15. oktober 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

15. oktober 2013

Cesar je vznemirjen

… šel je na zabavo, vendar ga tudi tja pokličejo

Je pač karmično leto. Karmično leto za vse nas in še posebej za Cesarja in celoten dvor – kjerkoli ta že je. Ne le za tega, ki ga poznamo mi – prav za vse dvorce Sveta.

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna… Tako že od 1955-tega leta naprej življenje teče pospešeno hitro in se še pospešuje v letih 2000 naprej, ko so devetletne energije takšne, da energijo 9 podpirajo.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija svetlozeleno drevo 3

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna in udarna. Pride kot strela iz jasnega in potem je spet vse tiho – in nikoli zares ne vemo ali bo spet prišla ali pa je dolgo ne bo več, ker je izpraznila vso svojo energijsko zalogo…

Dnevna energija  KI 5

Energija rumene prsti 5 je prav posebna. Le redki jo znajo živeti. Kitajski Cesar je eden izmed njih, najbrž tudi Janez Pavel II., pa Dalajlama in še kdo, ki nima tako zvenečega naziva in ga srečujemo vsak dan na ulici, morda v oblačilih prosjaka, kmeta, delavca in celo direktorja, pesnika ali čevljarja.

Se spomnite časa od 8. avgusta do 7. septembra. Današnji dan je najbolj podoben temu času. Na srečo je to le en dan, vendar nam pove veliko o nas, o našem domu, o našem poslu o našem mestu, naši deželi,…

– . – 

Dnevni horoskop za

KI dan 9 3 5 3 5

 

Bela voda 1

Izkoristite priložnosti seznanjanja in odkrivanja lastnosti tistih ljudi, za katere se zanimate. Danes ste vi tisti, ki lahko inicirate takšno akcijo…

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Kontrola je odveč, inventivnost in kreativnost, akcija vladajo tudi danes.
Danes lahko čutite več vaše lastne energije. Strah, ki se rojeva v vas je le vpliv mesečne energije. Odveč je pretirana samokritika; bolje pa je, da ste pozorni na vse dokumente, denar in izjave.
Uporabite vašo kreativnost, prodornost, inventivnost in stalnost (trme ne).

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Pazite, da ne boste premočno pohodili lastnih prstov,
da ne ožgete lastnih las in ne oslepite ob gledanju sijaja vaših lastnih idej.

Svetlozeleno drevo 3

Se vam zdi, da obvladate Karmo.
Še na misel naj vam naj ne pride kaj takšnega!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Nagrada za delo pride.
Mnogi vas ne razumejo.
Bodite mili in prijazni, jasni, dobrohotni in odločni.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Zdi se, da lahko počnete karkoli!
Morda.
Vendar vse počnite zelo počasi.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Počasi z vsem,
posebej z dokumenti, izjavami, podpisi in plačili.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Sprejmite resnico. Karma vam jo – tudi vam – sporoča brez zavor.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Tudi danes ni dosti drugače kot od 8. oktobra dalje.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s