3. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Rafael Nadal - KI 629

Rojen na današnji dan: Rafael Nadal – KI 629

Današnja KI energija

KI 9 3 5 8 6

KI 6 je močna energija, v prvem nebu je njen položaj na nebu in predstavlja Očeta in je na jugu. V mladem nebu je na severozahodu. V osemčlanski družini predstavlja očeta, ki služi za družino in je tisti, ki družino postavi v družbi.
Ljudje rojeni v energiji 6 so rojeni vodje, vendar so v sodobni družbi mnogokrat zoperstavljeni že v mladih letih, tako se njihov vodstveni potencial le redko razvije v zdravega vodjo.

Na obdobje energije 6 se zgodijo velike stvari. Kajti energija 6 se ne ukvarja z drobnarijami. Ker je tudi energija meseca – KI 8 močna, je danes 6 še močnejša. In vse skupaj se dogaja v letu 5, ki je karmično leto za vse nas, posebej pa za države vsega sveta in njih ustanove.

Bela voda 1

Danes imate posebno priložnost materializirati katerokoli sanjo ali željo, ki je dnevne narave in tako izkusiti vaše kreativne sposobnosti na nov način. Tako bodite pozorni na vse vaše želje, na vaša čustva in bodite mirni vedno, razen takrat, ko ste res nadušeni nad idejo uresničitve in je ta ideja hkrati dobra za vas in za vse ljudi.

Temnozeleno drevo 4

Danes bodite cel dan pozorni na misli, ki tečejo skozi vaš um. Pozorno in dosledno izbirajte le tiste, ki so konstruktivne, ki prinašajo rešitve in dosledno pustite dalje vse tiste, ki so polne pritoževanj in prelaganja krivde na okolje, na situacije ali na karkoli. Na ta način lahko danes svojo energijo postavite na višji nivo, z njo pa tudi okolje z vsemi ljudmi, s katerimi živite. Tako spremenite svet na boljše že v tem trenutku.

Rdeča kovina 7

Danes opravite svoje delo tako kot ste si ga zastavili. Ob tem bodite pozorni na vse izjave, ki jih dajete; na vse dokumente, ki jih podpisujete; na ves denar, ki ga imate pri sebi ali pa ga prejemate – ali pa plačujete. Kajti do 5. junija je še vedno čas, ko vam prihaja naproti vse, kar ste delali z dokumenti v preteklosti. Že v naslednjih dneh boste priča posledicam vaših odločitev glede izjav, denarja in pravnih zadev. Zato pozorno.

Svetlozeleno drevo 3

Še nekaj dni doživljate ‘Sejem življenja’. Še nekaj dni imate priložnost dobiti poceni izkušnje, ki vam lahko prinesejo bogastvo na različnih področjih življenja in dela. In današnji dan je odličen, da ga uporabite za osebni razvoj, za študij in še bolj za učenje. Predvsem pa vse, kar delate v običajnem svetu počnite premišljeno in počasi. Zares počasi. Kajti to, za kar vi menite, da je počasi, je dejansko zelo hitro. In vsak prehiter korak vas lahko postavi za dva koraka nazaj, namesto da bi poleteli svojim ciljem naproti.

Bela kovina 6

Karmični dan v mesecu novih začetkov – 3, v letni energiji rezultatov in dela – 6.
Vsak karmični dan je zlata vreden in vsakega posebej izkoristite kar najbolje, saj vam ta prinaša zlata vredno znanje na vseh področjih življenja. Spomnite se torej izkoristiti vseh 24 ur – modro in brez poskusa nadzorovanja dogodkov. V vsakem trenutku se zavedajte, da ste vodja – saj vodite sebe – in s tem, ko vsako stvar naredite najboljše kot zmorete, naredite največ za dobro sveta in zase.

Vijolični ogenj 9

Ko danes izhajate iz vaših življenjskih želja in ciljev, ki jih vztrajno poskušate dosegati že leta, ste uspešni bolj kot si sploh predstavljate. In v tej energiji vas okolica ne razume najbolje. Le kako? Saj vsak gleda le nase. Končno se zavedajte lastne moči, in pričnite s polno močjo uresničevati vaše lastne cilje. Ljudje bodo že kasneje videli, da ste zmagovalec zato, ker pomagate njim.

Črna prst 2

Temne misli pustite – naj gredo naprej. Raje v sebi poiščite radost življenja, radost, ki preveva vse vaše telo in vaš um, vaše srce, ko živite vaše življenjske cilje. Še nekaj dni, ko vas ne razume skorajda nihče, do časa ‘Sejma življenja’, ko se vam obeta cel mesec preskušanja vsega, kar pač želite preskusiti in vsega tistega, kar ste že pričeli uresničevati. Najdite danes v sebi vse najboljše, nasmejte se in pojdite naprej.

Rumena prst 5

Vsak dan letošnjega leta je za vas zlata vreden – vse dokler se zavedate, da je vse, prav vse kar se zgodi šola za vaš razvoj. Vse, kar vam je všeč in vam gre od rok in tudi vse tisto, kar se ne dogaja tako kot bi vi radi. Kajti ni pomembno kolikokrat padete, bolj je pomembno, da se vsakič posebej poberete in ste za spoznanje bolj modri in močnejši. In, če se vam je maja zatikalo, bo kmalu tu nov čas. Po 5. juniju je čas za nove začetke na vseh področjih, kjer ste že aktivni. Da pa bi vse teklo boljše, bodite danes pozorni na vse izjave, dokumente, podpise in denar.

Bela prst 8

Še nekaj dni močnega učenja v mesecu karme, v letu, ki za vas ni lahko, saj je le malo ljudi, ki vas razumejo. No, pa saj ste tega ‘vajeni’ mar ne? Pa ste kdaj pomislili, da bi bilo boljše, da odprete vaše srce, da zaupate vsaj najbližjim, če že ne vsemu svetu? Kaj vam karmična sporočila ne kažejo na to, da vsi živimo eno življenje, vendar vsak vidi le svoj košček.
Za vse, za kar si prizadevate, danes lahko teče lažje ravno takrat, ko si dovolite sodelovati z ljudmi.

 obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s