1. oktober 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

1. oktober 2013

Cesarjeva nova oblačila

Oblačila dostikrat pokažejo, kakšni smo
ali pa,
kakšni bi radi bili.
Kaj še?

Že res, da se je pričel nov mesec. Vendar je to koledarski mesec gregorianskega koledarja, ki je ‘zmešan’ že nekaj časa. Kajti vsak, ki pozna njegovo zgodovino ve, da je bil nekajkrat popravljan in tako že davno ne kaže več prave energije.

Do 8. oktobra torej še vedno vlada v tem času najšibkejša energija odraslega drevesa 4. In tako še vedno velja, da je to poseben mesec – karmični mesec za vse rojene v energiji odraslega drevesa 4.

Torej še nekaj dni do novega mesečnega predvida, ki je v veliki meri že napisan. Vabljeni k obisku in pripravljenosti, da se vse bolj zavedate svojega bistva in svojega bivanja. 

Še pomembnejše pa je to obdobje za vse, ki ste rojeni v energiji cesarja – v rumeni prsti 5. Cesar ima letos namreč karmično leto. In, kadar je pomembno leto za cesarja, je pomembno za vse nas, saj je on tisti, ki nas vodi – ali pa vsaj vpliva na pogoje v katerih živimo, torej postavlja zakone, ustavo, pravila itn. Sam menim, da se je cesar s pristopom k Evropi preselil v severno Evropsko mesto in mu je naša dežela le bežen spomin. Njegovi namestniki, ki živijo tu, pa več ali manj skrbijo le zase.

Tako. Kaj ima vse to zveze z denarjem in dokumenti? Vso! Mi smo tisti, ki smo podpisali dokumente, da je tako kot je in sedaj imamo posledično toliko denarja, kot ga cesar ne odnese v kraj bivanja. Pozorni torej bodimo, kaj podpisujemo ne le cesarju, temveč komurkoli. Pozorni bodimo kaj kupujemo, koliko plačamo. Kajti ali ni vsak naš nakup glasovnica za proizvod, ki ga nesemo domov?

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna…

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija temnozeleno drevo 4

Energija temnozelenega drevesa 4 je nežna a močna in prodorna. Deluje tiho in prijazno, tako, da se je večina ne zaveda – kot korenine odraslega drevesa rastejo počasi, vendar dosežejo skoraj nedostopne kotičke in premaknejo najmočnejše strukture

Vendar je ta energija v tem času najšibkejša in to je glavni razlog, da je vladajoča. Kajti v družini vlada najšibkejši člen. Ko imamo v družini dojenčka – je to ta. Ko malo zdraste, je najšibkejši člen dostikrat – na žalost – oče. In tako se vsa družina ravna po njem.

Dnevna energija  KI 1

Energija bela voda 1 le redkokdaj prinese kaj dobrega takrat, ko vlada. Načelno je seveda dobra in nosi življenje, vendar to ni energija, za katero bi si želeli, da vlada. Kajti vlada z masovnim čiščenjem. Kot bi se podrl jez, oplakne vse, česar se dotakne. In dotakniti se ne zna selektivno…

– . – 

Dnevni horoskop za dan

KI dan 9 3 5 4 1

 

Bela voda 1

To je dan, ko ste še močnejši. Vse, kar se vam zgodi, vas ojača in energija gre spet naravnost k vam.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Ni ravno prijazen dan. Vendar ste vi tisti, ki določate, kaj je za vas dobro in kaj zabavno, kaj vam prinaša dobre rezultate. Čemu bi to ne bilo karkoli se že zgodi?

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Modrost je tista, ki vam dan naredi dober in zanimiv.
Ali sprejmete izziv?

Svetlozeleno drevo 3

Za vas se svet spreminja kot valovi morja.
Ves čas se vračajo in vsakič so močni in drugačni…
Vi ste tisti, ki lahko z njimi valujete, ali pa se jim upirate.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

dan za notranj pregled.
Danes delajte le naprej dogovorjene posle.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Sami sebi dajete energijo.
Ali pa jo jemljete. Naj bo vrstni red pravi!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Naredite kar ste obljubili!

Drugim in sebi!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Preskusite, kar vam pade na pamet!
Preskuksite nove ideje. Presenečeni boste,
kako se vam ideje sproti uresničujejo.

Kako lahko to uporabite?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Močni ste,
vendar  se potrpežljivost tudi izplača.
Ne porabite vse energije za igračkanje!

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s