6. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

Danes praznuje 54. obletnico rojstva

Rajendra Singh - KI - 564 - Borec za zaščito naravnih vodnih virov

Rajendra Singh

Borec za zaščito naravnih vodnih virov.

Devetzvezdni KI – 5 6 4

-.-

6. avgust 2013

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija bele kovine 6

Energija bele kovine 6 ni tako lahkotna, kot tista, ki je vladala prejšnji mesec. Pa to ne pomeni, da to ni dobro. Pri rdeči kovini 7 (ta je prevladovala prejšnji mesec) nismo vedno vedeli za kaj gre, kajti dogodki so se vrstili (ali vrteli) kot ‘mačka okrog vrele kaše’. Videli smo dim, a nismo vedeli, kje je ogenj. Energija bele kovine 6, ki prevladuje od 7. julija 2013 pa do 7. avgusta letos, je bolj neposredna, direktna, jasna. Običajno naravnost pokaže na bistvo dogodka in na pravo vsebino. Tega seveda ne marajo tisti, na katere bela kovina kaže, niti tisti, ki so ‘imeli prste zraven’. Ker pa pri mesecu bele kovine 6 ne gre za človeka -spomnimo se, da gre za energijo – nas takšno delovanje nemalokrat preseneti. Pa ne zaradi delovanja samega. Bolj zato, ker smo si prejšnji mesec zatiskali oči in smo odvračali pozornost od bistva, ki se sedaj neizprosno – zgodi.

Toliko o energiji 6 na splošno. Kot sem napisal že pred nekaj leti – napovedujem le še dobre dogodke. Ker pa je ‘dober – slab’ atribut odvisen od opazovalca, je najbolje, da ne napovem nič. Seveda pa v mesečnem predvidu vsakemu od vas nakažem ne le na področje, na katerem naj intenzivno deluje, temveč tudi zelo konkretne napotke, da bo vaš osebni napredek čim hitrejši in lagodnejši.

Dnevna energija  KI 3

Energija zvezde rumena prst 5 je tista, ki vse kreira in lahko karkoli in kadarkoli tudi uniči. Ko imamo opravka z ljudmi, rojeni v tej energiji je na preskušnji naša iskrenost. Kajti prav je, da v komunikaciji z njimi pokažemo prav vse svoje misli in občutke – v nasprotnem primeru bomo ‘nagrajeni’ ali pa ‘kaznovani’ – kakor kdo to vidi – z izkušnjo, ki nam bo pokazala, kaj smo naredili dobro in kaj ne.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 6 3

 

Bela voda 1

Energija danes je udarna,
to za vas je prav lepo,
a za tiste – levo, desno,
od energije vaše se zvrti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Vse je zeleno, še skale sive ‘rastejo’.
Danes vodo zlivaj v zemljo
in Svet se prav lepo vrti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Trdno stoj na prsti suhi,
danes dan za saditev ni.
Raje zberi v svoji malhi,
sadje, ki iz drevja dol visi.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Že cel mesec se ponavlja:
kadar res preveč hitiš,
karma neutrudno te ustavlja,
če se jeziš ali pa smejiš.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Ne razumejo ljudje te daljni;
čudno – niti bližnji ne.

Govori zdaj besede jasne;
skozi njih naj kaže odprto se srce.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Le počasi in previdno,
če se še tako mudi.
Ko hitiš, ko ne preveriš,
ura se nazaj vrti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes energija te podpira,
Če le veš kam greš naprej in kdaj.

Z leve, z desne nate piha – veter,
da odstrani ves osat.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Lahko je danes res zabavno,
ko si dovolite to,
Ko ne skušate brezglavo
kontrolirati telo.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Trdno zdaj stojite v blatu;
ki sami ste zmašali ga.

Saj bo kratko, nič ne mari
če le takoj zapustiš ga.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

 Obišči spletno stran: http://www.9zvezd.com/

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s