16. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

 

KI dan 9 3 5 5 2

16. avgust 2013

-.-

Poglejmo, kakšne lastnosti imajo energije, ki vladajo danes

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rumene prsti 5

Energija meseca in leta se ‘pokrivata’. Lastnosti energije 5 si oglejte zgoraj ali na povezavi.

Mesec avgust je zato poln ‘ekstremnih situacij. Vsekakor pa je dobro ostati doma ali pa vsaj ne potovati preveč daleč in ne za več kot 2 tedna.

Dnevna energija  KI 2

Črna prst 2 je energija, ki predstavlja idealno mater. Ta sprejme prav vse in vsakogar in mu daje vse, kar zna – da bi se le-ta lahko razvijal.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 5 2

 

 

Bela voda 1

Tokrat zlahka uresničujete mnoge svoje ideje – brez napora. Vse se lahko izvaja gladko, ko imate jasno predstavo o tem, kaj hočete. Seveda pa morajo biti ideje takšne, ki so uresničljive v nekaj urah….

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Morda niste popolnoma sproščeni, vendar ni dobrega razloga, da ne bi bili. Kajti to je le zato, ker si sami ne pustite. Življenje bo teklo lepše in laže, ko zaupate sebi in svojim kolegom. Komunikacija z okoljem in delegiranje vam prineseta več kot da bi vse hoteli narediti sami.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Ljudje zahtevajo od vas nemogoče – vse do trenutka, ko jim na zahtevo odgovorite s prošnjo, naj vam svojo zahtevo razložijo in pomagajo rešiti…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Opravite obljubljena dela in bodite pozorni na to, od kje pritekajo sredstva in kako se obnašate v prometu.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Danes lahko uresničite še več kot običajno, ko greste na pot k svojim ciljem in dovolite okolici, da se sama odloča o svojih odločitvah – torej se vanje ne mešate in sproščeno zaprosite za karkoli potrebujete….

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Polni ste energije in zelo hitro reagirate. To je odveč, kajti tako hitri ste, da vas ne prehiti nihče. Torej lahko reagirate normalno. Na krožnik si naložite toliko kot boste pojedli in obljubite le toliko del, kolikor jih lahko resnično opravite.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Karmični dan.
Sprejmite torej resnico trenutka.
Zavedajte se, da vi delujete počasi, da je to v vaši naravi in najboljše za vas in vašo družino.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Že res, da vas komajda kdo razume. Potrudite se, da to sporočite drugače….

Bela prst 8

Premišljeno. In predvsem počasi. Karkoli se že odločate, karkoli delate.
Kajti počasnost vam prinese večji uspeh kot hitrost.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s