Povezava

! Klicaj dneva !

 Andrea Albert Pierre Casiraghi - KI 748

Danes praznuje 29. rojstni dan: Andrea Albert Pierre Casiraghi – KI 7 4 8
Prestolonaslednik Monaškega princa Rainiera III – KI- 5 8 2., ki je njegov dedek. Babica je
ameriška filmska igralka Grace Kelly – KI-8 2 2 (po KI-ju sta se z Rainierom dobro ujemala v ciljih)
Njegova mama je Caroline – KI-8 9 4 , Princesa Hanovra in oče – Karolinin drugi mož Stefano Casiraghi KI-4 1 8.
Andrea Albert Pierre Casiraghi ima gledajoč KI število, kar velik interes, da postane monaški princ.

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 2

Dnevni horoskop za dan

KI 2 

.

Bela voda 1

Danes bodite pozorni na izjave, dokumente, podpise, denar – na vse, kar je povezano s podatki. Morda pa dobite le pošto o denarju, s sodišča ali s finančne ustanove. Če vam kdo ‘špega’ čez ramo, ko delate za računalnikom mu nežno sporočite, da vas to moti. Danes imate močno in prijazno energijo, le tudi uporabiti jo morate tako.

Temnozeleno drevo 4

Imate lahko zabaven dan, vse dokler ostanete mirni – ne glede na to ali bi bil razlog vznemirajenja veselje ali žalost, presenečenje ali kaj tretjega. Kajti danes ste vročekrvni, vendar pa mesečna energija, ki vpliva na vas ni takšna, da bi hitre spremembe dobro prenesla. Prej bi vi imeli precejšnjo škodo.

Rdeča kovina 7

Saj veste! Karma vas čaka na vsakem vogalu, na vsaki mizi v vsakem prostoru. Ni se ji mogoče izogniti. Pravzaprav je krasen vir učenja – ko jo sprejmete mirno in se zavedate, kaj vam sporoča. Danes so sporočila lahko v zvezi z denarjem, z intimnimi odnosi, z družino, z zdravjem. Kajti karmični mesec vam nosi vsa tista sporočila, ki so pomembna za vaše odlično počutje in življenje.

Svetlozeleno drevo 3

Danes ima energija bele vode 1 nad vami še posebno moč. Pridobi jo takrat, ko ste vi aktivni. Nekaj energije vode vam gotovo koristi, vendar pa vam ne godi, ko jo je preeč. Priporočam vam, da se danes vsaj nekaj časa ukvarjate z umetniškim ustvarjanjem.

Vijolični ogenj 9

Morda se danes počutite, kot bi vas prestavljali iz prostora v prosto. Od kuharja do preskuševalca hrane, od direktorja do smetarja. Odločite se in zavzemite jasno stališče do sveta in sebe, uporabite vso modrost in življenje bo lepše in boljše.

Črna prst 2

Karmični dan, ki je hkrati pod okriljem vijoličnega ognja vam kaže nove možnosti preskušanja in načrtovanja življenja. Dovolite si več preskušanja, odprite oči, naredite poteze, ki ste si jih vedno želeli, vesolje ima še mnogo presenečenj za vas…

Rumena prst 5

Čeprav je vaše karmično leto, pa ste na novih začetkih in na preobratu. Prav danes se lahko prične novo obdobje, za katerega si prizadevate. Ujemite ga in delujte.

Bela prst 8

Danes le počasi in predvsem previdno. Če se da, raje ostanite doma, odprite knjigo in čitajte. Energija dneva je prava za študij, mesečna pa takšna, da v soboto raje ne delate nič konkretnega.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s