16. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Zoran Predin - Astrološko KI 6 1 1

Zoran Predin KI-611 danes praznuje 55. rojstni dan.
Energija KI 611 je prav posebna. Zoran odseva to, kar mu vi na koncertu dajete.

Astrologija KI 9zvezd

KI 1 

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna, udarna, inventivna in hitro spremenljiva. Danes deluje skupaj z mesečno energijo rdeče kovine 7, s katero si je nekako nasprotna. Borba nasprotij ali pa harmonija nasprotij. Vseeno kako imenujemo. Dan bo pisan, zabaven – a ne ves čas. Vsak od nas pa je v posebni energiji. Vabim vas, da si prečitate mesečni predvid na strani www.9zvezd.com, saj je mesečna energija tista, ki res vpliva na vas.

– . – 

Bela voda 1

Danes nimate zavidanja vrednega dne. Je pa to za vas karmični dan. Torej se lahko nasmehnete in si rečete: ‘Oooo kako čudovito, karma mi zopet daje nova učenja, spet bom živel-a še boljše’. Kajti, ko učenje sprejmete, življenje res postane boljše, kajti stopili ste na novo stopnico, sprejeli ste še en nivo odgovornosti – namesto, da bi ostali žrtev in stokali, kako življenje ni pravično.

In, ko odgovornost sprejmete – energija ostane pri vas in ste močnejši.
Torej danes imate odlične priložnosti, da zbirate svojo energijo od tam, kamor ste jo do danes dajali.

Temnozeleno drevo 4

Danes tako kot cel mesec: Posvetite veliko časa sebi! Vedno pozorno spremljajte okolico in sebe. Reagirajte počasi in prosite soljudi za pomoč o tem, kako vas razumejo, da jim boste lahko sporočila dajali na boljši način.  In tako vsak dan popravljate recept za odlično rojstnodnevno torto: Zberete vse svoje cilje, dodate upanje in precej veliko zajemalko razumevanja, dodate urnik vaših prostočasnih dejavnosti in veliko nasmehov. Vse to zmešate z ljubeznijo in oblikujete v obliki srca.
Torto delajte vse tja do konca meseca, nato povabite prijatelje, da stopite korak naprej.

Rdeča kovina 7

Danes je vsaka naglica odveč. karma vam daje sporočila o odnosih z najbližjimi ljudmi. In to je gotovo čas, ko je dobro, da ostanete mirni, ko vsako nezadovoljstvo rešite čimprej – to je takoj. Ko ljudem prisluhnete in jim pomagate le takrat, ko za to dobesedno prosijo.

Svetlozeleno drevo 3

Danes ste lahko polni energije, vendar le dokler je to v glavi. Ko skušate energijo skozi akcijo uresničiti v življenju, rezultati niso ravno zavidljivi. Kajti današnji dan je odličen, da ga posvetite sebi in družini ali v krogu dobrih prijateljev. Ko vsem ustrežete pri vsaki drobnariji ne pričakujte zahvale. Vso zahvalo in še več boste prejeli v naslednjih dneh. In seveda se izogibajte opojnim substancam. Zaželeno je zgodnje spanje in lahka hrana.

Vijolični ogenj 9

Danes si lahko naredite krasen dan, ko upoštevate le nekaj drobnih napotkov: Ko dan preživljate s svojim intimnim zaupnikom in se zavedate vezi, ki ste jo spletli, si naredita prijazen načrt in po tem načrtu preživita dan.

Črna prst 2

Zavedajte se kdo ste v duši, v srcu.
Odveč so skoki na pomoč takrat, ko vas nihče ne prosi. Pa to ne pomeni, da ne opravite vašega deleža v gospodinjstvu ali okolici, kjer živite.

Rumena prst 5

Dokler sledite vašim ciljem, vam dnevna energija pomaga in vas dviga.
Če ciljev nimate, svojim željam dodajte datum izponitve, razloge, čemu bi se vam te želje uresničile, zaprite oči in odgovorite na tale vprašanja:

– Kaj imam, ko dosežem ta cilj?
– Česa nimam (ne dobim), ker dosežem ta cilj?
– Kaj imam, če cilja ne dosežem?
– Česa nimam, če cilja ne dosežem?

Bela prst 8

Danes vso moč, ki jo imate uporabite za uresničevanje projektov v teku.
Če je načrtovana aktivnost za nedeljo počitek – počivajte.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s