24. junij 2013 – Velikani današnjega dne

! Klicaj dneva !

V energiji KI-573 so so se na današnji dan rodili naslednji veliki ljudje:

Is a best-selling American author of fantasy novels

Mercedes Lackey – KI 5 7 3

Mercedes “Misty” Lackey – ameriška pisateljica fantastike – Wiki, fb,

Tihožitja so glavna dela Margaret Olley - KI 5 7 3

Margaret Olley KI 5 7 3 je risala predvsem tihožitja

Margaret Hannah Olley –  avstralska kiparkia – Wiki;

Dobitnik prešernove nagrade Boris Kalin KI 5 7 3

Boris Kalin KI 6 7 3 je oblikoval kipe mnogih znanih ljudi

Boris Kalin – slovenski kipar–  Wiki;

 

In še v energiji KI 4 4 5 prav poseben človek

Lionel Messi – KI 4 4 5

Z Messijem jeva enak zajtrk !!!

 Član nogometne ekipe Barcelona.

 

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 1

Energija bele vode 1 načelno ne prinaša veliko dobrega. Lahko pa veliko dobrega naredimo sami ob srečanju z njo, saj odslikava vse kar smo, mislimo, vidimo, čutimo…

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 1

Bela voda 1

Danes je vaš karmični dan, v mesecu, ki vam ni ravno najboljši, pa čeprav se vam včasih zdi, da  je dobro. Je pa toliko dober, kolikor dobrega si naredite sami. In to lahko naredite tako, da ste precej časa v družbi – sami s seboj. Vendar ne danes. Danes srečate kar nekaj ljudi, ki vam imajo marsikaj sporočiti. Prisluhnite jim in posvetite nekaj časa – zelo pozorno.

Temnozeleno drevo 4

Vaš um deluje z natančnimi pravili, ki se jih držite tako, da ste lahko ‘bolj papešni od papeža’. Saj je vse v redu, vendar tudi vam ta pravila niso najbolj všeč – kaj šele drugim. In, tista, za katera menite, da bi vsi mi morali živeti po njih … tudi prav, vendar to okolici sporočite na čimbolj prijazen, prijeten način. Tako največjo uslugo naredite tudi sami sebi…

Rdeča kovina 7

Dan za potovanje. Dan, ko se v vas ne dogaja veliko, zato si želite, da je dogajanje zunaj vas, ki ga nato preslikate vase. In to je odlično, saj lahko vidite, kakšne so vaše reakcije, kakšna so vaša čustva ob spremembi okolja. Seveda le, ko se zavedate sebe!

Ali se zavedate čustev, ki jih doživljate?
Kje jih občutite?
Se lahko opazujete ‘od daleč’?

Svetlozeleno drevo 3

Vaša modrost je danes na preizkušnji. Danes lahko imate občutek kot da bi vas življenje potiskalo sem in tja – kot, da bi bili žaga. Pa je to življenje ali ste to vi sami?
Ali se izgovarjate na okoliščine ali ste vi tisti ki okoliščine kreirate?

Predlagam slednje!

Bela kovina 6

Danes lahko v svetu vidite odsev vaših globokih razpoloženj.
Je torej svet svetal ali pisan? Je žlobudrav ali resen? Je umetniški ali formalen? Opazujte in tako lahko v enem kratkem dnevu izveste o sebi več kot mnogi v letih življenja. Vse to vam omogoča zadevanje o energiji KI in branje Klicaja dneva.

Vijolični ogenj 9

U daren dan – vroč in dinamičen, lahko je uspešen lahko formalen. V veliki večini je to odvisno od vaših aktivnosti v preteklih petih mesecih. In, če ste čitali mesečni predvid, veste, da je to dober čas, ko še lahko veliko naredite zase – predvsem glede zdravja. In ločite že napisano od tega, kaj ste vi. Ločite napisano od tega, kaj si želite. Prav danes je dan, ko je dobro biti pozoren na vsako izjavo, na vsak podpis, vsako sporočilo.

Črna prst 2

Opravite delo, ki ste ga obljubili pred nekaj dnevi. Karkoli že je.  Prizemljite se, bodite pozorni na to, kaj in kako doživljate. Mehanično opravljanje obljubljenih obveznosti bi ne bilo dobro in ne bo koristilo nikomur. Živite tukaj in sedaj in sedaj.

Rumena prst 5

Dinamičen dan vam prinaša mnoge ideje, prebliske, srečanja! Poleg tega je to odličen čas, da hitro in efektivno preskusite, da ste vi kreator okoliščin. Torej kreirajte okoliščine, ki ustrezajo vašim željam in ciljem  in v ustreznih okoliščinah naredite drobne korake, ki vam dajo nov polet.

Bela prst 8

He-Tu kombinacija vam danes da posebno moč. Kratkoročno in dolgoročno. Vaša moč je tako velika, da z njo lahko naredite velikanska dela – zato ohranjajte svoja čustva mirna, vse dokler ne najdete tistega, za katerega veste, da bo ustvarilo to, kar je skladno z vašimi življenjskimi cilji.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s