18. oktober 2013

! Klicaj dneva !

24-urni horoskop

za

18. oktober 2013

Cesarja nihče ne razume…

… tako je to, kadar preveč misli na materialno bogastvo…
Je kdo mislil, da on tega ne počne!

20131017_93532

Da, da. Cesar je tokrat pod močnim vplivom energije bele prsti 8. Že res, da razmišlja o mnogočem, celo o tem, da bi bilo dobro cesarstvo potegniti na z eleno vejo, da bi celo njegovi podaniki lahko bolje živeli. Pa vendar se to ne vidi v njegovem obnašanju (vsaj podaniki tega ne vidijo tako) – dvorjani pa so zaposleni s tem, kako čimveč pridobiti, preden dvor zapustijo…

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna… Tako že od 1955-tega leta naprej življenje teče pospešeno hitro in se še pospešuje v letih 2000 naprej, ko so devetletne energije takšne, da energijo 9 podpirajo.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija svetlozeleno drevo 3

Energija svetlozelenega drevesa 3 je močna in udarna. Pride kot strela iz jasnega in potem je spet vse tiho – in nikoli zares ne vemo ali bo spet prišla ali pa je dolgo ne bo več, ker je izpraznila vso svojo energijsko zalogo…

Dnevna energija  KI 2

Če je včeraj vse teklo noro in gladko, danese ni takšen dan, razen, ko se vsi zavedamo, da je včasih dobro delovati počasi, ko želimo, da je delo hitro opravljeno….

– . – 

Dnevni horoskop za

KI dan 9 3 5 3 2

 

Bela voda 1

Le nadaljujte z novimi začetki!. Že naslednji mesec boste lahko okusili prve, nežne rezultate vaših aktivnosti v tem mesecu.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Lahko je to zelo lahkoten dan, vse dokler ste pozorni na to, kaj dela vaša okolica, ko jo zadovoljite bolj z besedami kot z dejanji – saj za delo delegirate tiste, ki so bolj kompetentni od vas – ali pa delo vsaj solidno obvladajo… Ob tem se zabavajte.

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Marsikaj, kar se vam ‘temnega’ suče po glavi  – ni res.
Včeras ste videli vse svetlo, danes pa temnejše.

Zmiksajte skupaj.

Svetlozeleno drevo 3

Opravite že svoje obveznosti!
Sicer jih bo prihodnji mesec preveč.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Urejenost in točno.
Veselje in radost,
Ljubezen in nežnost.
Pozornost in odločnost.
In
vse druge odlike pokažite danes… in vsak dan.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Veselo, a ne prehitro, pa boste uspešni pri načrtovanju.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

Karma vam kaže kje ste odlični in kje ste lahko boljši.

Ni ga boljšega ogledala, ko sprejmete resnico.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Eh. Ko vas nihče ne razume, se vprašajte: Ali razumem samega sebe?

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Počasi. Vse.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X. Odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin iz teh strani v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s