16. julij 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

Danes praznuje 45 let
soustanovitelj Wikipedie

Lary Sanger - KI 5 6 4 - soustanovitelj Wikipedie

Lary Sanger

KI – 5 6 4

-.-

16. julij 2013: KI 93566

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 6

Energija bela kovina 6 je ta mesec tista, ki je v hiši rumene prsti 5 v Lo Šuju. Torej karmična energija. Hkrati je tudi dan v tej energiji, torej je moč še večja.

Danes je karmični dan v karmičnem mesecu za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 6

 

Bela voda 1

Danes ste ‘na odru’. Drugače povedano – danes ne morete skriti ničesa – vse, kar skrivate tako ali drugače pride na dan. Pa to niso le stvari, katerih se zavedate. Tu so tudi druge, ki so že ‘ušle vaši pozornosti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Tako kot včeraj:  Ta mesec in letos je pomembno, da če želite živeti bolje, vedno in povsod imejte pred očmi vaše dolgoročne cilje (čez 10 let – ko si jih želite bolje oblikovati in zares doseči, me pokličite). Najmanj, kar vam bo pozornost nanje pomagala pri tem, da uskladite energije, ki delujejo na vas tako, da ste bolj uspešni v vsem za kar si prizadevate.”

Ravno ta mesec – in danes še posebej ste na novih začetkih tistega, kar ste ustvarjali že vse življenje. Sedaj gre zares. Verjemite vase in nadaljujte svojo pot.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

“Danes ni praznik – je delovni dan” so rekli včasih. Vendar je seveda pomembno to, kaj vam ‘delo’ pomeni. Je to visenje v pisarni in izpolnjevanje obrazcev, telefoniranje, itn?
Ko rečem delo – to pomeni delo ‘na sebi’ – na osebnem razvoju. Pa čeprav je to obisk babice in klic prijatelju. In seveda je res. Ravno ta mesec je čas, ko je dobro, da opravite sto in sto opravil, da boste uspešno zaključili svoje projekte. Danes je ta energija še poudarjena!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Počasi. Premišljeno. Počasi.
In, ko se vam zatakne, se spomnite na prvo vrstico.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Karmični dan.

Pozorno, sproščeno in odprto spremljajte svet.

Pišite vse, kar vas razveseli in vse, kar vas prizadane.
Sprejmite resnico. Le tako lahko stopite korak naprej.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Današnji dan se ‘devetke’ delite v dve skupini: V tisto, ki načrtujete vaše življenje, ki ste pozorni na zdravje, na družino in okolico in na tiste druge, ki tega ne počnete.

Prvi že vidite v svoj nov svet, nove cilje, nove avanture.
Drugi pa si ne želite več takšnih dni kot je današnji in ne takšnih mesecev kot je julij in kot je bilo lansko leto.
Pa vendar ste se oboji lansko leto veliko naučili o sebi.
Sedaj uporabite vse to vaše znanje…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes vidite globoko vase. Mirno.
Odveč si poskušate razlagati občutke. Raje uživajte v dobrih in poglejte, kakšne izzive lahko najdete v tistih, ki vam ne ustrezajo.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Danes za vas še bolj velja to, kar sem vam že napisal:

Noro! Ko pogledate včerajšnji predvid se lahko zaveste! Cilji so pomembni. Ali veste kaj je cilj? To je nekaj takšnega kot uresničitev vaše želje, ki ima določen datum! Imejte torej pozornost na vaših ciljih: dolgoročnih, srednjeročnih, kratkoročnih in živeli boste veliko boljše…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Danes je čas za sprostitev v krogu prijateljev in sodelavcev. Seveda boste bogato nagrajeni, ko še vedno naredite vaše delo, vendar ostane še dovolj časa za druženje.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s