18. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

 

KI dan 9 3 5 5 9

18. avgust 2013

-.-

Poglejmo, kakšne lastnosti imajo energije, ki vladajo danes

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rumene prsti 5

Energija meseca in leta se ‘pokrivata’. Lastnosti energije 5 si oglejte zgoraj ali na povezavi.

Mesec avgust je zato poln ‘ekstremnih situacij. Vsekakor pa je dobro ostati doma ali pa vsaj ne potovati preveč daleč in ne za več kot 2 tedna.

Dnevna energija  KI 1

Energija vijoličnega ognja 9 je takšna, da naredi bolj dinamično vsako energijo s katero se sreča v isti hiši – pa čeprav je to on sam. Energije, ki nastopajo danes, lahko vidite v naslednjiz vrsticah spodaj. Prav zato je naš svet izredno dinamičen.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 5 9

 

 

Bela voda 1

Danes glejte, da opravite vse, kar ste obljubili – tudi sebi. Kajti res je, da vas energija neskončno podpira, vendar kvam kljub temu ni jasno, kaj vse vas čakali.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Danes vas vidi vsak in vi si lahko kreirate kakršno koli izkušnjo si želite.
Zaželim vam, da si boste izkuš¨njo izbrali sami.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Danes ste v opoziciji sami s seboj. To pomeni, da imate danes možnost uporabiti vso svojo modrost.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Ali se danes razumete? Ali dojemate vaše občutke?
Potrudite, da jih bodo tudi drugi.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Le počasi. Premišljeno.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Karmični dan, ko ste izpostavljeni vsemu svetu. Izkoristite priložnost za osebno rast.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Lahek in prijazen dan. Le pazite, da ostanete mirni.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Pogled vase včasih ni najbolj prijeten. Vendar resnica je takšna, kakor jo vidite – pa še veliko širša in zanimiva. Ostanite mirni in se skušajte zavedati, da se je svet zarotil, da uspete!

Bela prst 8

Pozorno z izjavami in dokumenti.
Priatelji imajo za vas pomembno sporočilo.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s