16. oktober 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

16. oktober 2013

Cesar ima dela čez glavo

… pa se znajde in delegira druge,
pa vendar obstajajo zadeve, ki bi jih moral opraviti sam…

Je pač karmično leto. Karmično leto za vse nas in še posebej za Cesarja in celoten dvor – kjerkoli ta že je. Ne le za tega, ki ga poznamo mi – prav za vse dvorce Sveta. In danes ima obilo opravka z vsem, kar je obljubil. Kot po tekočem traku k njemu prihajajo svetovalci, in kot po tekočem traku podpisuje dekrete, odločbe, zakone, pogodbe, … ne glede na to, kaj v njih piše, ali pa ne…

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna… Tako že od 1955-tega leta naprej življenje teče pospešeno hitro in se še pospešuje v letih 2000 naprej, ko so devetletne energije takšne, da energijo 9 podpirajo.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija svetlozeleno drevo 3

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna in udarna. Pride kot strela iz jasnega in potem je spet vse tiho – in nikoli zares ne vemo ali bo spet prišla ali pa je dolgo ne bo več, ker je izpraznila vso svojo energijsko zalogo…

Dnevna energija  KI 4

Energija temnozelenega drevesa 4 je močna in prodorna. Predstavljamo si jo lahko kot najstarejšo hčerko v osemčlanski družini. Kot najstarejša dostikrat prevzame vlogo matere – torej tudi družinsko računovodstvo. To pa ne pomeni, da zna z denarjem ravnati tako modro kot njena mati…

– . – 

Dnevni horoskop za

KI dan 9 3 5 3 4

 

Bela voda 1

Ko se naslonite na mesečno energijo – začetki novega, spoznavanje novih ljudi in njihovih lastnosti; pričetek nove dejavnosti itn, je tudi današnji dan odličen, če se le znate obnašati mirno. No, to za vas ni enostavno, ko se okolica hitro spremeni – ali pač. Torej vse aktivnosti naj bodo pozorno sprejete in počasi narejene….

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Vaš karmični dan v mesecu, ko je dobro in prav, da naredite vse tisto, kar ste si obljubili v preteklih treh mesecih. Vse, kar vam je karma sporočala že septembra – pa če ste sporočila slišali ali pa (pre)slišali. Raje se sporočil spomnite, kajti sicer vam bo karma vse to sporočila naslednje leto – ki je karmično celih 12 mesecev = 52 tednov, kar je 365 krat več kot pa današnji dan. In ko se odločite, da boste vsak dan naredili samo en procent bolje kot včeraj, je to v enem mesecu zelo veliko.

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Tudi danes velja vse tisto, kar sem vam povedal včeraj in še več. Že res, da ste danes močni, vendar, če boste trdili, da danes ne boste pohodili lastnih prstov – vam jih bodo drugi – pa čeprav le zato, da vam vrnejo uslugo. Vas pač ne razumejo!

Svetlozeleno drevo 3

Čustva vam valovijo že ves mesec. Ni enostavno ‘zložiti’ vsega, kar se vam dogaja, mar ne? Je pa današnji dan dober, da vse aktivnosti opravite bolj mirno in jih tudi dokončate.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Naredite to, kar je odvisno od vas.
Z okolico pa izmenjujte le to, kar je nujno –
vendar tudi trikrat, če je to potrebno, ko vas ne razumejo pravilno!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Še vedno se zatika vse, kar želite opraviti hitro.
Torej le počasi in pozorno.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Danes mirno in pozorno z električnimi napravami.
Odveč je nenadna užaljenost in prehitra sprememba teme.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Opravite vse, kar je potrebno, posebej, ko to zadeva odnose z družino,
prijatelji, sorodniki in sodelavci.

Saj že veste: Ta mesec lahko opravite veliko več kot si predstavljate,
če se le spravite v akcijo.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Odveč je na dan spravljati vaše osebne težave.
Če v vaši družbi ni veselih ljudi, se poglejte v ogledalo –
ali iz njega zre vesela oseba? Recite ji kaj lepega, da se nasmeji!

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s