2. junij 2013

Klícaj dneva
Devetzvezdni KI
za 2. junij 2013

Rojen na današnji dan 1904 – Johnny Weissmuller, KI 629 olimpijski plavalni prvak infilmski igralec

Johny Weissmuller, filmki igralec in zmagovalec OI

Letna KI energija:rumena prst 5KI meseca: bela prst 8

KI dneva:rumena prst 5

KI 5 je energija, ki vse ustvari in lahko karkoli in kadarkoli tudi uniči. Skratka je energija, ki jo uporablja Bog za kreacijo tega sveta – vendar energija KI 5 ni Bog. Človek, rojen v energiji 9KI 5 je prav poseben. Zanj je značilno, da ima malo prijateljev in veliko znancev. Znajde se skorajda v vsaki situaciji in je lahko zelo uspešen.
Ko imamo obdobje v energiji KI5 je to karmičen čas za vse nas, še posebej pa za vse ustanove upravnega karakterja kot so državne, vojaške ustanove, bolnišnice, občine, parlamenti itn. Ker smo danes pod vplivom tako letne energije 5 in dnevne energije 5, ter mesečne energije 8, lahko pričakujemo neobičajne dogodke s strukturami v omenjenih organizacijah.
Na ta dan so vse KI energije v svoji lastni hiši in močneje izražajo lastne karakteristike, vendar pa se močneje izrazi tudi mesečna energija.

Bela voda – 1

Danes imate globok vpogled sami vase. Lahkotnost dneva vas lahko ‘ogoljufa’ globokih uvidov, ki jih lahko dosežete s pravim ravnotežjem druženja in meditacije. Danes vam priporočam, da se izogibate drobnim ‘ nujnim’ nakupom.

Odraslo drevo – 4

Danes je dan vaše samozavesti. Samozavestni ste lahko toliko, da vam lahko celo ‘škodi’ v odnosu do soljudi. Kajti mesečna energija bele vode 1 vas močno hrani – to energijo pa vi uspešno uporabljate v dnevnih aktivnostih. Predlog: Raje se učite uporabljati energijo vode v vsakodnevni situaciji, ne glede pod vplivom katere energije ste. Kajti KI1 vam je vedno dobrodošla – ko jo znate uporabljati.
Danes naredite kaj zase. Na primer naredite nekaj na področju, ki vas je vedno zanimalo….

Rdeča kovina – 7

Danes je lahko lep, prijazen in družaben dan za vas, če ste sposobni biti tako majhni, da sprejmete pomoč okolja in tako veliki, da jo sprejmete ljubeznivo in s hvaležnostjo.
Priporočilo: Izogibajte se stroškom za ‘nujne’ drobne zadeve.
Odličen dan za druženje v krogu družine in prijateljev.

Mlado drevo – 3

Danes še vedno plavate na valu vidnosti, uspeha in popularnosti ter nenavadne moči energije ognja, ki vam nudi čas ‘sejma  življenja’ – ko lahko preskušate mnoge aktivnosti, katerih izkušnje vam pomagajo k dobrim odločitvam v prihodnosti. Zaletavost je pri tem odveč. Vendar vam govoriti o tem najbrž smisla nima, saj je le malo ljudi KI3, ki čitate te predvide in jih celo upoštevate. Čestitam, če ste to vi.

Bela kovina – 6

Danes je odveč nadzor, kontrola. Je pa zdrava – regulacija vsega, kar delate v zmernosti. Še vedno ste v mesecu novih začetkov in dobro, da začnete z zadevami, ki so že del vašega vsakdanjika – na nov način. Še posebej to velja za področja, kjer niste tako uspešni kot si želite in verjamete, da bi lahko bili.

Vijolični ogenj – 9

Danes ste ednini človek, ki si lahko naredi škodo – vi sami.  In čeprav se vam zdi, da vam ‘nagaja’ kdo iz okolice, raje poglejte, kaj lahko naredite vi pri sebi, da stvari tečejo boljše.Predlog: Dobro premislite vsako aktivnost. Postavite jo na trdna tla – torej poglejte katere vire za njeno uresničitev imate in kaj vam manjka. Nato pridobite vse potrebno in -stopite naprej.

Črna prst – 2

Danes delujte počasi. Premišljeno in počasi – ne glede na področje življenja, ki ga živite. Še posebej to velja vse do 6. junija, ko vas okolica ne razume najbolje.  Počakajte torej do 7. junija, nato pa v akcijo.

Rumena prst – 5

Danes vas opominja vaša lastna energija. Karma vas letos spremlja na vsakem koraku in ni vam vedno lahko in zabavno. Kako pa bi bilo, ko bi se v svojem umu postavili korak nazaj in se zabavali ob vsem, kar se dogaja človeku, za katerega se imate? Kaj ne bi bilo laže in predvsem bolj zanimivo.
Ste kdaj stopili korak stran od sebe in se opazovali… in delovali… in bili mirni?

Bela (gorska) prst – 8

Danes ste priča vašim lastnim pravim in napačnim korakom preteklosti in sedanjosti. Danes ste v življenjski šoli in ni vam vedno lahko, dokler tega ne sprejemate kot odlično izkušnjo, ki vam utegne koristiti v prihodnje. Kako bi bilo, ko bi življenje dojemali kot igro, v kateri igrate fair in spodobno igro, kjer se vam vse, kar delate vi drugim – vrača trikratno?

•••

040 691 006

Vojko J Kalan

•••

Vsi smo energija.

Magnetno polje vplivana vse nas.in mi na magntno polje.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s