4. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Oona Chaplin - KI 582

Rojena na današnji dan: Oona Chaplin – KI 582
Charlie Chaplin je bil njen dedek

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 8 7

Dnevni horoskop za dan

KI 7

imenujemo tudi energija rdeče kovine 7. Rdeča kovina pomeni predvsem barvna in tudi mehka. Kajti zlato, srebro in baker ter njih zlitine so dokaj mehke in jih zlahka oblikujemo. Hkrati so tudi žlahtne – torej ne oksidirajo zlahka na zraku in so zelo dobri prevodniki. Analogno temu so ljudje, rojeni v energiji rdeče kovine 7 bolj mehki, družabni, iznajdljivi med ljudmi. Vendar ne mislite, da bo imel tisti, ki je rojen na današnji dan veliko naštetih lastnosti. kajti 7 je tokrat le dnevna energija. Energije, katere so glavne za tiste, ki so rojeni danes sta energiji 5 in 8. Z pa jima bo dala le bolj igriv ‘prizvok’. Kajti v osemčlanski družini KI 7 predstavlja najmlajšo hči. Ta je po eni strani razvajenka, po drugi pa tista, ki pozna vse družinske člane najbolj, saj je rojena zadnja. Delo je bilo v družini že razporejeno in kdor jo je čuval, je imel čas za igro. Tako je najmlajša hči postala družinska ‘terapevtka’ in ‘svetovalka’. K ljudem energije KI 7 se mnogo ljudi zateče po nasvete…

In današnji dan je predpriprava na energijo, ki se prične s 5. junijem 2013 ob 14:24. Vendar bomo pravo energijo v resnici začutili dan kasneje…

Bela voda 1

Na vašo srečo ste ta mesec pod glavnim vplivom energije rdeče kovine 7. Danes vam to pride prav, saj je dnevna enerigja, ki močno vpliva na vas takšna, da vas načelno ne podpira, rešuje pa vas dnevna energija. Torej veselo se družite z znanci in prijatelji, vendar jih raje več poslušajte kot pa govorite. Sicer pa ste v poslušanju mojsterski. In nasmejte se, ko vas ljudje ne razumejo, ali pa jih prosite za pomoč. Odzvali se bodo z veseljem.

Temnozeleno drevo 4

Danes si želite pomagati vsakemu, za katerega se vam zdi, da je v težavah. Pa vendar, ste že slišali, da vas mora človek za pomoč najprej jasno prostiti? In to ni stavek: “Prosil bi vas, da ….!” Ne. Pava prošnja je oblikovana drugače. Predvsem jo čutimo, da prihaja iz srca. In, tudi če ne prihaja, je oblikovana takole: “Prosim vas da….” ali “Prosim te, ali mi pomagaš pri…”. Sicer pa to sami veste.
In še nekaj v razmislek ali pa napotek za akcijo.
Ali ste že kdaj čutili, da lahko človeku najbolj pomagate takrat, kadar ste vi tisti, ki ga prosite za pomoč? In seveda to pomoč tudi sprejmete! In, če s čemerkoli niste zadovoljni, izrazite to nezadovoljstvo čimprej in na čimbolj mehak in prijazen način. Odleglo vam bo. Še posebej, ko boste videli, da so stvari drugačne kot ste si jih predstavljali.

Rdeča kovina 7

In danes je … vaš karmični dan. To je priprava na – za vas – karmični mesec, ki se prične 7. junija 2013. Tako naj vam bo v izziv, da se že iz današnjega dne naučite čimveč. Kajti ne morem vam povedati niti za kamenček tega, kar vam karma prinese z mnogobarvnimi kamenčki v valu na peščeni plaži. Odprite torej svoje srce in se učite.

Svetlozeleno drevo 3

Današnji dan je predpriprava na energijo meseca, ki prihaja. Iz vrtogalvo pisano dinamičnega časa, ‘padete’ v vrtoglavo pisan svet ‘globokega oceana’, ko vam ne bo v vsakem trenutku jasno kje ste in čemu se svet ‘vrti’ drugače kot ste si predstavljali od 6. maja do 5. junija 2013.  Kljub temu lahko junija spet napolnite svoje zaloge energije – če se boste le znašli in se ne prepustili preveč močni in tihi energiji bele vode 1, ki nikakor ni vedno bela. Ima mnoge barve, velikokrat je temna in hladna.

Vijolični ogenj 9

Še malo, pa vam bo lažje. No ja. vi se s tem najbrž ne boste strinjali. Kajti na videz bo tudi ta mesec (od 6. junija naprej) precej podoben maju. Energijsko ne boste močnejši, vendar pa vam ni potrebno porabiti toliko energije za doseganje rezultatov dolgoročnega dela kot maja. Z manj dela a z več sodelovanja z ljudmi lahko dosežete veliko več. In konec koncev boste že vedeli, kaj in koliko ste si prislužili v preteklih petih mesecih. In izkupiček je lahko junija še boljši, če boste le ohranili malo delovne vneme. Naredite to že danes in si dovolite, da vam kolegi pomagajo – to pa ne pomeni, da jim prepustite upravljanje ladje. Kapitan ste še vedno vi!

Črna prst 2

Sedaj ste na vrsti vi! Le mirno. To je za vas fantastično dober mesec, ko si dovolite stopiti iz okvirja navad in vsakdanjega življenja. Kajti energijo v kateri ste danes in boste cel mesec po 5. juniju imenujem: “Sejem življenja”. Kar pripravite se nanjo že danes. Že danes lahko namreč preskusite kaj noro dobrega, nenavadnega (in osebnega), kar ste si vedno želeli in kmalu boste videli rezultate vašega dejanja. Seveda tega ne počnite na cesti ali javnem mestu (razen, ko si želite biti opaženi), kajti ena od lastnosti energije je, da pridejo na dan skrite stvari (za katere morda ne želite, da bi postale javne) – pa bodo, če se boste le kanček časa ukvarjali z njimi – že v mislih.

Rumena prst 5

Danes se ne počutite tako kot se boste po 5. juniju. Lahko se boste počutili boljše, ko v teh treh dneh osvežite svoja veselja, svoje radosti, svoje načrte in celo cilje in jih zapišete na papir, ne glede na to, s katerega področja so. Kajti že danes vas žene v akcijo močna energija. A ni še čas, da bi bili aktivni na fizičnem nivoju. In ravno tu je razlog mojega priporočila. V fizičnem svetu pa vse dobro premislite in storite zelo, zelo počasi, pa boste dobili več kot pa če bi skakali ‘čez drn in strn’.

Bela prst 8

Še dva dneva karmičnega meseca, potem pa skoraj ne bo več časa za branje astroloških predvidov. No ja, priporočam, da čas raje prihranite kje drugje, kajti verjamem, da vam ideje, ki jih dobite pri branju klicaja prinesejo več časa kot ga porabite za branje. Bo pa junij zagotovo delavni čas. In vi ste sposobni delati dobro in trdo. Tu vam priporočam, da se naslonite na vse tiste kolege, prijatelje, znance, družinske člane, ki so vam bili v pomoč in oporo že do sedaj. Priporočam vam, da jih zaprosite za pomoč junija in jim seveda julija daste tudi ustrezno nagrado. Tako boste vsi dobili in imeli več. Posebej za delo s stroji, kamni in kovinami je dobro, da zanj pooblastite strokovnjaka, vi pa se takšnemu delu izogibate.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Uporabljam licenčno programsko opremo Serif. Spletna stran je objavljana na internetu od 6. februarja 2002
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s