5. julij 2013

! Klicaj dneva !

Danes z Astrološkim devetzvezdnim KI-573 praznuje
27. rojstni dan

Adam Young je poln energije

Adam Young je izpeljel že kar nekaj zanimivih projektov, med njimi Owl city (Sovje mesto), Sky Sailing (Nebesno jadranje), Swimming with Dolphins (Plavanje z delfini)

Adam Young

Pevec, glasbenik in producent.

-.-

Poglejmo, katere energije vladajo danes:

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rdeče kovine 7

je lahkotna energija. Še sreča. kajti ravno sedaj se dogajajo mnoge spremembe v družbeni strukturi, v finančnih sistemih in tako jih laže prenesemo. Ta energija stimulira druženje in komunikacijo, trošenje in zabavo. Več si lahko prečitate s klikom na naslov.

Dnevna energija  KI 8

Danes je karmični dan za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 7 8

Bela voda 1

Danes je vaša energija malo boljša kot običajno. Lahko si napolnite zaloge enrgije, da bo prehod v nov mesec lažji, da si oddahnete od tega junija. Že res, da vam pravila ustrezajo, vendar je svoboda tudi koristna.

Temnozeleno drevo 4

Danes seveda niste najbolj zbrani. To je zato, ker ste pod vplivom energije bele vode 1, ki danes tudi žubori. Je pa to priložnost, da se energijsko okrepite.

Rdeča kovina 7

Današnji dan je poln izzivov, jutri pa je zadnji dan v karmičnem mesecu. Bolj natančno: Karmični dan v karmičnem mesecu. Torej je lahko zelo intenziven. Zato si danes odpočijte in se naspite. Čeprav je petek, vam odsvetujem preveč zabaven večer.

Svetlozeleno drevo 3

Spet ste razpeti med slavo in osebni razvoj. Hkrati je to priložnost, da najdete najlepše ravnotežje med tema dvema skrajnostma. Ni lahko – se pa da!

Bela kovina 6

Z novimi začetki pod vplivom energije svetlozelenega drevesa 3 boste v nedeljo prišli pod karmični vpliv tako mesečno kot dnevno. Spočijte si in se nadihajte.

Vijolični ogenj 9

Čeprav se vam energijsko dozdeva mesec težak, pa je vseeno lahkoten, vse dokler si vi sami ne naredite drugačnega. Spočijte se, kajti v nedeljo se prično novi izzivi, ki delujejo dolgoročno.

Črna prst 2

Že danes čutite preobrat. Iz sobote na nedeljo pa bo preobrat še močnejši, saj boste iz velike zunanje dinamike pristali v notranjem žuborenju. Spočijte se.

Rumena prst 5

Danes še počasi, jutri pa hitro naprej. Z novimi načrti, z novimi ljudmi, z novimi idejami in z vsem, kar ste pričeli že junija. Julij je čas za napredek.

Bela prst 8

Danes vam karma pove veliko več kot lahko prečitate tukaj. Jutri bo delovni dan in v nedeljo se prične lepši in bolj prijazen mesec. Delajte do zadnjega dne!

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s