18. junij 2013

! Klicaj dneva !

udley Robert Herschbach KI 5 7 3 - je prejel Nobelovo nagrado za kemijo leta 1986

Dudley Robert Herschbach  KI – 5 7 3 je prejel Nobelovo nagrado za kemijo leta 1986 skupaj z Yuanom T. Lee-jem in John-om C. Polanyi

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 3

Dnevni horoskop za dan

KI 3 

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna, udarna, inventivna in hitro spremenljiva. Danes deluje skupaj z mesečno energijo rdeče kovine 7, s katero si je nekako nasprotna. Dostikrat se lahko počutimo kot da se svet premika malo naprej in malo nazaj. Borba nasprotij ali pa harmonija nasprotij. Vseeno kako imenujemo. Dan bo pisan, zabaven – a ne ves čas. Vsak od nas pa je v posebni energiji. Vabim vas, da si prečitate mesečni predvid na strani www.9zvezd.com, saj je mesečna energija tista, ki res vpliva na vas.

– . – 

BELA VODA 1

Ko vlada energija mladega drevesa 3, ste tudi vi pod vplivom te močne, impulzivne energije. Seveda je mesečna energija pomembnejša, vendar pa dnevna vpliva na vaše trenutne reakcije, na dnevno aktivnost – kar pa tudi ni zanemarljivo, mar ne. Poleg tega je pomembno tudi to, da ste danes še posebej močni, kajti v vas sta združeni energiji 3 in 8. Ker pa vas ljudje ta mesec ne razumejo najboljše, bodite pozorni pri uporabi svoje moči. Uporabite je za že uveljavljene aktivnosti.
Bolj ko se približuje konec meseca, bolj intenzivno je vaše življenje. Ker pa je mesec še dolg, ohranjajte energijo tako, da pijete dovolj vode in se izogibate vsem opojnim snovem.

TEMNOZELENO DREVO 4

Zopet ste pod vplivom energije bele kovine 6. Ta je nekako zrcalna vaši energiji. Na ta dan dobite nekatere sadove vaših aktivnosti. To je čas, ko se vam zdi prijaznost nekako odvečna. Pa ni. Še bolj pomembna je. S tem pa boste bolj prijazni tudi do vas samih.. Priporočam vam, da si privoščite kopanje v bazenu, če že morje, jezera in reke niso dovolj tople. Na ta način osvežite svoje bitje in zaživite v lepši dan. Izogibajte se opravkom s kovinami, bodite pozorni v prometu in – če igrate igre na srečo, si danes privoščite eno (1) srečko.

RDEČA KOVINA 7

Danes ste v zanimivi kombinaciji energij. To je dan, ko se skorajda ne morete skriti pred svetom. To energijo imenujem tudi ‘sejem življenja’. Dobesedno je to čas, ko lahko izkusite veliko stvari, ki vas zanimajo – brez, da bi s tem postavili na kocko vaše življenje. To je zanimiv čas poln izzivov, zato ohranjajte vašo energijo, tako boste dan preživeli s polno energije do večera. Če pa se boste predajali dinamiki dneva, se lahko zgodi, da boste ostali brez moči že v popoldanskih urah, kar lahko pomeni kopico preglavic.

SVETLOZELENO DREVO 3

Danes je vaš karmični dan. Prebudite se!.
Prebudite SEEEE!
Ko ste mesečno pod vplivom energije bele vode 1 imate srečo, Kajti to je čas, ko lahko opazujete sebe ‘znotraj’. Vidite in slišite – doživljate lahko to, kar se dogaja znotraj vas. Vzemite si čas in si to zapišite. In čudenje je zanimiv proces. Poleg njega se vprašajte še: Kdo vse to opazuje? Kaj vse se opazovalec lahko nauči?

VIJOLIČNI OGENJ 9

Čeprav mesečno niste v zavidljivi energiji, je to čas, ko prejemate plačilo za vaše preteklo delo. Plačilo je ustrezno vašemu delovanju. Vendar pa danes pa le počasi in mirno – karkoli se dogaja. Kajti, če vas zanese v kakršnokoli pretiravanja, lahko imate preveč težav. Nekatere so lahko celo kritične narave za vaše počutje.

ČRNA PRST 2

Danes je z vami zanimiv in dinamičen dan. Energija vas lahko ponese v višave. Pazite, da ne preveč hitro. Danes doživljate podoben dan kot pred devetimi dnevi in podoben kot bo čez devet dni. Intenzivnost pa se stopnjuje. Pozornost velja nameniti denarju, vašim izjavam uradnim (in tudi ne čisto uradnim osebam), najbrž pa prejmete komunikacijo glede pravne zadeve, ki se vam vleče – ali pa ste vi tisti, ki imate danes skrajni rok, da dokument oddate. Preglejte torej dokumente.

RUMENA PRST 5

‘Tris’ prstenih energij je danes razporejen čisto na poseben način. Vi ste ta mesec – danes pa sploh v čustveni sferi. Ni vam lahko opazovati samega sebe, kajti čustva vas nosijo po svetu. Pa naj vas ne zavedejo. Še vedno ste vi tisti, ki se lahko zavedate, kakšne okoliščine bodo naredile vaše misli in vaš način čustvovanja.
Čim bolj mirno – Čim bolj prijazno in ljubeče!

BELA PRST 8

Kot ostali dve ‘prsteni’ energiji, ste tudi vi v posebni situaciji: Pod vplivom materialnega sveta in vseh posledic, ki jih nosi – glede na vaše počutje, čustvovanje, razmišljanje iz preteklosti. Predvsem je pomembno, da v sebi ohranite mir in delate na področjih, kjer ste vili aktivni že dalj časa – zadnjih nekaj mesecev – ne glede na to ali je to področje zdravja, odnosov ali česa tretjega.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s