28. junij 2013

! Klicaj dneva !

V energiji KI-573 se je pred 18. leti rodil

Kåre Hedebrant

Kåre Hedebrant - KI 5 7 3  - letos doživlja svoje karmično leto.

Kåre Hedebrant – KI 5 7 3

 

Švedski filmski igralec (otroški igralec)

Ravno v primerih kot je Kåre-jev lahko vidimo, kako energija močno vpliva na ljudi. Hkrati se lahko zavemo, kako pomembna je akcija. Kajti večina talentov umre kot talent,
če svojih nagibov ne razvijajo skozi aktivnost. Kåre Hedebrant je to storil s pomočjo svojih staršev. Vendar verjamem, da starši tega ne bi mogli narediti, če njihov sine ne bi bil za.
Se strinjate?

No, kakorkoli že, Kåre letos doživlja karmično leto. To pomeni, da bo nagrajen za vse svoje aktivnosti – pa ne le iz filmskega vidika.

-.-

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 6

Energija bele kovine 6 je zelo sorodna energiji rdeče kovine 7. Hkrati pa je veliko bolj trda, težje spremenljiva in tako je takšen tudi dan. Dnevna energija  pa seveda ni tako močna kot mesečna – ali drugače, ne pride tako močno do izraza kot takrat, ko deluje cel mesec ali celo – celo leto.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 6

Bela voda 1

Ko dnevu vlada energija bela kovina 6, je energija bele vode 1 v hiši vijoličnega ognja 9. Torej prevzame njegove lastnosti, ki pa vodi niso najbolj všeč. Tako energija 9 ni všeč niti ljudem, ki so rojeni v vodni energiji – vse dokler si ne znajo pomagati z energijskimi prijemi, ki se jih da zlahka naučiti.

Danes ste ‘na odru’ – to pomeni, da vsak lahko opazi vsako vaše dejanje, vsako vašo gesto in sliši vsako vašo besedo tudi takrat, ko si vi to ne želite. To je torej dan, ko ne morete skriti ničesar. Ne skrivajte torej. Raje stvari razčistite in vsaj danes bodite urejeni, čisti, točni in pokažite vse tiste vaše odlične lastnosti, ki si jih dostikrat niti ne priznate.

Temnozeleno drevo 4

Danes ste v malo boljši situaciji kot včeraj. Energija svetlozelenega drevesa 3 je za vas vseeno bolj prijazna kot energija črne prsti 2. Vendar je to le dnevna energija. Kljub vsemu se lahko nasmehnete, saj vas le še dober teden loči do časa, ko bo ta energija na vas vplivala cel mesec. In čeprav ste danes veseli, da je ves svet lepši, se zavedajte, da je naglica še vedno odveč. Še vedno velja, da vse počnite počasi in uporabite vso modrost, ki jo premorete…

Rdeča kovina 7

Sedaj ste priča, kako se vam vse, za kar ste si prizadevali – materializira. Uresničuje pa se tudi vse tisto, kar počnete nezavedno – vse tisto, kar ustvarjate z vašimi starimi navadami, ki jih še vedno udejanjate. Morda ne verjamete, da svojo resničnost kreirate z vsem kar ste: torej z vašimi načrti, z vašim zavestnim delovanjem, vendar tudi z navadami. Kajti najprej človek oblikuje navade, nato pa navade oblikujejo življenje človeka.

Letos imate še vedno čas, da naredite korenite spremembe v vaših navadah. Vendar lahko zanesljivo uspete, ko delate skupaj s strokovnjakom, s ‘coachem‘, ki vas kaže vaše znanje, da ga uporabite tako, da svoje življenje oblikujete tako, da bo vam v prid.

Svetlozeleno drevo 3

Si želite lep in prijazen dan? Dan, ko sebe podpirate v vaših prizadevanjih? Če je tako, se lotite svojega dela odgovorno in v vaše aktivnosti vpeljite red. Danes je le en dan, ko vam red pomaga, vendar je pred vrati cel mesec, ko ste lahko uspešni le v primeru, da vaše navdušenje disciplinirate v redno, dnevno aktivnost. Čemu ne bi poskusili že danes?

Bela kovina 6

Karmični dan je danes. Samo za vas. Odprite oči, sprostite ušesa, sprejemajte sporočila Karme in naredite ustrezne spremembe in prilagoditve. Danes je dan, ko lahko preskusite kako odprti ste za sporočila sveta. Kajti 7. julija se prične vaš karmični mesec. Takrat bo čas učenja vsak dan. Naučite se torej ravnati s svojo energijo. Kultivirajte vaše navade danes, da vam bo jutri boljše in, da se boste učili hitreje in bolj efektivno. .

Vijolični ogenj 9

Se še spomnite lanskega leta? Danes je dan z isto energijo kot ste jo lani doživljali celo leto – in kot jo boste imeli priložnost doživljati tudi od 7. julija do 7. avgusta. Pripravite se torej na to energijo. Naj vam bo v tolažbo, da je to le en mesec, hkrati pa boste imeli malček več energije kot lani. Se še spomnite načinov, kako lahko zaživite tisti del sebe, ki vam pomaga, da se uresničujete tako, da vam sprememba koristi? Danes imate priložnost preizkusa!

Črna prst 2

Junija ste na odru. Vendar danes za en dan ‘padete’ dol. Vsi se vas še vedno zavedajo, vas vidijo kje ste in mnogi vam skušajo tudi pomagati. Vendar kmalu ne bo več tako. Po 7. juliju, vas komajda še kdo opazi. Skriti boste za večino ljudi in krepko se bo potrebno potruditi, da vas opazijo. Tako tisto, kar želite uresničiti in živeti dalj časa, naredite do 6. julija. In dobro, res dobro premislite, če to res želite.

Rumena prst 5

Novi začetki, novi načrti, novi ljudje, nove navade in še veliko novega vas čaka v letošnjem letu – pa tudi vse do 5. julija 2013. Pričnite z delom, vendar le toliko, kolikor si lahko privoščite. Saj poznate tisti rek:  Gram akcije je več kot tono teorije!

To sem za vas zapisal včeraj.

Danes se nadaljuje ugodna energija za razvoj vaših načrtov tako kot jo boste lahko doživljali julija. Priporočam vam pozornost na vsakem koraku in zapomnite si ta dan in ta predvid in ga upoštevajte tudi julija, ko boste tako kot danes, že priča prvim rezultatom tega, kar pričenjate junija. Kljub temu, da se počutite ‘pod nadzorom’ je to za vas odličen čas napredka.

Bela prst 8

Tudi danes je za vas delovni dan. Kljub temu, da je malce bolj lahkoten in zabaven. Pa to ni zato, ker je petek, je zato, ker ste v energiji rdeče kovine 7 pod katero boste od 7. julija dalje vse do 7. avgusta. Za vas je to ugoden čas, saj ste močni, kreativni sposobni videti vaše dolgoročne cilje, ki vam dajo moč, da jih uresničujtete. To pa vas zopet jača. Dobro izkoristite ta čas (junij in julij) tudi za krepitev zdravja, saj imate tu lahko nemalo težav. Zato ustrezno delujte tudi sedaj, ko jih ne čutite tako močno. Na ta način se lahko rešite težav, ki vas čakajo na zanemarjenih področjih naslednji mesec – ali pa jih vsaj močno omilite.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s