8. julij 2013

! Klicaj dneva !

Na današnji dan  leta 1914 se je rodil:

William Clarence Eckstine
– Billy Eckstine –

KI 5 6 4

William Clarence Eckstine - KI 5 6 4 - pevec balad v eri swinga

-.-

8. julij 2013: KI 93565

Poglejmo, katere energije vladajo danes:
in seveda si lahko prečitate tudi
mesečni predvid

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 5

Energija KI 5 ne pomeni le, da imajo ljudje v tej energiji danes karmični dan. To je karmični dan za vse nas – za vse ljudi. In, ker  takšno tudi leto, se lahko letos iz vsakodnevnega življenja z zavedanjem trenutka naučimo več.

Danes je karmični dan v karmičnem mesecu za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 5

Bela voda 1

Skušajte ohraniti mir. Dnevna energija vam ustreza, vendar pa je mesečna tista, ki v vas vzbuja nemir in vas dela vidne bolj kot si želite. Modrost vas varno pelje skozi dan.

Temnozeleno drevo 4

Včeraj se je za vas pričel nov, dinamičen mesec, kjer lahko pričnete z novimi projekti, avanturami, z vsem, kar načrtujete že dalj časa. Tudi današnji dan vam je naklonjen. V nemirnih situacijah ohranite mirno kri.

Rdeča kovina 7

Začel se je delovni mesec. In čeprav se dan zdi zabaven, je bolje, da opravite vse delo tako kot ste obljubili.

Svetlozeleno drevo 3

Že res, da vas dnevna enerigja spodbuja k akciji. In dobro je, da ste aktivni, saj je ‘gram akcije več kot tona teorije’. Pa vendar ta mesec dobro premislite vsak korak, ki ga naredite – počasi.

Bela kovina 6

Vaš karmični mesec ste pričeli s karmičnim dnem. Toplo vam priporočam, da si večkrat prečitate mesečni predvid in ga seveda tudi upoštevate. Iz situacij, ki jih sprejmete boste dobili več kot iz knjig.

Vijolični ogenj 9

Naj vas dnevna energijs spodbudi, da ohranite prijazno energijo v srcu. Pomagajte pa si tudi z mesečnim predvidom – to je mesečni Devetzvezdni KI Horoskop.

Črna prst 2

Mesečna energija vam nudi globok uvid v vaše življenje. Današnji dan pa vam omogoča, da ta uvid izkusite po svoje.

Rumena prst 5

Danes je vaš karmični dan. Vendar je vsak karmični dan letos močnejši od tistih v prejšnjih letih, saj je hkrati vaše karmično leto.
Opustite vaše skrivanje v votlini. Sedaj je čas, da resnico sprejmete takoj.

Bela prst 8

Mesec julij je za vas eden boljših mesecev letos. Vendar to ne pomeni, da akcija ni potrebna. Nasprotno. Ravno julija lahko z aktivnostjo naredite veliko več za osebni razvoj, za zaslužek in za družino.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s