4. julij 2013

! Klicaj dneva !

Na današnji dan leta 1959 v energiji Astrologije devetzvezdni KI-573 se je rodil

Sir Philip Craven - Astrologija 9zvezd-ni KI 5 7 3

Sir Philip Craven – Astrologija 9zvezd-ni KI 5 7 3 – nekdanji košarkaš na vozičku in sedanji športni delavec.

Sir Philip Craven

Košarkaš na vozičku

in sedanji šporni delavec

Za takšen šport človek rabi veselje do življenja, dobro voljo in veliko vztrajnosti. Te lastnosti imajo ljudje rojeni v energiji 5, tisti, ki so rojeni v podznaku 7 pa so še zelo družabni in polni življenja.

-.-

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 9

Danes je karmični dan za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 9

Bela voda 1

Danes ste vi tisti, ki sebi lahko daste moč – ali pač ne!  Lahko ste vi tisti, ki se navdušite ali pa ne. Velikanska moč je v vas in lahko jo uporabite, da se dvignete ali  pa ne.

Temnozeleno drevo 4

Danes ste ‘na odru’. Vsi vas opazijo, hkrati pa imate možnosti, da dosežete skorajda nedosegljivo. Priporočam vam, da ste urejeni in točni, pripravljeni, da katerikoli trenutek naredite nov vtis na novega človeka.

Rdeča kovina 7

Danes je pred vami nov izziv. Danes ste igralec, gledalec in sodnik hkrati. Ničesar ne morete skriti pred nikomer.

Svetlozeleno drevo 3

Zgodbe, ki jih vidite in doživljate danes ne bi verjeli niti bralci fantastičnih zgodb, mar me? Zapišite to, kar doživljate.

Bela kovina 6

Se že pripravljate na karmični mesec? Najbolje bi bilo, da bi to delali vsak dan svojega življenja….

Vijolični ogenj 9

Karmični dan vam pokaže, kaj delate dobro in kaj je tisto, kar bi lahko boljše.

Črna prst 2

Zabaven dan – ko ga znate videti tako in se družiti z ljudmi, ki vas imajo radi. (Pa ni nujno, da so to tisti, ki jih imate radi vi !!!)

Rumena prst 5

Vse, kar doživljate  je res – v vašem notranjem svetu To pa ne pomeni, da vse, kar vidite in čutite lahko vidi in čuti kdorkoli drug v vaši okolici…

Bela prst 8

Če si še tako močno prizadevate – v vsakem primeru imate dnaes opravka z dokumenti, dokumentacijo, pravili ali pa s sodnikom in denarjem….

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s