9. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Danielle Ryan Chuchran

Danielle Ryan Chuchran  KI-748 danes praznuje 20 let,
posnela pa je že celo kopico filmov.

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 3

Dnevni horoskop za dan

KI 3 

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna, udarna, inventivna in hitro spremenljiva. Danes deluje skupaj z mesečno energijo rdeče kovine 7, s katero si je nekako nasprotna. Borba nasprotij ali pa harmonija nasprotij. Vseeno kako imenujemo. Dan bo pisan, zabaven – a ne ves čas. Vsak od nas pa je v posebni energiji. Vabim vas, da si prečitate mesečni predvid na strani www.9zvezd.com, saj je mesečna energija tista, ki res vpliva na vas.

– . – 

Bela voda 1

Ko vlada energija mladega drevesa 3, ste tudi vi pod vplivom te močne, impulzivne energije. Seveda je mesečna energija pomembnejša, vendar pa dnevna vpliva na vaše trenutne reakcije, na dnevno aktivnost – kar pa tudi ni zanemarljivo, mar ne. Poleg tega je pomembno tudi to, da ste danes še posebej močni, kajti v vas sta združeni energiji 3 in 8. Ker pa vas ljudje ta mesec ne razumejo najboljše, bodite pozorni pri uporabi svoje moči. Uporabite je za že uveljavljene aktivnosti.
In zapomnite si: v pogovorih imate dovolj časa. Naj hitijo vaše misli, iščite nove rešitve, nove ideje – a jezik nam počiva. Nihče vas ne more prehiteti, ko ste zbrani. Zbrali boste le več idej in jih ‘zložili’ v še boljšo rešitev.

V KI-1 energiji ima danes rojstni dan ameriški igralec: Johny Depp – KI 1 4 2 – Pirati s Karibov

Temnozeleno drevo 4

Danes ni najslajša energija za vas. Že res, da na ta dan dobite nekatere sadove vaših aktivnosti. Bolj pomembno pa je, da ste bolj prijazni do ljudi okoli sebe in s tem boste bolj prijazni tudi sami s seboj. Priporočam vam, da si privoščite kopanje v bazenu, če že morje, jezera in reke niso dovolj tople. Na ta način osvežite svoje bitje in zaživite v lepši dan. Izogibajte se opravkom s kovinami.

V KI-4 energiji ima danes rojstni dan: Matthew James Bellamy – KI -4 4 5 –
angleški glasbenik in skladatelj. Skupina Muse.

Rdeča kovina 7

Danes ste v zanimivi kombinaciji energij. To je dan, ko se skorajda ne morete skriti pred svetom. Zanimiv čas, vendar poln izzivov, zato ohranjajte vašo energijo, tako boste dan preživeli s polno energije do večera. Če pa se boste predajali dinamiki dneva, se lahko zgodi, da boste ostali brez moči že v popoldanskih urah, kar lahko pomeni kopico preglavic. V skrajni možnosti, težave s srcem.

V energiji KI 7 ima danes rojstni dan: Tamela J. MannKI 7 4 8, ameriška igralka in gospel pevka

Svetlozeleno drevo 3

Danes je vaš karmični dan v novi mesečni energiji bele vode 1. Sedaj zagotovo vidite, da je slave konec. Tu je le učenje in delo na vas samih – na osebnem razvoju, na komunikaciji.

V KI-3 energiji ima danes rojstni dan: Sokratis Papastathopoulos  KI-344, grški nogometaš

Vijolični ogenj 9

Danes pa le počasi in mirno – karkoli se dogaja. Kajti, če vas zanese v kakršnokoli pretiravnja, lahko imate preveč težav. Nekatere so lahko celo kritične narave za vaše počutje.

V KI-9 energiji se je na današnji dan rodil: Robert Orville Cummings – KI 9 1 4 – igralec.

Črna prst 2

Danes je z vami zanimiv in dinamičen dan. Najbrž je bolj malo vam podobnih, ki danes čitate klicaj dneva. No, vi ga – na vašo srečo. Kajti danes imate priložnost narediti prav poseben dan s posebnimi izkušnjami na področju vašega zanimanja. Tu lahko spoznate pot do vašega uspeha. Zato le aktivno!

V KI-2 energiji ima danes rojstni dan: Ken Navarro – KI-2 7 9 – glasbenik.

Rumena prst 5

Danes se lahko počutite kot na gugalnici. Enkrat se stvari premaknejo sem in zopet tja. Enkrat k uspehu in k neuspehu. Ponavljanje brez konca in ni vam lahko. Modrost je tista, s katero danes zmagate. Modrost usmerjanja vaših misli v vse tisto, kar lahko naredite, da bodo stvari tekle bolj gladko..

V KI-5 energiji ima danes rojstni dan: Kary Ng –   KI – 5 7 3 – Rock pevka

Bela prst 8

Danes ste ‘padli’ v vodo. Energija bele vode tokrat močno vpliva na vas, saj vpliva tudi že devetletno. No, morda ste se že malček naučili uživati v tej energiji, če pa ne, si vzemite dovolj časa zase, za počitek in bodite pozorni na zdravje. Vedno bodite toplo oblečeni. In mirno, ko se vam pokvarijo stroji. Samo ne kupujte nič vrednega, kajti večinoma boste vrgli denar stran.

V KI-8 energiji ima danes rojstni dan: Princesa Theodora Grška in Danska – KI- 8 7 6

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s