22. junij 2013 – Energija KI je obrnila tok

! Klicaj dneva !

Amrish Puri (KI 5 7 3 ) je igral karakterno osebo 'Mola Ram' v filmu Indiana Jones in tempelj smrti.

Amrish Puri (KI 5 7 3 ) je igral karakterno osebo ‘Mola Ram’ v filmu Indiana Jones in tempelj smrti.

Na današnji dan leta 1932 se je rodil

 Amrish Puri –  KI-573 –  Wiki, 

je igral v več kot 400 filmih.

Igral je  v glavnem negativce v indijskih pa tudi Hollywoodskih filmih.
Ena pomembnih vlog v ‘zahodnem’ filmu je Mola Ram v filmu
Steven-a Spielberga (KI 9 4 1): Indiana Jones in tempelj smrti (usode).

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 3

Enainosemdesetletna energija:
Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018:
Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 3

To energijo sem opisal že malo prej – v devetletju. Ker 3 vlada devetletju in današnjemu dnevu, je torej 22. junij 2013 energijsko močno nabit dan, ko bomo vmes čutili ‘energijske luknje’. Tako se v tem času razpoloženje ljudi hitro spreminja. Velja biti pozoren pri vseh opravilih, posebej pa v prometu.

– . – 

Bela voda 1

Danes ste polni idej, vendar tako hitro kot te ideje pridejo – tako hitro tudi izginejo. Tako hitro kot ste nad novimi (norimi) idejami navdušeni, tako hitro vas navdušenje tudi mine. Tako vam toplo priporočam, da zapišete vsako, še tako noro idejo. Tako jo boste vsaj lahko preverili, sicer pa izgine iz tega sveta in se ne vrne več.  Tudi vi ste občutljivi na spremembo energije, zatorej se izogibajte kakršnikoli jezi. Vedno ostanite mirni, pa naj stane kar hoče. Na ta način lahko danes spoznate osebo, ki vam bo veliko pomenila vse vaše življenje. (a tega še ne boste izvedeli danes)

Temnozeleno drevo 4

Vaš um deluje z natančnimi pravili, ki se jih držite tako, da ste lahko ‘bolj papešni od papeža’. Saj je vse v redu, vendar tudi vam ta pravila niso najbolj všeč – kaj šele drugim. In, tista, za katera menite, da bi vsi mi morali živeti po njih … tudi prav, vendar to okolici sporočite na čimbolj prijazen, prijeten način. Tako največjo uslugo naredite tudi sami sebi…

Rdeča kovina 7

Močan dan je z vami. Tisti, ki me poznate in že zaupate temu, kar napišem vzemite tole res odgovorno: Danes lahko preskusite projekt, ki vam prinese uspeh in izkušnjo, s katero boste izvedeli, kateri projekt je dobro zgrabiti in kateri je tisti, ki se mu je potrebno izogniti. Izbira je vaša: Danes je za vas sejem življenja z izkušnjo, ki jo lahko uporabite vsaj za naslednjih 9 let.

In kako danes delujete?

Svetlozeleno drevo 3

Karmičen dan, v karmičnem devetletju. To je devetletje, kjer se oblikuje vse vaše življenje od sedaj naprej. Torej sedaj prav gotovo ni časa za odmet. Uporabite ga tako kot si ga želite živeti do konca življenja, vendar je pri tem potrebno tudi narediti vse tisto, kar vam prinaša tako zadovoljstvo kot denar. In kot ste prečitali, danes je ista energija za devetletje in za današnji dan.

Bela kovina 6

Tudi za vas je danes poseben dan. No, takšnih ‘posebnih’  je letos še posebej veliko zaradi konfiguracije energij, ki vladajo našemu času. Na vas celih devet let vpliva energija bele prsti 8. Sami veste, da pogosto naletite na težave pri ljudeh, ko vas ne razumejo, ko ne čutijo tega, kar ti čutite do sveta. Lahko se celo zgodi, da utrpite škodo na poslu in celo na vašem telesu – zaradi nerazumevanja delovanja vašega telesa. Sedaj ste na preskušnji vsak dan, saj imate vsak dan možnost, da izpilite vašo komunikacijo z okoljem – in sami s seboj.

Vijolični ogenj 9

Sami ste najbrž že davno ugotovili, da se vam veliki projekti – zatikajo. Tako bo še vse do leta 2018, danes pa je posebej pomembno, da vsako stvar – posebej velja za dolgoročne odločitve – vse res dobro premislite in predvsem stopite v aktivnost počasi.

Črna prst 2

Pozorno prečitajte vse dokumente; pazite na izjave; pozorno z denarjem; natančno prečitajte navodila za uporabo – vsega (zdravil, naprav, servisov in celo zakone, ki so za vas pomembni). Ostanite prisebni in svetujem vam, da se izognete tožbam in tožarjenjem. (Sodno in v osebnem življenju)

Rumena prst 5

In, kakor je drugim načelno težak dan – tako je to za vas odličen dan, načelno tudi prijazen in prijeten. Ko pa uporabite to energijo v namere, ki so za va spomembne, boste čez leto ali dve veliko bolj zadovoljni sami s seboj in z vašim podjetjem.

Bela prst 8

No, za vas ta dan ni najlepši. Vendar laho iz njega ‘potegnete’ lepoto. Pač mislite, da niste človek za mreženje – čeprav to počnete vsak dan. Vendar je ravo v mreženju rešitev.
Ni potrebno verjeti. Malo poglejte delovanje velikih koncernov…

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s