29. junij 2013

! Klicaj dneva !

V energiji KI-573 se je na današnji dan leta 1914 rodil

Rafael Jeroným Kubelík

Rafael Jeroným Kubelík - KI 5 7 3, dirigent in skladatelj

Rafael Jeroným Kubelík – KI 5 7 3, 

Dirigent in skladatelj

Iz Rafaelovega življenjepisa zlahka razberem obdobja uspeha, obdobja notranjega razvoja in čas, profesionalizma, hkrati pa tudi prehodnih obdobij.

-.-

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 5

Rumena prst 5 je energija, ki danes vlada dnevu, pa tudi letošnjemu letu. Tako je danes še bolj izrazita kot običajno. Takšnih dni bo letos še veliko, vsak s svojo noto. Še posebej poudarjene bodo energije meseca avgusta letos (2013). Na ta dan je vsaka od zvezd (energij) na svojem mestu.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 5

 

Bela voda 1

Ljudje, rojeni v energiji bele vode 1, danes čutijo mesečno energijo bolj jasno kot običajno. To je močna energija bele prsti 8 s katero bela voda 1 pogosto sodeluje, saj se mora v njeni bližini obnašati tako kot bi bilo zanje najbolje, da bi delala vedno – upoštevati mora pravila oziroma red.  Ko ljudje 1 obvladujejo disciplino, so lahko zelo uspešni in zadovoljni, zdravi in srečni. Predvsem je to disciplina glede obnašanja samega s seboj.

Temnozeleno drevo 4

Kot že mnogokrat ta mesec vam priporočam, da imate v mislih ves čas vaše dolgoročne življenjske cilje. Tudi današnji dan lahko tako preživite veliko bolj uspešno…

Rdeča kovina 7

Danes je lahko zelo prijeten dan za vas, če ste le sposobni v svoje življenje vnesti malo lagodnosti in humorja tudi takrat, ko ne gre za vas – bolj za vaše soljudi…

Svetlozeleno drevo 3

Danes končno lahko malo pogledate ‘iz vode’. Seveda je ‘gram akcije še vedno več vreden kot tona teorije’, zato le v akcijo. Vendar naj bo ta premišjena in označena…
Počasi z novimi podvigi. Do 7. julija je vse to le priprava na naove začetke!

Bela kovina 6

Preživeli ste karmični dan. Današnji dan pa se izogibajte vožnji v prometu, pa tudi delo s starimi stroji in aparati…Prav vam bo prišla prijaznost v komunikaciji z ljudmi in pri tem se lahko spomnite, da imate le ena užesa in dve ušesi…!

Vijolični ogenj 9

Izkoristite ta dan. Danes ste na odru, danes ste aktivni. Življenje vam nudi vpogled v prihodnost – torej izkoristite to krasno priložnost…

Črna prst 2

Le počasi. Kajti letna energija je enaka dnevni. Ko preveč hitite, zamudite velik del vaših sanj, ki bi vam povedale več kot dovolj tudi o obstoječem življenju.

Še nekaj dni ste ‘na odru’ in to je še odličen čas, da preskusite mnoge vaše želje…

Rumena prst 5

Saj veste. Karmični dan v karmičnem letu. Morda se vam zdi, da lahko obvladate letno energijo, vendar tako zlahka ne gre vsakič. Bodite iskreni do sebe in s soljudmi tudi. Na ta način dobite večjo pomoč kot si jo sploh predstavljate.

Bela prst 8

Danes se vam življenje vrti skorajda le v maerialnem svetu- tako čustvovanja kot razmišljanja zna biti zelo, zelo malo. Zberite se in delujte tudi s čustvi in z mislimi. Na ta način bo vaše zadovoljstno zmagovito.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s