Povezava

! Klicaj dneva !

 Björn Borg - Astrološko KI - 876

Danes ima 57-ti rojstni dan: Björn Rune Borg – KI 876

Astrologija
 KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 9

Dnevni horoskop za dan

KI 9 

Današnja energija dneva – Vijolični ogenj 9 je tudi prva energija v mesecu rdeče kovine 7, ko se je ravno danes začel nov energijski mesec. No, pričel se je že včeraj, vendar je danes cel dan že v novi energiji. Energija vijoličnega ognja ojača vsako energijo, s katero je trenutno skupaj, pa čeprav je tista, ki jo v Lo Šuju nadzira. Danes to še posebej velja, saj sta obe v hiši karmične rumene prsti 5 in energija med 9 in 7 teče gladko. To pomeni, da je danes zanimiv dan za druženje in veliko zadev – poslovnih in privatnih se bo zgodilo tam, kjer se ljudje družimo. Sicer pa se ljudje na novo mesečno energijo prilagajamo kar tri do štiri dni. V tem času je še posebej pomembo, da ohranimo mir in trezno glavo v vseh situacijah, ko se kdo drug vznemiri. Tako lahko naredimo največ za boljše odnose.

Bela voda 1

Za vas se danes ni pričel prijazen mesec. Je pa mesec novih pogledov v prihodnost. Morda celo čas odločitve, da spremenite vaše življenje – na boljše seveda. Je pa tole dnevni horoskop in danes ste izredno močni na materialnem področju in financah. Morda celo več kot prizemljeni in tako bi bilo dobro vaša stališča malo zrahljati, preden se odločite za spemembe.

V KI-1 energiji ima danes rojstni dan: Vid Belec – KI 1 4 2

Temnozeleno drevo 4

Danes vas energija nese naprej, prikazuje vam nove življenjske možnosti, ki pa jih ne vidite vedno svetlo. Ko se vam zazdi, da morate reagirati hito, se raje ustavite in uporabite tisti pregovor: “Ko te prime, da bi delal, se usedi, da te mine”. Ta je pravi za cel mesec. Pa to ne pomeni, da bi nič ne delali. Kje pa. Samo vsako stvar najprej dobro premislite, nato pa jo naredite z odločnimi a počasnimi koraki.

V KI-4 energiji ima danes rojstni dan: Daniel Logan filmski igralec – Star Wars II – KI -4 4 5

Rdeča kovina 7

Danes vse želite delati na duhovnem področju. Gotovo veste zakaj in čemu. Pa vendar niso vsi ljudje na takšnem nivoju, da bi razumeli vašo komunikacijo. Tako je danes modro bolj prisluhniti in več poslušati kot pa govoriti. Tako boste prišli dlje in na lažji način.

V energiji KI 7 ima danes rojstni dan: Emilie-Claire BarlowKI 7 4 8, kanadska jazz pevka

Svetlozeleno drevo 3

Iz dinamičnega meseca, kjer ste imeli priložnost preskusiti marsikatero vašo idejo, ste ‘padli’ v hladno temno vodo. Danes močno čutite preobrat in sedaj se pričenja prava resničnost, vendar je danes ne znate komunicirati tako, da bi jo vaša okolica razumela. Poskusite na nove in nove načine, ki pa naj bodo predvsem prijazni in drugačni od prejšnjih.

V KI-3 energiji ima danes rojstni dan: Albert Ferrer KI-344, španski nogometni trener

Vijolični ogenj 9

Tokrat ste pričeli mesec kar s karmičnim dnevom. Družba vam je ta mesec pomembna za urejenje cele plejade zadev v vašem življenju. Naj ne bo vse po vaše. Gotovo boste od meseca in tudi od današnjega dne imeli več, ko boste dobro postregli ljudem okoli vas…

V KI-9 energiji ima danes rojstni dan: Patrick James Rothfuss – KI 9 1 4 – pisec fantastičnih zgodb

Črna prst 2

Zanimiva situacija, ko si energijo sami dajete – ali pa si jo sami tudi jemljete – ko delate v nasprotju s tem, kar želite doseči. Zberite ‘svojo vojsko’ in dokler vam ni jasno, kakšni bodo rezultati, je ne pošiljajte v boj. Naj se raje prekvalificirajo v cvetličarje…

V KI-2 energiji ima danes rojstni dan: Maria Vladimirovna Alyokhina – KI-2 7 9 – punk pevka in aktivistka

Rumena prst 5

Vaša današnja duhovna usmeritev ni ravno vesele narave. Pa saj veste – tja, kamor usmerjate energijo, tam jo boste imeli. Torej jo usmerjajte v stvari, ki si jih želite in še bolj pomembno: na način, kakršen vam ustreza. Sicer pa imate kar nekaj časa, tako, da lahko današnji dan tudi prespite, kajti vse kar je potrebno, boste junija zlahka dosegli.

V KI-5 energiji ima danes rojstni dan: Vlado Georgiev –   KI – 5 7 3 – srbski glasbenik

Bela prst 8

Danes so vaše misli bolj visokoleteče kot običajno. In to je povsem v redu. Več ko boste imeli prijaznih rešitev, prijaznik in dobrih idej, bolj prijazna nastaja vaša prihodnost. Ne verjamete? Pa bodite prijazni do sebe in do okolja en teden in spremembe vas fascinirajo!

V KI-8 energiji ima danes rojstni dan: Bubbi Morthens – KI- 8 7 6 – Islandski glasbenik

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s