3. julij 2013

! Klicaj dneva !

Na današnji dan leta 1959 v energiji Astrologije devetzvezdni KI-573 se je rodil pisec in producent

Serija The Simpson's je popularna še danes

Ian Maxtone-Graham

Avtor popularne serije The Simpson’s

Serija se vrti že od leta 1995 do danes.
Ian je avtor le nekaterih delov, trenutno pa je glavni producent serije.
Sam verjamem, da bo serija popularna do leta 2016, ko se njena popularnost zmanjša. Če bo to leto preživela, bo lahko 2017 še zelo popularna in 2018 pa se krepko spremeni ali pa ‘ugasne’.

-.-

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 1

Energija bele vode 1 je temna in hladna. To ne pomeni, da ne prinaša nič dobrega. Prinaša. Brez nje zvezdni mlado drevo 3 in odraslo drevo 4 praktično ne preživita. Tudi ogenj živi z njo in prsti brez vode so le prah. Ljudje bele vode 1 so tisti, ki nam s svojo prisotnostjo ‘držijo ogledalo’. Odsevajo naše lastnosti in lahko bi jim bili hvaležni za to, da so z nami – ker se v njih dobesedno vidimo. No, danes pa je dnevna energija bele vode 1 in mnogi se lahko vidite v dnevu samem. Kako? To ni vedno enostavno povedati.

Danes je karmični dan za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 1

Bela voda 1

To je vaš karmični dan. Karmični dan pomeni, da vam stvarstvo sporoča, kaj delate dobro, kaj odlično in kje so tista področja, kjer je dobro, da spremenite vaš odnos. Ta energija za vas ni ravno lahka in prijetna. Do 7. julija pa jo boljše prenašate, karmična sporočila pa dobivate s področja družbe in druženja.

Temnozeleno drevo 4

Če boste svoja opravila načtovali in tudi disciplinirano izvajali, je dan lahko prijeten in uspešen, saj boste že takoj zjutraj vedeli, katera opravila je dobro prepustiti drugim ali pa jih celo delegirati. Če vas okolica ne razume najboljše, pa jo poprosite za pomoč – iskreno jim povejte, da bi se radi prijazno pogovorili in vedeli kako vas razumejo….

Rdeča kovina 7

Le počasi in mirno. Bencin in vžigalice niso za skupaj, kadar bencin divje hlapi sredi vročega dneva. Danes je oboje v vaših rokah.  Pospravite vžigalice.

Svetlozeleno drevo 3

Ali smete drobcenemu, majhnemu otročku zaupati vse vaše strahove? Seveda ne, saj so vaši. Kako pa bi bilo, ko bi se jih znebili tudi vi? Današnji dan vas pokliče na izziv, da uporabite vso vašo modrost in družbi raje prisluhnete, z njo zaživite kot pa ji razlagate vaše sanjarije…

Bela kovina 6

Karmični mesec se vam bliža z  veliko hitrostjo. Današnji dan pa odseva vaše stiske in skrbi. Torej je danes odlična priložnost, da se znebite teh nepotrebnih vzorcev. Hooponopono  je odličen način, da to storite. Če ne gre, pa obstajajo drugi načini…

Vijolični ogenj 9

Danes vam energija bele vode 1 celo ustreza, kajti uspešno jo pretvorite v energijo vašega življenja, komunikacije z okoljem. In, ko se odprete, ko pošiljate vašo ljubezen vsem ljudem okoli sebe, se sproži močan tok privlačnosti, ki vam prinaša več kot si sploh lahko predstavljate.

Črna prst 2

Strahovi so odveč. Z mesečno energijo lahko oblikujete čudovite izkušnje, vendar se marsikatera spremeni v takšno, ki si jo ne želite. Pa je strah povsem odveč. Danes je pač dan, ko se lahko naučite, da se lahko zasmejete tudi takrat, ko se prestrašite sence za vrati, pa čeprav jo je naredil slon.

Rumena prst 5

Karmično leto 2013 vam nudi plejado zanimivih dogodkov in doživetij.  Tako je tudi z današnjim dnem, če le imate odprte oči in prisluhnete sporočilom zvoka ter otipate blagove, ki vam pomenijo veliko.

Bela prst 8

Danes vas preveva močna energija. Astrologija Devetzvezdni KI to situacijo imenuje He-Tu. To je posebna situacija, ko se združita energiji mladega drevesa 3 in bele prsti 8. Bodite pozorni, da to veliko moč uporabite sebi v prid in drugim ne  v škodo.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s