17. julij 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

63. rojstnega dne ni dočakal
član ansambla:
The Temptations

Damon Harris - KI 5 6 4 - eden od petih članov popularne skupine The Temptations

Damon Harris
(Otis Robert Harris, Jr.)

KI – 5 6 4

-.-

17. julij 2013: KI 93565

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 5

Energija bela kovina 6 je ta mesec tista, ki je v hiši rumene prsti 5 v Lo Šuju. Torej karmična energija. Hkrati je tudi dan v tej energiji, torej je moč še večja.

Danes je karmični dan v karmičnem mesecu za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 5

 

Bela voda 1

Ko ste razpeti med dva pola – Astrologija Devetzvezdni KI pravi, da se počutite tako kot bi se gugali a v horoskop vam napišem, da uporabite vse vaše znanje, vso intuicijo in jo zložite v modrost obnašanja.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Polni ste energije, zdi pa vam se, da je nimate preveč. Investirajte svojo energijo vase. Ta vas krepi. Na ta način lahko naredite več kot pa da jo sedaj trosite naokoli za vse tisto, kar ‘okolica’ zahteva od vas.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Vsaj malo aktivnosti vam prinese obilne rezultate.
Naj se vaše delo blešči v družbi prijateljev!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Hitro delajte ‘na sebi’. Učite se, čitajte, glejte filme za osebni razvoj, spočijte se in odstranite bremena preteklosti. To so področja, kjer ta mesec zlahka uporabljate hitre reakcije…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Delo. Delo na sebi, delo za ljudi, ki jih vodite z vašim zgledom,
vas vodi do novih uspehov življenja.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Vztrajajte z delovanjem – s posvetitvijo k vašim ciljem, ne glede na to, kaj se zgodi.
Tako dosežete tiste, za katere ste menili, da jih ne boste nikoli.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Le počasi in premišljeno v materialnem svetu.
Predano, odprto in preprosto v vašem notranjem.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Ko se sin vrne domov, ga obiščejo vsi.
Vsi mu dajo roko, vsi ga spremljajo na poroko.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Lepši dan bo danes, ko se posvetite sebi.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s