Povezava

! Klicaj dneva !

 Harold Floyd

Na današnji dan leta 1932, v energiji kot je junij letos se je rodil:
Harold Floyd “Tina” Brooks – KI 5 7 3

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 1

Dnevni horoskop za dan

KI 1 

Današnja energija dneva – Bela voda 1 je energija, ki podpira energijo dreves. Že res, da je energija vode začetnica tega sveta tudi po kitajskih legendah. To je svet dvojnosti, svet, ko lahko popolna bitja izkušamo čare in gorja nepopolnosti in neznanja. Bela voda 1 v kitajski družini ponazarja srednjega sina. Ta ni ‘Ne tič ne miš’ kakor pravi star slovenski pregovor. Voda je prisotna prav povsod. V vsakem prostoru, v vsakem živem in tudi vsakem neživem bitju. Voda odseva podobe in pokaže dvojnost. Odseva našo podobo, vendar naša podoba nismo mi in mi nismo naša podoba. Torej nam pove in pokaže veliko več kot pa mi običajno vidimo.

Bela voda 1

Danes je vaš karmični dan v novem mesecu rdeče kovine 7. Če ste prejšnji mesec naredili veliko zase, če ste v zadnjih nekaj mesecih intenzivno gledali, da bi izboljšali svojo vitalnost, ste sedaj za svoj trud poplačani, pa čeprav morda niste hvaležni. Mesečna energija za vas ni najbolj prijazna, čeprav jo imajo mnoge bele vode rade – saj je energija bele gorske prsti tista, ki porojeva vodo. Je tista, ki ima med vsemi energijami najbolj stalno obliko – torej ves čas eneka pravila in mir. In v takšnem okolju ljudje bele vode 1 lahko dobro delujejo vse dokler si ne zaželijo malo več svobode, malo več življenja, malo pestrosti. In to je hitro. Danes pa je za vas karmični dan in morda je že sedaj čas, ko bi spet zaplesali v ritmu tanga.

Temnozeleno drevo 4

Danes vas je obiskala energija vijoličnega ognja 9. To je za vas gotovo boljša izbira kot pa to, da ste vi šli na obisk k beli prsti 8. Kombinacija pa je lahko takšna kot si jo izberete: moteča ali pa polna uspeha – vse je odvisno od tega, kako na situacijo gledate. Predlagam, da skušate v vsakem trenutku videti vse najboljše. Konec koncev ste v mesečni energiji črne prsti 2, ko je dobro, da delujete premišljeno in počasi. Tako boste vse kar delate, naredili hitreje in boljše.

Rdeča kovina 7

Začel se je karmični mesec in to je odličen čas učenja – ne glede na to ali vam je to všeč ali pa bi si raje privoščili počitnice. Danes je dobro, da vsako odločitev dobro premislite in vse delate počasi, predvsem pa mirno. Kajti drobna nezadovoljstva vas kaj hitro vznemirijo in zanetijo plamene, ki jih ne morete več pogasiti v trenutku. Tako je bolje, da se sploh ne vznemirite. To lahko dosežete tako, da mala nezadovoljstva razrešite takoj, ko nastanejo – na prijazen način.

Svetlozeleno drevo 3

Iz mesečne energije vijoličnega ognja 9 se ohlajate v beli vodi 1. Danes pa ste se ujeli v hiši rdeče kovine 7, ki vas popelje v družbo drugačnih ljudi, kjer vidite sebe iz popolnoma drugačnega zornega kota kot v mesecu maju. Morda se včasih celo vščipnete, zato, da bi verjeli ali ste budni ali spite. Budni ste in v svoji okolici lahko vidite to, kar drugi ta trenutek ne morejo. In vsi ti dogodki in ljudje odsevajo vaše želje, vaše strahove in vaše lastnosti, ki ste jih z leti oblikovali v navade. Kaj ni to dobro? Če se malo disciplinirate in si zapisujete doživetja, boste kmalu lahko pričeli oblikovati sebe tako kot si želite.

Vijolični ogenj 9

Danes ste polni energije, vendar vas ravno vaša energija – če jo uporabljate preveč intenzivno – utrudi. Tako raje delujte počasi in vztrajno. Dobro preglejte vsak dokument in bodite pozorni pri podpisovanju in plačevanju.
V trgovini se izogibajte nakupom nujdnih drobnih predmetov. Prespite in kupite jutri!

Črna prst 2

Opravite svoje delo. Nagrajeni ste natančno toliko kot naredite.
To je trenutek resnice in mesečna energija je takšna, da se ne morete skriti.
Torej delujte v smeri in na način, kakor si želite, da vas drugi vidimo – cel mesec.

Rumena prst 5

Vsaka drobna aktivnost, ki jo sprožite se hitro uresniči, pa če vam je všeč ali pa ne.

Torej bodite zelo pozorni na svoje misli, še bolj na besede in še bolj na akcijo.

Bela prst 8

Danes ste izredno močni, vendar vsako svojo aktivnost spremljate skozi velika kontrolna očala.

Morda se prepustite toku in raje opravite svoje delo, ki ste si ga zastavili pred nekaj meseci.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s