23. junij 2013 – zaustavitve v križiščih

! Klicaj dneva !

Danes praznuje svoj rojstni dan

 Jason Mraz (ali ve, kaj mraz pomeni v slovenščini?) –  KI-573 –  Wiki, fb,  

Jason Mraz je tisti, ki mu popularnost raste od leta 2000 naprej.  In mju še bo. Zelo popularen bo leta 2015 in 2017.
Kako bo po letu 2018 je precej odvisno od njega, vendar pa je to čas, ko Jason zajadra v vode, ki ne stimulirajo popularnosti. Kam po šel po leto 2018 se bo videlo že leta 2016.

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 2

Enainosemdesetletna energija:
Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018:
Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 2

Energija črne prsti 2 je najnižja na lestvici moči vseh zvezd. To je torej najnižje energijsko stanje v zadnjih devetih in naslednjih osmih dneh.  To so dnevi, ko ljudje z večjo pozornostjo živimo s soljudmi, vendar pa so mnogi tudi hitreje nezadovoljni, posebej takrat, ko svojih težav ne rešujejo sproti. To je dan, ko mnogi reagirajo počasi in niso sposobni spremljati svoje okolice. Situacije, kjer je veliko podatkov so jim izziv in tako se tam zaustavljajo…

– . – 

Bela voda 1

No, vi niste tisti, ki bi vam hitrost reagiranja ne šla od rok. Nasprotno. Običajno reagirate hitreje kot kdorkoli v vaši bližini. No, to ni vedno hvaležno opravilo. Dostikrat bi bilo boljše, če bi opravila pustili ljudjem samim. Ko se danes sprehajate med ljudmi se skušajte zavedati sebe. Kajti, ko čutite njihovo ‘izgubljenost’ jim želite pomagati. Pa so vas prosili za to? Ste pomislili, da jim morda najbolj pomagate takrat, ko jih pustite, da svojo zagato rešijo sami?

Temnozeleno drevo 4

Družaben dan je pred vami. In čeprav danes niste ravno navdušeni nad tem, da bi stregli ljudi, je morda ravno danes dan, ko se lahko spet zaveste, da v ljudeh vidite seve, da so del vas, da naveč svojih težav spremenite v izzive in izzive v rešitve, ko stopite naproti ljudem tako, da jim olajšate opraviti tisto, kar jim služi za izgovor, da bi naredili korak naprej. Pa vam bodo hvaležni. Ne sedaj. Morda v prihodnje. Hvaležni ste lahko sami sebi.

Rdeča kovina 7

Dan, ko vidite vase. Dan, ko odsevate ljudi, ki jh srečujete. Kaj to pomeni? Da močno doživljate vse, kar doživljajo tisti okoli vas. To je torej odlična priložnost, da se pričnete zavedate, kaj je tisto, čemur v svojem življenju posvečate veliko pozornosti in – ali je to res tisto, kamor ste namenjeni, ali je pač potrebno zamenjati fokus!

Svetlozeleno drevo 3

Res je nedelja. Pa to pomeni, da lahko postavite delo na stran? Kaj pa je to delo? Je to tista aktivnost, ki vam prinaša denar? Je to tisto, kar vas vodi k uresničenju vaših san – k vašim ciljem? Je to eno in isto? Čestitam, če je. Če ni, se pa vprašajte: Čemu ne? Kdaj? Kako?

Bela kovina 6

Danes reflektorji gledališča z imenom +Življenje’ svetijo na vas. Vsi vas vidijo. Vidijo in opazijo vsako drobnarijo – tisto dobro in tisto, ki vam ni všeč. Torej vam priporočam, da ste pozorni na vašo urejenost, čistočo, pozornost, na vsako misel – kajti misli se spremenijo v besede. In tako lahko veliko naredite na sebi, zase in tudi za druge ljudi – ko se znebite misli in občutkov, ki niso zaželeni. Dihajte!

Vijolični ogenj 9

Polni ste energije – ki pride in gre, ki pride in gre  v valovih. Močni ste in kmalu šibki. Tako pozorno ravnajte s svojo energijo. Ohranjajte jo, ko jo je veliko in čuvajte, ko jo je malo.

Črna prst 2

Karmični dan vam kaže kaj delate dobro in kaj lahko naredite boljše. Ker ste mesečno v energiji vijoličnega ognja, je karma povezana z vašo prihodnostjo in z vašim pomenom v družbi. Hkrati vam kaže kje in kako lahko napredujete v prihodnje.

Rumena prst 5

Danes vam ni lahko, saj vas ljudje ne razumejo. Pa to ne pomeni, da se sedaj zavlečete v svojo votlino in počakate, da vse to mine. Ne. Raje prosite za pomoč! Raje vprašajte, kako vas razumejo.  (oh, ko pa vam je to tako težko) In izboljšajte komunikacijo. In ravno na ta način, boste naredili več velikih korakov naprej!

Bela prst 8

Le počasi in premišljeno. In premišljeno in še bolj počasi. Pa to ne pomeni, da stojite na mestu. Ne! Kje pa! Nujno je, da se pomikate naprej. Nujno je, da pomagate soljudem.  Vendar jim pomagajte le takrat, ko so vas prosili za pomoč!  – Ali sedaj menite, da ni treba delati! Nikakor. Ste vi družina? Ste vi mesto? Ste vi država? Ne! Vi ste del družine, del mesta, del dežele v kateri živite in del obveznost je že tu, brez, da vas kdo prosi.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s