16. september 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

16. september 2013

Najmlajša hči gre z najstarejšo v šolo…

Najstarejša sestra je posrednik Cesarja

Najstarejša sestra je sicer umetniška duša, empatična in svobodomiselna. Vendar Je že od leta 2000 pod močnim vplivom energij, ki so na nek način odvisne, ‘podložne’ energiji rumene prsti 5. KI 4 je od leta 2009 namreč pod vplivom energije bele kovine 6. KI 4 pa predstavlja tudi medije, umetnost in umetniške ustanove, informacije in organizacije, ki v glavo malega otroka prihajajo skozi internet – tehnično danes skozi mobilni internet.

KI 4 ni v lahki situaciji. Brez podpore velikih ustanov (držav, korporacij, itn) trenutno sploh ne more in ne zna živeti. KI 4 je od leta 1955 in vse do leta 2036 v enainosemdesetletni energiji vijoličnega ognja 9. Ves ta čas s svojo energijo avtomatsko (nativno) podpira energijo korporacij – te pa pa še do leta 2027 podpirajo energijo medijev. 2028 se prične sprememba – preobrat.

Za fizične ljudi, pa so šola, šolski sistem; država in državni organi; zdravstveni sistem in vse, kar se dotika državnih ustanov je pod vplivom energije rumene prsti 5. In vsak človek, ki se predaja temu sistemu, se odreka svoji kreativnosti, svoji svobodi. Kajti človek je lahko etično bitje tudi sam zase, ko je brez teh ustanov, vendar je življenje toliko lažje, ko odgovornost prestavi na drugega – na sistem. Tako je vsak človek zase tisti, ki zaradi ‘lahkosti bivanja’ marsikdaj ne spregleda, da je življenje mnogo več kot le zabava ali kot le tlaka. (kje je¨razlika?)

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna…

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija temnozeleno drevo 4

Energija temnozelenega drevesa 4 je nežna a močna in prodorna. Deluje tiho in prijazno, tako, da se je večina ne zaveda – kot korenine odraslega drevesa rastejo počasi, vendar dosežejo skoraj nedostopne kotičke in premaknejo najmočnejše strukture

Dnevna energija  KI 7

Energija rdeče kovine 7 je nežna in igriva, Poudarja komunikacijo, prilagodljivost in  aktivnosti – zase. Načelno so te aktivnosti redke in so vse zato, da si 7 pridobi vse, kar si trenutno želi.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 4 7

 

Bela voda 1

Kaj pa, če je to, kar doživljate – res samo za vas v vašem umu?
Kako bi bilo, ko bi ‘pozabili’ navade, ki ste jih prevzeli v prvih treh letih življenja od vaših staršev?

Se še spomnite vaših rosnih let, ko se je okolica norčevala iz vaših videnj?
Kaj pa, če vse to lahko vidite tudi danes? Kako bi se vam spremenilo življenje, ko pričnete ta videnja upoštevati takoj danes?.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Le počasi. Na vsakem koraku se skušajte zavedati: to je vaš karmični mesec. Karma vam sporoča najbolj pomembne stvari. In, to, kar želite doživeti v materialnem svetu – pričnite doživljati v tem svetu – kot, da je že vse res! Kaj pa, če je to res?.

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Karmični dan vam govori na več nivojih.,  saj ste poleg tega pod vplivom še druge energije prsti, ki povzroča, da ste le vi tisti, ki lahko karmo res začuti

Svetlozeleno drevo 3

Na vašem hrbtu se lomijo kopja.  Koliko časa boste to še dovolili?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Pozorno z dokumenti – posebej pri nakupih in prodaji!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Vse, kar kupite danes je čista izguba.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Bodite točni, urejeni, naspani, prijazni, nasmejani, pripravljeni na dogodke in na izzive –
pokažite vaše najboljše lastnosti in se v neobičajnih situacijaz zadržujte le toliko časa,  dokler imate kaj od tega.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Pričnite že opravljati vaše lastno delo!

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Čeprav se zdi drugače – ste vi edini, ki lahko opravi vaše delo….!

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s