25. junij 2013 – Dan državnosti

! Klicaj dneva !

V energiji KI-573 praznuje danes 27. rojstni dan:

Aya Matsuura KI 5 7 3 bo popularna še nekaj let.

Jari Puikkonen danes praznuje 54. rojstni dan

Jari Puikkonen večkratni svetovni prvak v skokih
in tudi olimpijski prvak leta 1988 v Calgaryju – Wiki

Danes je tudi karmični dan slovenske države.

Slovenija (KI 9 1 4)

Vse, kar se ji – nam zgodi – je karmično

Odveč je govorjenje ‘čez’ tega in onega.
Poglejmo, kaj lahko naredi vsak od nas, da bo boljše.

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 9

KI 9 je posebna energija, ki ojača vse druge, s katerimi se ‘sreča’ v Lo Šuju. Danes je torej poseben dan za druženje, vendar tudi dan, ko je dobro pozorno čuvati svojo osebno imovino . posebej na javnih prireditvah.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 9

 

Bela voda 1

‘Oddelajte’ to, kar ste obljubili pred nekaj dnevi, tudi, če ni prijetno. Videli boste – več energije vlagate v razmišljanje kot v delo sami, ki ga opravite ‘mimogrede’. Pozorno se gibljite v prometu in se izogibajte velikih prireditev in krajev, kjer je veliko ljudi ‘na kupu’.

Temnozeleno drevo 4

Danes bodite urejeni, točni, prijazni, veseli – torej tudi naspani. Za vse opravke si vzemite veliko, res veliko časa, tako, da ste zadovoljni sami s seboj in da boste vedno lahko vsako stvar natančno premislili in naredili odločne  in mirne korake novim uspehom naproti.

Rdeča kovina 7

Modrost. To je ključna beseda za vse današnje aktivnosti.  Praznujte doma. Tu boste srečali največ tistih, s katerimi lahko dosežete več.

Svetlozeleno drevo 3

Tudi vi ostanite doma. Druženje vam danes ne prinese veliko dobrega. Če že kam greste, pojdite tja, kjer je le malo ljudi.  Moč uporabite za dosego notranjega miru. Posvetite jo sebi.

Bela kovina 6

Fokus na vaše cilje. Kratkoročne, srednjeročne, dolgoročne. Vsaka aktivnost, za katero se odločite naj doprinese vsaj malo k temu, da ste bliže svojim ciljem. In prav vse  korake, ki jih pričnete naredite počasi. Danes je pravi dan za načrtovanje.

Vijolični ogenj 9

Danes vas karma nagradi s sporočilo o tem, kako ravnati v družini in širši družbi.

Črna prst 2

Sledite sebi in vsemu kar je v vas lepo in dobro.
Še vedno veljajo napotki iz mesečnega predvida.
Ko upoštevate prvo vrstico, gre vse odlično.

Rumena prst 5

Vse, kar vidite v družbi vam pomaga, da spoznate – sebe. Kajti prav vse, kar vidite, ste vi sami. Torej je odveč vznemirjanje, raje globoko dihajte in naredite vse, kar je potrebno, da dobre lastnosti še poboljšate in zmanjšate vse tisto, kar vam ni všeč.

Bela prst 8

Pozornost posvetite vsemu, kar izrečete, podpišete. Preverite ali imate s seboj na poti dokumente in denar – in, če so le-ti na varnem.

Pozorno z izjavami in varno v prometu.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s