26. junij 2013

! Klicaj dneva !

 Na današnji dan se je z energijo
KI 5 7 3 rodil

Lynd Ward KI 5 7 3 - je avtor zgodb brez besed

Lynd Kendall Ward – Pripovedovalec zgodb brez besed

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 8

Ki 8 je posebna, izredno čista energija in pomaga vsakemu. Ima pa nekaj lastnosti, ki jih nihče od nas nima rad. Predvsem je to čas preobratov – torej hitrih in koeni sprememb .

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 8

 

Bela voda 1

Danes imate spet malo lažji dan. Dan z več energije in dan, ko lahko komunikacijo s soljudmi poboljšate, ne glede na to, da ima okolica kar velike težave pri tem, ko bi vas rada razumela. Tako bi bilo več kot dobro, da bi ji pomagali približati se vam tako, da jih vi – da Vi prosite za pomoč Kajti ljudje se ne zavedajo, da oni potrebujejo pomoč in, ko jih vi zaprosite, naredijo tisti korak preko sebe, ki nas medsebojno poveže na srčni ravni. Takrat vzpostavimo stik in komunikacija steče, težave odpadejo. Boste kdo izkoristil to priložnost? Zakaj ne? Zakaj ne sedaj? Zakaj ne vi? Zakaj ne takoj, sedaj?

Temnozeleno drevo 4

Dnevna energija vam pomaga, da zopet laže naredite korak naprej. Vendar če se ne zavedate vaših dolgoročnih ciljev, vam to ne bo uspelo. In niso dovolj le želje. Cilji so želje, ki imajo datum in ‘noge’. Vam še nisem povedal kaj so noge? Noge so razlogi, zaradi katerih nekaj nimate ali pač imate radi.  Več kot je razlogov, bolj trdno stojijo vaše želje in več kot je razlogov, večje so možnosti, da je vaša osredotočenost, vaš fokus skozi vsako vašo dejavnost usmerjen k ciljem in da zaradi ‘nog’ stoji na trdnih tleh. Tako si niti predstavljati ne morete, kako lahko s tem, da v zadnjih dneh junija in   s tem, da ‘noge’ postavljate še tja do 6 julija naslednji mesec poletite v življenju naprej tako hitro, da vas okolica ne bo zlahka sledila…. Naredite tako, pa mi konec julija pišite ali imam prav ali ne. Velja?

Rdeča kovina 7

Vašemu karmičnemu mesecu se približuje kraj, vendar karmičnih sporočil ni in ni konec. Seveda je lepše, ko sporočila sprejemate, ko se zavedate, da je vse, kar se vam dogaja – resnica. Vendar pa v primeru, da ne naredite dovolj za spremembo – ne le v obnašanju, temveč globoko v sebi, v vašem srcu – toliko časa sporočila prihajajo in bodo še prihajala.
Danes bodite pozorni na vaše izjave, na vaša pisanja in kot veste je pomembno tudi kako izgledate. Se vam zdi prvi vtis pomemben? Ali lahko prvi vtis naredite drugič? Na koga boste danes naredili prvi vtis?

Svetlozeleno drevo 3

Sedaj že veste. Imate le to, kar ste si pridobili dolgoročno. Uresničevanje drugih ciljev  v materialnem svetu vam junija ne gre in tudi ne bo šlo od rok, pa čeprav se vam danes morda zdi drugače.
In kako gredo vaši dolgoročni projekti? Ste se že naučili, da nekatere stvari stečejo le, ko jih ponavljate dalj časa. Pravi projekti stečejo po devetdesetih dneh – dnevnega prizadevanja in nekateri šele po nekaj letih vztrajnega vsakodnevnega dela. Letos imate možnost, da pričnete z uspešnimi življenjskimi projekti, vendar do rezultatov pelje večletna pot, ki jo pričnete z devetdnevnimi načrti, ki jih peljete v devetdesetdnevne in nato jih ponavljate in le nežno izboljšujete. Prejšnji mesec vam je pokazal, samo bledo sliko priložnosti, ki jih lahko vi naredite za resnične. In danes se vam lahko kateri izmed njih na kratko spet ‘posveti’.

