17. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

 

KI dan 9 3 5 5 1

17. avgust 2013

-.-

Poglejmo, kakšne lastnosti imajo energije, ki vladajo danes

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rumene prsti 5

Energija meseca in leta se ‘pokrivata’. Lastnosti energije 5 si oglejte zgoraj ali na povezavi.

Mesec avgust je zato poln ‘ekstremnih situacij. Vsekakor pa je dobro ostati doma ali pa vsaj ne potovati preveč daleč in ne za več kot 2 tedna.

Dnevna energija  KI 1

Bela voda 1 dostikrat ni razpoznavna. Ljudje rojeni v energiji bela voda 1 pa še manj. Kajti Energija bela voda 1 je nekaj drugega kot voda, ki jo vsi poznamo. Energija bele vode 1 ima le podobne lastnosti kot voda, ki jo pijemo, ki je vseprisotna in največkrat nerazpoznavna. Kadar pa ima urejene okoliščine pa je mirna ali mirno tekoča, kristalno čista, temna in hladna in odseva vse, kar se prikaže blizu njenega površja. In energija KI Bela voda 1 je ravno takšna.  Torej človek, ki je rojen v tej energiji odseva nas, ki smo z njim, čeprav mu mi pripisujemo mnoge nelepe in dobre lastnosti. Dan energije 1 torej odseva vse, kar delamo, vse kar čutimo in ustvarjamo, komuniciramo. Opazujmo torej vse, kar se nam zgodi in vedeli bomo kakšni smo.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 5 1

 

 

Bela voda 1

Danes je vaš karmični dan, saj tudi vi doživite ‘karmično ogledalo’ . Niti vi niste izjema, ki bi se lahko skrili pred njo, pa čeprav imate tisoč oblik in podob. Tako kot je vaša lastnost, da nezavedno odsevate okolico, tako karma nezmotljivo vrača energijo nazaj tja, od koder je prišla – k vam, ki ste kreator vašega sveta!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Danes lahko občutite svet še na en način. V situaciji, kjer je edini človek, ki vas lahko razume v isti situaciji kot vi sami. To ste torej vi. In odveč je kazanje s prstom na preteklost, na druge, na okoliščine, na karkoli. Le vi lahko okolico razumete na nov način – pa še to le – ko ji najprej prisluhnete. Odveč je od nje pričakovati, da se bo spremenila. To lahko storite le vi.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Ljudje zahtevajo od vas nemogoče – vse do trenutka, ko jim na zahtevo odgovorite s prošnjo, naj vam svojo zahtevo razložijo in pomagajo rešiti…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Prestavite no že svojo zadnjo plat. Skrajni čas je, da se dvignete nad povprečje, da v sebi iz stvari, ki vas navdušujejo, pričnete graditi disciplino, ki vas ponese nad povprečje. Pričnite takoj danes, ne danes – ta trenutek!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Nič hudega, če kakšen dan ni tako svetal kot si želite vi. Včasih je v temnih globinah skrit najlepši biser. Vi ste tisti, v katerem sije sonce, vi ste tisti, ki lahko odstrete zavese in dovolite, da posije iz vašega sveta na vse ljudi. Kdaj boste to naredili? Čemu ne danes? Čemu ne takoj sedaj?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Močno sijete, vendar niste edini ogenj v vesolju. Zato je popolnoma odveč zagledanost samega vase. Raje stopite naprej in naredite korak več-

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes opravite svoje delo. Pričnite zgodaj, kajti dan je dolg, vendar se vam bodo pripetile mnoge nepredvidljive stvari, za vas pa je dobro, da ta mesec vse počnete zares počasi. ..

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Danes vas vidi prav vsak. Danes lahko sami sprožite tok energije, ki vam da moč, ki vam da prodornost, ki okolico pripelje do radosti ali do žalosti. Kam torej usmerjate vaše misli? Naredite tako, da boste lahko ponosni na vsak trenutek vašega življenja.

Bela prst 8

Velika moč zahteva velike in dobre odločitve. Odločite se za dobre stvari – takoj sedaj. Usmerite vašo življenjsko pot tja, kjer bi bili z njo zadovoljni tudi čez dvajset let.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s