11. september 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

11. september 2013

Najstareši sin in hči prideta domov

 

Ohlajevanje arktike

V novicah na spletu sem zasledil, da se letos Arktika zopet ohlaja in to z veliko hitrostjo. Površina ledu narašča s hitrostjo 60% na leto. No nič nenavadnega. Po Devetzvezdnem KI se Arktika od leta 1955 sicer ogreva, saj je v enainosemdesetletju na severu energija rumene prsti 5. Normalno je, da se letos ohlaja, saj je na severu energija bele vode 1 in popolnoma nič ne bom presenečen, ko bodo naslednje leto spet poročali, da se Arktika zelo segreva, saj bo tam vladala energija vijoličnega ognja 9. Podobna situacija kot bo prihodnje leto, je bila vse devetletje od 1999 do 2009, še posebej pa leta 2005, ko je energija vijoličnega ognja 9 ogrevala sever. Zato ni bilo močnega arktičnega toka hiper ohlajene vode v atlantik in tako ni bilo niti tako močnega Zalivskega toka, ki ogreva Veliko britanijo in skandinavske dežele.

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna…

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija temnozeleno drevo 4

Energija temnozelenega drevesa 4 je nežna a močna in prodorna. Deluje tiho in prijazno, tako, da se je večina ne zaveda – kot korenine odraslega drevesa rastejo počasi, vendar dosežejo skoraj nedostopne kotičke in premaknejo najmočnejše strukture

Dnevna energija  KI 3

Mlado drevo 3 je hitra, eksplozivna in nepredvidljiva energija. Nalaže bi ji pripisal lastnosti strele ali pa nevihte. Nikoli ne vemo, kdaj in kje bo naredila največji nered. Takšna energija vlada danes. S pomočjo mesečne enegije, ki je veliko bolj stabilna, je dan uravnotežen.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 4 3

 

Bela voda 1

Reagirate zelo podovno kot ljudje, ki so rojeni v dnevni energiji mladega drevesa 3. Najmanj iz dveh razlogov: Ker odsevate energijo, ki vpliva na vas in 2. ker ste pod močnim vplivom energije 3.

To je dan za nove začetke dela na sebi. Res vzemite spodnjo vrstico k srcu!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Saj veste. Vsak dan je za vas karmični dan. Vsak dan vam prinaša nova sporočila iz novih področij. Kot ste včeraj najbrž že srečali osebo iz vaše preteklosti, s katero niste razrešili odnosa, danes k vam pridejo rezultati vašega preteklega delo-vanja, ne glede na to ali je to v poslu ali v privatnem življenju.

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Danes ne morete skriti ničesar. Pa tudi pokazati ni potrebno.

Svetlozeleno drevo 3

Vaš karmični dan. Naslednji mesec boste doživeli več takšnega kot se danes zgodi le priložnostno.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Splača se biti jasen, odločen, prijazen in privlačen.
Bodite dober vodja najprej samemu sebi,
nato vam bodo sledili drugi.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Seveda vam ta mesec ne ustreza. Pa nič hudega. Izkoristite priložnost, da se naučite upravljati z vašo življenjsko energijo. To znanje boste krepko potrebovali prihodnje leto.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Vse se vam dviga, vse se razvija. Le glejte, da imate jasne cilje in dovolj moči, da nezadovoljstva rešujete sproti. Tako boste zagotovo dosegli vaše cilje.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Malček bolj prijazen dan. Predvsem ker imate danes manj dela (vam se morda zdi ravno obratno), vendar vam soljudje radi priskočijo na pomoč.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Dan vam ni prijazen. Prijazen pa vam je mesec in tudi leto je za vas solidno.
Uporabite to, kar imate, ne iščite tega, česar nimate!

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s