To je čas, ko se stvari (in ljudje) odprejo, torej komunicirajo, ko pridejo na dan stare skrivnosti, ko dobimo novo upanje, ko v nas prodirata radost in veselje.

A še enkrat. Danes je res poseben dan, Takšnih in podobnih bo še kar nekaj junija, v letošjem letu pa še veliko. Res veliko. Avgust pa bo prav poseben mesec, na katerega se je dobro pripraviti. Kako? Vprašajte.

– . – 

Bela voda 1

Sami veste, da vam junij energijsko ni najbolj naklonjen. Je pa to ravno zato lahko odličen čas poln novih izzivov. Čas, ko je dobro prebrati mesečni predvid za junij še enkrat; čas, ko se posvetite sebi in svojim prihodnjim načrtom, projektom; čas, ki ga preživite čim manj rizično in v družbi čimmanj ljudi; čas, ki je dober za potovanja, saj na ta način lahko vidite več, kaj se godi znotraj vas kot pa, ko ste v ustaljenem okolju in ne opazite več svojega notranjega sveta tako, da bi ga lahko raziskovali…

Temnozeleno drevo 4

Hojla. Pozdravljeni! Se spomnite kako ste se pripravljali na vstop v šolo? Ali morda kako velik problem so bile misli na poljubljanje? Ste bili v skrbeh kako boste naredili izpit za avto?

Se znate nasmehniti sebi za vse te situacije v preteklosti? Če je odgovor “da”, čestitam. Kajti, če ste se pripravljeni in sposobni nasmejati vašim preteklim izkušnjam, se lahko nasmehnete tudi težavam, ki se vam pojavljajo sedaj. In, poglejte. Kaj vam niso težave prinesle nove izkušnje, ko ste postali več kot ste bili dotlej. Nasmejte se torej in skušajte pomisliti: Ali bi lahko rešili težavo, ki je ne poznate?

Današnji dan ni ugoden za vas. Vendar ga vi lahko naredite lepšega. Kako? Vse, kar počnete delajte počasi in čisto odveč je, da skočite na pomoč ljudem pri vsakem opravilu, čeprav vas nihče ni prosil za to. Le kdo je potem odgovoren za to, ko vam kdo očita, da delo ni dobro opravljeno (ali kaj podobnega), pa, da nimate časa opraviti svojih opravil.

Rdeča kovina 7

Danes je vaš karmični dan v karmičnem mesecu. Le kaj to pomeni? To je čas, ko dobite učenje iz vesolja tako za preteklost kot za prihodnost. Sporočila so močna in pristna. Predlagam, da spročila (resnične situacije, ki jih čutite kot radost ali bolečino) sprejmete in naredite vse, kar je v vaši moči, da bo izkušnja lepša in boljša.

Svetlozeleno drevo 3

Danes ste samozavestni, saj v sebi čutite samozadostnost. No, pa kljub temu ni najboljši čas za komunikacijo s soljudmi, kajti ni vam lahko ohranjati pozornosti, vaših sogovornikov.

Vijolični ogenj 9

Tale dan je res poseben. Še za vas, ki ste zvezda je kakšen dan, ko vas le redkokdo vidi tako kot si vi predstavljate sebe. In današnji dan imate polno izzivov. Tudi za vas velja, da se potrudite pri izražanju. Povejte več kot se vam zdi potrebno in večkrat kot se vam zdi potrebno – na različne načine – če že morate povedati kaj pomembnega pa raje zapišite.

Črna prst 2

Cel mesec ste zvezda! Danes pa lahko svojo popularnost še izboljšate s tem, da ste urejeni, čisti, točni in nasmejani.
Ja to je vse!

Rumena prst 5

Opravite delo, ki ste si ga naložili. Dobro in pošteno. Pozornost velja nameniti vožnji s transportnimi sredstvi in pazite na svoje prste. Danes je res odveč delo s kovinami in stroji.

Bela prst 8

Od ideje do uresničitve je danes le en korak! Dobro izbirajte ideje.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s