Bela kovina 6

Čeprav vam dnevna in mesečna energija nista podporni, ju lahko naredite podporni vi sami. Seveda brez znanja, nekaj napora in akcije ne gre. Kajti – ali ste slišali pregovor, ki pravi: “Gram akcije je več kot tona teorije.”!
Letos namreč žanjete rezultate večletnega (ne)dela – torej vsega, kar ste delali in tudi vsega tistega, kar niste naredili, čeprav bi lahko (ne glede na to ali ste se tega zavedali ali ne). In le še deset dni vas loči do vašega karmičnega meseca, kjer se boste lahko pričeli učiti naravnost iz življenja. Tako lahko ‘ujamete’ vlak in spoznate večino tistega, kar bi se lahko naučili v preteklih letih. In seveda lahko na ta račun tudi pričnete sprejemati rezultate vašega dela. Današnji dan pa je začetek letnega obdobja, ki vam je bolj naklonjeno, hkrati pa vas uči, da je prijaznost pomembnejša od tega, da ‘imate prav’.

Vijolični ogenj 9

Sedaj je že drugi mesec, ko prejemate plačilo za vaše preteklo delo letošnje pomladi. Že res, da vam energija za vaše občutke ni najbolj naklonjena – rezultati pa vas tolažijo, da bo boljše, če ste vsaj nekaj malega naredili tudi na osebni rasti vključujoč življenje na fizični ravni – torej prehrano, gibanje, počitek in spanje. Če še niste aktivni na teh področjih, boste letos izkusili vse po vrsti: ko boste delovali sebi v prid boste priča odličnemu počutju in, ko boste nase pozabili, bo kaj kmalu sledila posledica – šibka moč in neželena zdravstvena stanja. Naj vam bo to v poduk: Zdravje lahko hitro izgubimo, da pa pridemo do zavidljivega počutja, pa je potrebno dolgoročno osredotočeno delo. Pričnite danes!. Naj vam bo dnevna energija v opomin na to, da lahko naredite dobro zase in za vaše ljube.

Črna prst 2

Danes niste vedno dobro razumljeni, Zatorej bodite pozorni na vaše obnašanje in vašo komunikacijo. Letna energija vam narekuje, da vse počnite počasi, kajt mesečna energija vas naredi vidne in vam ne oprošča napak, da ne komunicirate dovolj jasno. Kajti drugi ljudje nismo zrasli v vašem domu, vrtcu, šoli, službi – v okolju kot vi. In tako vas ne razumemo takrat, ko se ne izražate dovolj jasno… Vi ste odgovorni za to, da preverite ali so vas ljudje v okolici razumeli ali ne in, da jim znova, na drugačen način posredujete sporočilo, za katerega vam je mar…

Rumena prst 5

Karmično leto za karmično osebo vam ne da miru. Junija srečujete mnoge nove obraze, pa tudi ljudi iz svoje preteklosti, s katerimi imate možnost znova vzpostaviti  stike na novi ravni, na nov način. Te, znane osebe so za vas pomembne in vsak mesec srečate nekaj teh ljudi. Ravno ti vam omogočajo, da z vsakim srečanjem stopite na novo pomembno stopničko v vašem življenju, ko rešite še eno staro karmično zagato. Danes nove korake delajte počasi…

Bela prst 8

KO letos doživljate karmo na več nivojih. Tam, kjer se vam zdi, da lahko od nje pobegnete ali se skrijete (a se to le dozdeva, v resnici nič od tega ni mogoče, Letos ste pač vi na vrsti, da naredite vse, da bi vas okolje bolje razumelo, da mu bolj jasno pokažete to, kar se dogaja v vas in kam mu imate sporočiti, sicer vi ne boste mogli uresničiti vaših želja, namer in ciljev. Ravno junija so rezultati vašega vemesečnega dela jasno vidni, danes pa so k vam namenjena karmična sporočila, ki vam vse to kažejo še bolj jasno.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s