17. september 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

17. september 2013

Ravnotežje je popolno

Ljudje (skoraj vse in največkrat) gledamo lokalno

Ko dežuje, ko piha veter in dež prinaša od vseh strani, ko dežnik ne pomaga nič, takrat se le redkokdo zaveda, da je je na drugem koncu dežele – lahko celo zelo blizu – lepo, sončno in prijazno vreme. Da ljudje uživajo v sončnih žarkih in veselo opravljajo svoje dnevne aktivnosti… … in obratno. Ti, ki jih objemajo topli sončni žarki se le redkokdaj zavedo, da je na drugem koncu dežele hladno, mokro vreme. Najbrž se to največkrat zgodi tistim, ki imajo na drugem koncu dežele bližnjega človeka: sina, hčerko, partnerja,…

Kajti, ko bi se zavedali, da v tem trenutku obstaja vse vrste vreme, vse zemeljske temperature in, da za nikogar ni dobro, da bi vreme bilo ves čas enako, bi lahko hodili po svetu ves čas nasmejani, saj bi se zavedali, da Svet, da Kreator, Narava, Bog,… ves čas deluje tako, da se življenje nadaljuje. Da se je Stvarstvo, Svet, Kreator, Bog zarotil, da človek uspe. Vsaj tisti, ki hoče!

Ravnotežje obstaja ves čas. Lahko ga vidimo, lahko ne; Lahko se ga zavedamo, lahko tudi ne. Lahko pa je ravnotežje hitro spremenljivo, razburkano, lahko pa se spreminja počasi in so spremembe bolj nežne. In na to, kako se spreminja, lahko vpliva vsak od nas: Z načinom življenje, ki ga določajo: (prehranjevanje: kakšno hrano jemo vpliva na odnose), odnosi: tolerantni, sprejemljivi, itn.  Tako je vprašanje le: Kako lahko vi vplivate na dinamiko ravnotežja?

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna…

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija temnozeleno drevo 4

Energija temnozelenega drevesa 4 je nežna a močna in prodorna. Deluje tiho in prijazno, tako, da se je večina ne zaveda – kot korenine odraslega drevesa rastejo počasi, vendar dosežejo skoraj nedostopne kotičke in premaknejo najmočnejše strukture

Dnevna energija  KI 7

Energija rdeče kovine 7 je nežna in igriva, Poudarja komunikacijo, prilagodljivost in  aktivnosti – zase. Načelno so te aktivnosti redke in so vse zato, da si 7 pridobi vse, kar si trenutno želi.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 4 6

 

Bela voda 1

Modrost načina pojavljanja v javnosti vam omogoča uspešno pot.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Le mirno. Užaljenost je odveč, saj vam vsi želijo dobro – vendar ves čas rešujejo – sebe!

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Seveda ni lahko. Pa vendar je sedaj čas, ko se lahko naslonite le nase in na vašega najbližjega prijatelja.

Svetlozeleno drevo 3

Odločno naprej k vašim ciljem. Zaletavost je odveč.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Kaj vam kaže karma?
Kaj se lahko naučite od dne?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Akcija je veliko. Modro uporabljena akcija, je še več.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes ste lahko mnogim v pomoč.
Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Pričnite že opravljati vaše lastno delo!
Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Družina vam pomaga. Prisluhnite ji.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s