11. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

-.-

11. avgust 2013

Poglejmo, katere energije vladajo danes: in seveda si lahko prečitate tudi mesečni horoskop

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rumene prsti 5

Energija meseca in leta se ‘pokrivata’. Lastnosti energije 5 si oglejte zgoraj ali na povezavi.

Mesec avgust je zato poln ‘ekstremnih situacij. Vsekakor pa je dobro ostati doma ali pa vsaj ne potovati preveč daleč in ne za več kot 2 tedna.

Dnevna energija  KI 7

Dnevna energija rdeče kovine 7 poudari družabno in še posebej družinsko življenje. Skupaj z mesečno energijo rumene prsti 5 so ti odnosi še bolj pomembni. V tem času lahko vidite, kakšne odnose imate s svojimi prijatelji, s sorodniki in področja, kjer lahko te odnoste postaviite na novo raven. In odveč je pričakovati, da bodo odnose na novo raven postavili ‘oni’ – ne, samo vi ste tisti, ki lahko to naredite.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI 9 3 5 5 7

 

Bela voda 1

Že za cel mesec velja, da, ko želite boljše počutje, ko želite boljše zdravje in boljše odnose s sobljudmi, je dobro, da si ustvarite urejeno okolje. Kajti rednost življenja je tista, s katero boste vaše življenje postavili na višjo raven ne samo letos, temveč v mnogih prihodnjih letih. Čemu ne bi pričeli takoj danes?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Čeprav se danes ne počutite lagodno prav cel dan, ste v sebi dovolj močni in sveži, da ohranjate prijeten nasmeh na ustnicah. In odveč je hitenje, Tudi, ko s kakšno stvarjo niste zadovoljni, se sprotite, nežno izrazite tisto, s čemer bi bili bolj zadovoljni – s kakšnim odnosom bi bili bolj zadovolni in se spomnite na razloge, zaradi katerih ste v trenutni situaciji.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Danes vam karma na kar se da prijazen način sporoča, kaj lahko naredite boljše, kako lahko pripeljete do lepših odnosov z družino, s prijatelji in konec koncev tudi odnose sami s seboj. Prisluhnite ji in sprejmite resnico. Le tako lahko naredite velike korake naprej.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Dnevna energija vam daje moč in polet.
Saj veste, avgust je čas, ko brez skrbi startate naprej, z vso hitrostjo in močjo k vašim ciljem.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Dnevna energija vam poklanja nežnost in prodornost, vztrajnost in prijaznost.
Ohranite te lastnosti. Naučite se te energiije in jo uporabljajte.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Pomagajte soljudem – ko vas za to prosijo,
sicer pa sprejmite njihov odnos, njihov pogled na svet
in življenje s tem postavite na novo raven.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes ste polni energije. Ko greste v družbo, ko greste k svojim ciljem,

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Čeprav danes občutite nežen nadzor nad sabo. Le mirno kri.
Poglejte vaše življenjske cilje, Začutite jih in zadeve bodo stekle laže.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela prst 8

Letos ste v svoji energiji. Avgusta še bolj. In čeprav to ni najbolj prijazna energija za nikoga, ste vi v njej doma in jo obvladate.

Danes nadaljujte delo k vašim ciljem.
Naj bo to nadaljevanje, ki vas bo v prihodnjih letih pripeljelo do življenjskih ciljev.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s