15. julij 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

Na današnji dan leta 1905, se je rodila

Dorothy Fields KI 5 6 4 je napisala in uglasbila ogromno besedil za mjuzikle.

Dorothy Fields KI 5 6 4 –

Klik na sliko vam bo v YouTube pričaral krasno skladbo:

Ritem življenja (Rhytm of Life)

Dorothy Fields ‘prijateljica pevcev’ Napisala in uglasbila je ogromno pesmi za filme.

KI – 5 6 4

-.-

15. julij 2013: KI 93567

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 7

Energija rdeča kovina 7 je igriva, spodbuja druženje in ‘drobi’ težave na bolj drobne. Seveda velikih težav potem ni več, a kaj, ko je drobnih toliko, da ne vemo več kam so šle in katere so že rešene in katere še ne.

Danes je karmični dan v karmičnem mesecu za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 7

Bela voda 1

Če ste se včeraj prizemljili, ste bil energijsko močni. Močni ste tudi danes, vendar današnja moč ni ‘uporabna’ pri komunikaciji s soljudmi – kajti danes niste najboljše razumljeni. Bolje je, da vso moč uporabite za to, da pogledate vase, da dojamete kdo in kaj ste vi; kajti julij vam nudi obilo fantastičnih izkušenj s katerimi boste lahko oblikovali vaše življenje…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Že velikokrat sem vam napisal letos, pa naj bo še tokrat. Če želite živeti bolje, vedno in povsod imejte pred očmi vaše dolgoročne cilje (čez 10 let – ko si jih želite bolje oblikovati in zares doseči, me pokličite). Najmanj, kar vam bo pozornost nanje pomagala pri tem, da uskladite energije, ki delujejo na vas tako, da ste bolj uspešni v vsem za kar si prizadevate.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Danes je vaš karmični dan. Če sa še niste ‘predelali prejšnji mesec, da vam je ostalo za danes? Ste si ‘pridelali’ že novo karmo? Seveda, le kdo si je ni. Če se naučimo še tako veliko, vedno se lahko naučimo več. In to velja tudi za vas.  Sprejmite resnico trenutka in jo uporabite za vaša spoznanja.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Danes ste lahko še posebej uspešni pri delovanju v vašem notranjem svetu. Zunanja akcija naj vam le pomaga, da bo imel vaš notranji svet več svobode… Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Nežno, jasno, odločno stopajte naprej. Kar vam pride na pot je resnica trenutka. Sprejmite jo pokončno in reagirajte nanjo sprejemljivo in prijazno…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Posvetite danes več časa sebi. Kajti posvtitev vas reši mnogih vaših težav, ko se usmerite v rešitve. Kdaj boste  to naredili?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Modrost je tista, ki vas danes rešuje, da v sebi odkrijete moč in vse druge vire, ki vas v prihodnjih mesecih ponesejo v boljše in lepše življenje…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Noro! Ko pogledate včerajšnji predvid se lahko zaveste! Cilji so pomembni. Ali veste kaj je cilj? To je nekaj takšnega kot uresničitev vaše želje, ki ima določen datum! Imejte torej pozornost na vaših ciljih: dolgoročnih, srednjeročnih, kratkoročnih in živeli boste veliko boljše…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Danes ni praznik – je delovni dan! Ja, zares. Ko danes naredite prave korake, se vaše življenje prevaga na boljše.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s