15. junij 2013

! Klicaj dneva !


Stjepan Hauser KI 5 7 3

Stjepan Hauser  KI- 5 7 3 danes praznuje 27. rojstni dan.

Poznamo ga kot člana dua ‘Two Cellos’ in iz videa, ki je obšel svet: ‘Smooth crimina’.

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 9

Dnevni horoskop za dan

KI 9 

Energija vijoličnega ognja 9 je prav posebna. Poudari vsako energijo s katero ‘se sreča’. Prav tako kot srednja hči v osemčlanski družini. Sama ve, da je starejša sestra odgovorna, da zna, zmore in opravi mnoga opravila doma. Zaveda se, da je mlajša sestra tista, ki je ljubljenka vseh – zato se srednja hči zna postaviti zase, zna se umestiti in pokazati svoje lastnosti tako, da jih primerja z lastnostmi drugih družinskih članov. In kar naenkrat se zdi, da je srednja hči tista, ki je najmočnejša. Zaveda se, da ne bo podedovala imetja; ve, da ne bo dobila največje dote, tako se nauči oblačiti in pogovarjati se, postaviti se zase. Ko so gostje v hiši, je ona tista, ki zablesti. In, kdor se zavzame zanjo, zablesti z njo skupaj. Vsak od nas pa je v posebni energiji. Vabim vas, da si prečitate mesečni predvid na strani www.9zvezd.com, saj je mesečna energija tista, ki res vpliva na vas.
– . – 

Bela voda 1

Danes vas podpira energija bele kovine 6. To je tista energija, ki ji v KI-ju rečemo, da je mati vaše energije. In, čeprav se z materjo ne razumete vedno najboljše, saj v njej lahko vidite vse tisto, kar vam ni všeč pri vas samih, se ob tej energiji vseeno počutite dobro. Je pa danes delovni dan. Čeprav je sobota – ali pa ravno zato lahko danes opravite cel kup nalog, ki ste si jh zastavili v preteklih dneh. In gotovo vam gredo od rok, ko jih delate z radostjo v srcu.

Temnozeleno drevo 4

Danes ste ‘na odru’. Vsi vas vidijo, vi pa imate priložnost, da preskusite še kakšen vidik vašega življenja. Nekaj, kar si želite, pa niste še nikoli naredili. Takšen poskus vas bo bogato nagradil z izkušnjo, ki vam utegne v prihodnje še kako priti prav…

Rdeča kovina 7

Danes z vami vladajo čustva. Najbrž je odveč svetovati, da naj bodo kljub vsemu umirjena, še bolj pomembno pa je, da se pri tem opazujete – da se zavedate, kaj, zakaj, kako vpliva na vas.

Svetlozeleno drevo 3

Močna energija vas preveva, vendar ni veliko ljudi, ki bi vas razumeli tako kot si želite vi.
Vi ste torej tisti, ki se ‘morate’ potruditi, ko želite, da vas drugi sprejmejo na vam všečen način.
Kako bi bilo, ko bi jih prosili, da vam pomagajo?

Vijolični ogenj 9

Močno ste čustveno nabiti. Na srečo ste tudi družabni. Vse dokler se zavedate vsega kar delate in govorite vas energija podpira. Če pa boste postali vehementni, boste vi prvi, ki vas bo energija ‘opekla’. In odveč je takrat s prstom kazati na druge.

Črna prst 2

Danes bodite – VI. Odveč je sprenevedanje. Ko ste zadovoljni, to povejte, ko vam kaj ni prav – sporočite to okolici na prijazen način ali pa se nasmehnite samemu sebi, ko ugotovite, kje tiči razlog za neprijazno počutje… Odleglo vam bo.

Rumena prst 5

V današnji dan vnesite red – urnik – in se ga držite.
Tako bo dan veliko bolj prijeten kot bi bil sicer.

Bela prst 8

‘Žiga žaga poje žaga’. In tako vas tudi današnji dan nosi, vse dokler se ne osrediščite in se zavedate tega, kar mislite, kar čutite in čemu ter kako spregovorite. Ko se držite svojih življenjskih načel in se zavedate vaših ciljev, življenje teče odlično.

Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s