13. november 2013

cropped-2009_1019_0710542.jpg

!Klicaj dneva!

24-urni horoskop

za

13. november 2013

Majhno in močno spreminja bistvo stvari

November je karmični mesec kmetov, agrarnega sektrorja gospodarstva, učiteljev, terapevtov, socialnih delavcev in delujočih v okoljskih poslih

– . –

Enainosemdesetletna energija: Vijolični ogenj 9

Energijaq rumene prsti 5 je vseprisotna v vseh ‘zvezdah’. Ko pa jo obišče zvezda vijoličnega ognja 9, takrat postane posebej aktivna… Tako že od 1955-tega leta naprej življenje teče pospešeno hitro in se še pospešuje v letih 2000 naprej, ko so devetletne energije takšne, da energijo 9 podpirajo.

Devetletje 2009 – 2018: Svetlozeleno drevo 3

To je hitro se spreminjajoča se energija. Ima veliko moč, vendar le malo časa. Tako pride nepričakovano in nenapovedano, opravi svoje in ne vidimo je več. To velja tako za vreme kot za druge naravne pojave in za delovanje družbe in človeka.

Letna energija rumene prsti 5

je posebna energija. Rečemo ji tudi ‘karmična’, saj nam sporoča našo karmo na način, ki je nam najbolj dojemljiv v določenem trenutku. No, tudi to dostikrat ni dovolj v današnjem svetu, ko ljudje večino časa preživijo v transu dvojnosti – v stanju beg ali polet. Ko smo v takšnem stanju ne vidimo, še manj dojamemo naše resnično stanje in tako nam karma običajno sporoča to, kar se imamo za naučiti  – večkrat.

V nasprotju s splošnim prepričanjem zlahka vidimo, da nam karma vse najprej sporoča na prijazen in prijeten način. Vendar se na ta način v sedanjih časih učimo le redkokdaj. Pri tem nam pomaga naše prepričanje, saj smo v ‘dobrih časih’  le redkokdaj odprti in sprejemljivi za učenje – Morda je eno takšnih stanj takrat, ko smo zaljubljeni.

Tako je karmični čas odličen čas za učenje. Učenje od Sveta in od nas samih. Bolj kot smo pozorni, ko se zavedamo sebe in sveta, prej vidimo in sprejemamo sporočila in prej sprejmemo učenje tega življenja. Ko učenja ne sprejmemo – če torej ne spremenimo svojega obnašanja v skladu s karmičnimi sporočili – bo karma ‘zapakirala’ ista sporočila na drugačen način in nam jih ‘poslala’ znova. In tako vse dotlej, dokler jih ne dojamemo, ne sprejmemo ali pa zapustimo ta svet.

Odprimo se torej za karmična sporočila, kajti to je učenje, ki ga potrebujemo kot oči…

Mesečna energija črna prst 2

Energija črna prst 2 je tista, ki hrani vsako bitje, vsako entiteto, ki se znajde v njeni bližini. To dela na svoj način in ne prenese izkoriščanja.

Ko pa se pojavi izkoriščanje (prevelika in prehitra poraba), je to energija, ki prevrne in preobrne vse, kar doseže.

Dnevna energija  KI 3

Majhni in hitri dogodki se vpletejo v počasnost dolgoročne mesečne energije. Kot iskre v aparatu povzročajo motnje in ‘traparije’

– . – 

Dnevni horoskop za

KI dan 9 3 5 2 4

Bela voda 1

Novi začetki vsega, kar ste pričeli že prejšnji mesec!
Vesolje ima rado hitrost.

Pričnite že!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Temnozeleno drevo 4

Hitrost je odveč.
Uporabite vso svojo modrost.
Opravite kar ste obljubili!

Prečitajte  si vaš mesečni predvid.

Rdeča kovina 7

Ohranite svoje privatne stvari – zase!

Svetlozeleno drevo 3

Karma vam govori, kar vam je sporočila že prejšnji mesec!
Stopite že v akcijo in opravite obveznosti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Bela kovina 6

Vaša moč ni razumljena.
Uporabljajte jo modro!

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Vijolični ogenj 9

Že res, da je to mesec novih začetkov.
A dan ne dovoli hitrih reakcij.
Tako vse delajte P O Č A S I !

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Črna prst 2

(Raz)Um prehiteva to, kar vam govori telo.
Sprejmite resnico trenutka.
Pozorno z izjavami, denarjem in dokumenti.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Rumena prst 5

Svet vas danes ne razume.
Niti domači.
Pa se razumete vi?
Priporočam gibanje v domačem okolju.

Prečitajte si vaš mesečni predvid.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Bela prst 8

Kaj res niste bogati?
Kako bi to razložili lačni deklici iz Brazilije?

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Vsebina, oblikovanje in besedila: Vojko J. Kalan. Spletne strani so avtorsko delo! Objava in uporaba vsebin iz spletne strani http://www.9zvezd.com in vseh drugih medijev, je dovoljena le s soglasjem avtorja ali z navedbo tega kolofona. Spletna stran je narejena na osnovi astrologije Devetzvezdni KI in z več kot dvajsetletnimi izkušnjami avtorja na tem področju. Predvid je ažuriran najmanj enkrat mesečno. Spletna stran je registrirana z mednarodnim standardom rednih publikacij ISSN 1854 – 116X.
cesaOdgovornost za uporabo, interpretacijo vsebin iz teh strani in vse posledice, ki jih doživi zaradi upoštevanja in/ali neupoštevanja napotkov v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak obiskovalec sam – osebno!

Komentiraj