21. avgust 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

 

KI dan 9 3 5 5 6

21. avgust 2013

-.-

Poglejmo, kakšne lastnosti imajo energije, ki vladajo danes

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Posledica delovanja te energije je pospeševanje hitrosti  dogajanj v svetu od leta 1955 naprej. Hitrost se bo še stopnjevala vse do leta 2036.  Dinamika delovanja v svetu se je pospešila leta 1991, ko se je pričelo devetletje rumene prsti 5. Še hitrejša in močna dinamika se je pričela leta 2000 in je trajala vse do leta 2009, ko se je končalo devetletje temnozelenega drevesa 4 in pričelo devetletje  svetlozelenega drevesa 3. Že leta 2007 in 2008 sem napovedal hitro se spreminjajoče vremenske spremembe, ki jih nihče ne bo več znal dovolj hitro in pravilno napovedati. Ravno tako pa tudi družbene spremembe in spremembe delovanja človeka kot posameznika in kot socialnega bitja.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija rumene prsti 5

Energija meseca in leta se ‘pokrivata’. Lastnosti energije 5 si oglejte zgoraj ali na povezavi.

Mesec avgust je zato poln ‘ekstremnih situacij. Vsekakor pa je dobro ostati doma ali pa vsaj ne potovati preveč daleč in ne za več kot 2 tedna.

Dnevna energija  KI 6

KI 6 jje ena najmočnejših od devetih energij. Če ne drugega se pod njenim vplivom zgodijo velike in močne spremembe, ki jih zagotovo opazimo, vendar so takrat tako zamaknjeni v dogajanje, da se ne spomnimo časa pred tem., saj nas tako preseneti, tako prevzame, da je večino dogodkov ‘prej’ nepomembnih…

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 5 6

 

 

Bela voda 1

Čeprav vam popularnost in slava ne godita vedno, je to čas, ko se zopet lahko naučite kaj novega. Današnji dan vam  kaže, kaj vse lahko doživite v naslednjih devetih dneh in kako se boste v teh dneh počutili.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Hitri in odzivni ste kot mlad, dobro treniran kuža. Tako je odveč hitenje, saj boste vse kar potrebujete -‘ujeli’.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Seveda imamo vsi radi pomoč – takšno, za katero ni potrebno prositi. Tudi vi in še posebej danes. Tako so odnosi s soljudmi zelo pomembni, ne glede na to, da svo kmalu boljj prosti in se končno lahko posončite na kakšne kraj kjer vam ni potrebno pripravljati.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Svetlozeleno drevo 3

Ko se vam najbolj mudi – se usedite in počakajte, da vas mine. Zares. Kajti vsakič, ko preveč hitite, vas čas postavi nazaj.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Karmični dan. Seveda ste že preživeli karmični mesec – julij. Pa se vam karma kar ves čas ‘nabira’ in dness vam stvarstvo preko karme pokaže, kako lahko delujete še boljše.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Le mirno. Bolje, da delate vaše delo kot da časa ne bi koristno uporabili….

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Zanimiv je svet danes. Morda ne za vas in ves čas, vendar potrudite se, da ga tudi vi vidite na takšen način. In tako je življenje lepše in lažje.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Danes se v vas godi velik premik.
Le na kakšen način se bo to poznalo v vašem življenju?

Bela prst 8

Danes vam vse teče lažje – ko si le dovolite, da vam oljudje pomagajo.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s