21. junij 2013 – najdaljši dan v letu. KI prehod

! Klicaj dneva !

  Lalo Schifrin –  KI-573 –  fb, Wiki

Zaželimo mu vse najboljše za rojstni dan na fb!

argentinski pianist skladatelj in aranžer danes praznuje  81. rojstni dan
Lalo je uglasbil celo kopico znanih filmov

Lalo Schifrin - KI 573  - je uglasbil celo kopico znanih filmov

Lalo Schifrin – KI 573

Astrologija KI 9zvezd

Današnja KI energija

KI 9 3 5 7 4

Dnevni horoskop za dan

KI – 6, 4

Ja, res je. Danes se v celem dnevu zamenjata kar dve dnevni energiji. Kajti 21. junij je kot veste – najdaljši dan v letu. torej se jutri dan prične krajšati. Neskladnost gregorianskega koledarja z naravnimi dogodki je samo en primer, kako naša družba ni usklajena z naravnimi zakoni.

Do 21. junija se je KI-jeva energija spreminjala od 1 do 9, sedaj pa se spreminja od 9 do 1. Prične se danes zjutraj, natančno ob  7:04. To je tudi  polovica poti, ki jo Zemlja opravi okoli Sonca, čeprav bo Zemlja najdalj oddaljena od sonca v 5. julija 2013, ko bo 152,097,427 km oddaljena od Sonca. (2. januarja 2013, ko je bila Zemlja najbliže Soncu letos, je bila ta razdalja 147,098,161 km).

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  4 in 6

Ti energiji sta si zelo podobni, vendar za nas nasprotni po delovanju, saj ju izkušamo na različen način in ob drugem času.

Bistvo energije in občutkov današnjega dne je: Energija se bo hitro spremenila. To močno vpliva na živo in ‘neživo’ naravo – torej na ves naš vidni in nevidni – spoznavni in nespoznavni svet. V takšni spremembi postanemo nepredvidljivi in tako je pomembno, da ohranjamo v sebi mir in se čim manj izpostavljamo stresnim situacijam.

– . – 

Bela voda 1

Če zgodaj vstajate, je jutranji preklop lahko za vas zelo zanimiv.  Pomembno je, da si za vsako aktivnost vzamete dovolj časa in se dobro informirate o tem, kaj vse zanjo potrebujete. In seveda ne boste presenečeni, ko vas kljub pripravljenosti, nekateri ljudje v vašem okolju še vedno ne razumejo. Priporočam vam, da jih preprosto prosite za pomoč, naj vam povedo – kako so vas razumeli, kajti le tako jim boste lahko povedali, kaj ste jim v resnici želeli sporočiti.  In vse aktivnosti, ki jih izvajate danes, naredite s premislekom in počasi.

Temnozeleno drevo 4

Jutranji preskok iz podporne energije mladega drevesa 3 v karmično energijo 5 je za večino vas zelo zanimiv. Kar naenkrat vam vesolje prične sporočati obilo vsega, kar ima na zalogi za vas.  In bolje je, da pričnete sprejemati sporočila sedaj – ko so nežna, saj si na ta način lahko polepšate september, ki je letos vaš karmični mesec in s časom sedaj in septembra polepšate prihodnje leto, ko je za vas celo leto karmično! To bo čas, ki ga lahko primerjate s časom diplome devetletnega življenjskega študija.

Rdeča kovina 7

Zjutraj vam energija zagode. Iz podporne energije bele kovine 6, vas bo energija skokoma preselila v energijo bele prsti 8. Če čitate klicaj pred sedmo uro, vam priporočam, da pokličete na delovno mesto in jim sporočite, da danes vzamete dopust, če pa to ne gre, se delat odpeljite po osmi uri. Tako ali tako boste imeli nekaj izzivov, da vas bodo ljudje razumeli (če sploh). In tako za vas veljajo priporočila, da soljudi prosite za razlago o tem, kako vas razumejo – tako jim boste lahko sporočila posredovali bolj ustrezno…

Svetlozeleno drevo 3

Če čitate predvid pred sedmo uro vam toplo priporočam, da še malo pomeditirate in se odpravite po opravkih po osmi uri. Tako vam bo dan tekel veliko lepše kot sicer.  Pa ne le dan, tudi naslednji teden se vam pričnejo uresničevati načrti, ki ste jih startali v prvi polovici meseca ali pa še celo prej. Spomnite se, da ste do 5. julija v posebni energiji, ko je mogoče doseči skorajda karkoli, vendar traja le, če v tem času zadeve zaključite. V akcijo torej!

Bela kovina 6

Zjutraj malo karmičnih sporočil, nato pa se dan prevesi v zabavno popoldne, ko lahko opravite veliko več kot se vam zdi – vendar le, če se gibljete med ljudmi.  Spomnite se, da je do 5. julija še vedno čas, da zapišete vaše cilje za letošnje leto. Takrat pa se vam prične karmični mesec, kjer boste lahko uresničili veliko tega, kar načrtujete sedaj – pa tudi tisto, kar boste še zapisali in nato stopili v akcijo. Kajti ‘En gram akcije je več kot tona teorije’ pravi star pregovor.

Vijolični ogenj 9

Danes se iz pustega jutra naredi zanimiv dan. In seveda vi lahko iz zanimivega dne naredite zabaven dan, lahko pa kaj drugega, kar ni toliko prijetno. Kajti soočeni ste z vašo lastno zrcalno podobo. In velikokrat vam ni najbolj všeč, da ste to vi. V družbi znancev, prijateljev in sodelavcev se lahko pripeti, da ste vi tisti od kogar se pričakuje podpora in sodelovanje. In čemu ne? Vendar delajte uslugo in pomagajte ljudem, ko vas prosijo. Včasih pa bolj pomagate ljudem takrat, ko uresničite njihove prošnje.

Črna prst 2

Morda je najboljše danes, da podaljšate spanec tja do pol osme. Če čitate ta klicaj prej vas prosim, da vse delate počasi in premišljeno. Saj to letos za vas velja celo leto. Sicer pa ste na to že vajeni. Počasi in zanesljivo se dvigate po družbeni lestvici – kjerkoli ste že startali.  Pred sedmo se vam lahko zgodi, da imate zanimive sanje,  privide – da se vam dozdeva, da se bodo zgodili nenavadni dogodki. Po osmi uri pa postane energija veliko bolj prijetna tudi za vas.

Rumena prst 5

Vse, kar sem napisal v uvodu v današnji ‘Klicaj dneva’ za vas velja dobesedno. Pa saj ste že vajeni, da se vam tla pod nogami premikajo ves čas. To vas je naredilo spretne in prilagodljive ljudi, ki vsi okoli vas spoštujemo vaše mnenje bolj kot vi sami. Pa se učite iz tega in tudi vi ste lahko še bolj uspešni.

Bela prst 8

Za vas je današnji dan lahko eden boljših v tem mesecu.  To velja vse dokler stojite trdno na tleh in delate ustrezno na tistih področjih, kjer ste mojster. Danes lahko tako opravite veliko stvari, ki vam cel mesec niso šle najbolj od rok. Vse do 5. julija vam je energija naklonjena, da rezultate vaših prizadevanj uresničite bolj kot ste si predstavljali in tako je lahko naslednji mesec – julij res čudovit.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s