20. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

 

KI dan 9 3 5 5 7

20. avgust 2013

-.-

Poglejmo, kakšne lastnosti imajo energije, ki vladajo danes

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rumene prsti 5

Energija meseca in leta se ‘pokrivata’. Lastnosti energije 5 si oglejte zgoraj ali na povezavi.

Mesec avgust je zato poln ‘ekstremnih situacij. Vsekakor pa je dobro ostati doma ali pa vsaj ne potovati preveč daleč in ne za več kot 2 tedna.

Dnevna energija  KI 7

KI 7 je energija, ki podpira druženje, družino, skupnosti različnih vrst, komunikacijo na splošno.  Hkrati pa tudi: služabnika, slugo, mlado dekle, suh vodnjak, denar in denarne zadeve, finančno področje, mangement in organizacijo, uresničitev ciljev, etabliranje tržne znamke ali pa imena nekega človeka, vzpostavitev posla, kredibilnost, kredit, druženje, zapravljanje denarja, priprava na odločitev.

Danes torej vidimo, kaj nam karma kaže za naše širše in ožje družbeno okolje: vse od Evrope, do Slovenije, kraja, podjetja, družine. Karma namreč pokaže kje so močne in kje tudi šibke točke. Bodimo pozorni in prespimo, preden nakupimo kup ‘nujno potrebnih’ drobnarij, za katere nam je jutri žal, da jih imamo, saj nam delajo le nered.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 5 7

 

 

Bela voda 1

Danes vas le redkokdo razume. Vendar ste močni in sedaj že gledate na področje vaše prihodnje – že v nekaj dneh spremenjene dejavnosti .

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Ni lahko, da pa se, ko ste osredotočeni na cilj, pozorni na vse, kar se dogaja na poti in pozorno a odločno stopate naprej – posebej v osebnem razvoju.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Karma vam danes daje močna sporočila glede vašega življenja. Prisluhnite ji. Sprejmite resnico in naredite ustrezne odločitve ter jih sprovedite skozi akcijo. Če ne, vam bo karma vse sporočila še na bolj jasen način.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Danes vidite globoko vase – a vas ne vidi skorajda nihče. To je odličen dan zato, da si napolnite ‘baterije’.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Pozorno preden dajete izjave. Dobro prečitajte dokumente.
Krasen dan za načrtovanje aktivnosti naslednjih dni.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Družba in služba sta tisti, ki vam danes upravljata z življenjem.
Sprejmite to resnico, oddelajte svoje in se vrnite domov.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes vas vidijo prav vsi. Bodite torej točni in urejeni.
Dosežete lahko več kot si predstavljate, vse dokler delate iz srca.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Čeprav se vam zdi, da vas neko nadzoruje, Ni takšnega človeka, ki bi to počel. Edina kontrola in človek, ki vam ne pusti naprej – ste vi.

Bela prst 8

Opravite svoje dolžnosti dobro in do konca.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s