19. september 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

19. september 2013

Cesar, denar in dokumenti

Denar in dokumenti so velikokrat povezani!

In tako je še posebej mesec september karmični mesec za vse rojene v energiji odraslega drevesa 4. Še pomembnejše pa je to obdobje za vse, ki ste rojeni v energiji cesarja – v rumeni prsti 5. Cesar ima letos namreč karmično leto. In, kadar je pomembno leto za cesarja, je pomembno za vse nas, saj je on tisti, ki nas vodi – ali pa vsaj vpliva na pogoje v katerih živimo, torej postavlja zakone, ustavo, pravila itn. Sam menim, da se je cesar s pristopom k Evropi preselil v severno Evropsko mesto in mu je naša dežela le bežen spomin. Njegovi namestniki, ki živijo tu, pa več ali manj skrbijo le zase.

Tako. Kaj ima vse to zveze z denarjem in dokumenti? Vso! Mi smo tisti, ki smo podpisali dokumente, da je tako kot je in sedaj imamo posledično toliko denarja, kot ga cesar ne odnese v kraj bivanja. Pozorni torej bodimo, kaj podpisujemo ne le cesarju, temveč komurkoli. Pozorni bodimo kaj kupujemo, koliko plačamo. Kajti ali ni vsak naš nakup glasovnica za proizvod, ki ga nesemo domov?

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna…

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija temnozeleno drevo 4

Energija temnozelenega drevesa 4 je nežna a močna in prodorna. Deluje tiho in prijazno, tako, da se je večina ne zaveda – kot korenine odraslega drevesa rastejo počasi, vendar dosežejo skoraj nedostopne kotičke in premaknejo najmočnejše strukture

Dnevna energija  KI 7

Energija rdeče kovine 7 je nežna in igriva, Poudarja komunikacijo, prilagodljivost in  aktivnosti – zase. Načelno so te aktivnosti redke in so vse zato, da si 7 pridobi vse, kar si trenutno želi.

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 4 4

 

Bela voda 1

Danes le počasi. Res počasi, kajti sicer se vam utegne zatakniti, pa če izgleda še tako enostavno.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Prečitajte mesečni predvid. Danes je karma močnejša. Vsak trenutek, vsako doživetje šteje.
Kje so vaše misli? Misli usmerjajo vašo pozornost. Pozornost določa vaše ciilje.

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Mesečni predvid vam pove več. Danes se že odločate za vašo prihodnost.

Svetlozeleno drevo 3

Pazite na denar!
Pozorno s podpisi!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Stran od trgovine.
Drobne, pomembne stvari bodo na voljo tudi naslednji mesec.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Globoko v sebi veste vse.
Upoštevajte to.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Novi začetki.
Novi ljudje.
Nova spoznanja.
Dovolite si biti sproščeni
Dovolite življenjski radosti, da pride na dan.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Opravite to, kar ste obljubili.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Danes ne morete skriti nič.
Torej pokažite vaše adute,
Pokažite vaše odlične lastnosti.
Uredite se in bodite točni.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s