20. julij 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

S klikom na fotografijo si lahko ogledate film na YouTube

Carlos Saldanha

Devetzvezdni KI – 6 5 4

režiser filma 

Ice Age

danes praznuje 45. rojstni dan.

-.-

20. julij 2013: KI 93562

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 2

Energija Črna prst 2 je tista, ki hrani in neguje vse enako. Lahko bi jo primerjali z indijsko boginjo Kali. Hrani in neguje vse in vsakogar, vse dotlej, če jo negovani preveč izkoriščajo. Če ne jemljejo energije zato, da bi se razvijali, da bi tudi sami pomagali drugim. Takrat Kali poruši vse in prične se nova era.

Človek rojen v energiji črne prsti 2 po astrologiji Devetzvezdni KI ima prav takšne lastnosti. Pomaga, streže, dela vse dokler mu ne zmanjka energije zase. Takrat ‘eksplodira’ – se razjezi in ne dobi podpore več vsak. Vsaj nekaj časa ne.

Danes je karmični dan v karmičnem mesecu za ljudi rojene v tej energiji.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 2

 

Bela voda 1

Danes ste pod vplivom energije temnozelenega drevesa 4. Že res, da je to dobra energija. Z njeno pomočjo lahko ravno danes uresničite marsikateri vaš cilj. Zatorej bodite osredotočeni na to, kaj bi radi dosegli. Kajti le na ta način, lahko dobite veliko več in boljše kot sploh lahko pričakujete. Vendar naj bodo to tisti vaši cilji, ki so opredeljeni že dalj časa. Kajti sicer bo energija črne prsti 2, ki gostuje v vaši hiši tista, ki vam pomaga porušiti to, kar lahko nastane.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Julija v ‘vaši hiši’ gostuje energija rumene prsti 5. Gotovo doživljate čisto poseben čas, ko vam ni vedno lepo in prijetno – vendar takrat, ko rečete, naredite to, kar iskreno čutite – ste nagrajeni z večjo nagrado kot si jo sploh lahko predstavljate. Danes je za vas poseben dan, ko je na preskusu vaša modrost. Kako držati v ravnovesju hitro reakcijo in lagodno ‘lenarjenje’?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Ta mesec ne morete iz materialnega sveta dela, dolžnosti, obveznosti, denarja,….
Danes je to še težje – vendar gre.
Kako?
Ta odgovor je skrit v vas in ga lahko odkrije le tisti,
ki biva v vas – Vi!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Danes v sebi čutite moč. Že res, da jo imate – le uporabiti jo je dobro zlagoma in nežno. Pa še to le tam in takrat, kjer imate pravico.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Karma vas vsak dan nagradi z novim darilom. Resnica je resnica. Ko se zgodi, je spremeniti ne morete več. Spremenita pa lahko naslednji dogodek in vso prihodnost – z vsako odločitvijo, ki jo sprejmete takrat, ko se zavedate, da je to čas učenja in, da lahko v vsakem dogodku — prijetnem ali pa ne, vidite težavo ali pa izziv, ki vas naredi boljše in močnejše.

Odločite se lahko le sedaj!

Če se ‘ne odločite’ ste se odločili, da bodo dogodki vrteli vaše življenje, namesto , da bi jih vrteli vi – z vašimi, dobro postavljenimi cilji.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Danes ste še posebej močni, tako bodite pozorni, da ne boste hodili ‘po prstih’ drugih ljudi. Tako uporabite več vašega znanja in izkušenj in jim raje pomagajte tako kot si želijo oni in ne tako kakor je vam ‘na umu’.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes je vaš karmični dan.
Sprejmite resnico trenutka, kakršnakoli že je. Nato lahko naredite spremembe, da uberete pot, ki jo hočete – ali pa ste jo sposobni prehoditi – Vi

Jeza je odveč. Prelaganje krivde in odgovornosti na druge – pa drugim daje moč,
da vi ne morete več aktivno upravljati vašega življenja.

Vi ste edini ‘režiser’ vašega življenja. Čeprav je scenarij že postavljen.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Danes ni lepo niti vam. Ko ste v hiši ‘sestrične’ bele prsti 8, ste priča izkušnjam, kakršne drugi ne prenesejo tako zlahka kot vi. Kajti nihče vas ne razume – oziroma vas okolica razume drugače kot si vi predstavljate. In, ko gre za denar, dokumente, sodne spore – to ni več enostavna igra.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Danes le pazljivo in pozorno. V vaši hiši je na obisku energije rumene prsti 5, vi pa ste v hiši črne prsti 2. Še sreča, da ste mesečno pod vplivom energije rdeče kovine 7, ki naredi situacijo bolj ‘mehko’. Le pozorni bodite, da delujete počasi in premišljeno.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s