30. april 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop

!Klicaj dneva!

Od malega rasteta skupaj

Tulipana. Edina te vrste v našem vrtu.

24-urni horoskop

za 29. april  Leto 2014 – Temnozeleno drevo 4

Mesec april (5. april – 5. maj ) Bela kovina 6

Jasna in ostra energija bele kovine 6
pomaga očistiti vodo.

Dnevna energija  KI

Temnozeleno drevo 4

Kot lahko vidite, je danes energija temnozelenega drevesa 4 močnejša, saj sta letna in dnevna energija usklajeni. Danes je torej pravi čas, da si zopet prečitate vaš letni predvid, kajti letni predvid danes velja še veliko ‘močneje’. Vse velja še bolj. Na ta način lahko vsak od nas vidi, kaj lahko naredi, da bo življenje lepše in boljše.

Energija temnozelenega drevesa je močna, a kljub temu je ne opazimo na prvi pogled.  Je zelo podobna pomladi. Pomlad prihaja, a je še vedno mraz. Kljub temu iz zaplat snega že poganja teloh, sonce ima večjo moč in čeprav v letu temnozelenega drevesa Sonce nima tako velike moči kot smo vajeni, se tudi ohladi ne prav pretirano.

Drevni Kitajci opisujejo energijo temnozelenega drevesa kot najstarejšo hčerko v osemčlanski družini s tremi sinovi in tremi hčerami. Ta mnogokrat zamenja mater tako pri varovanju svojih bratov in sester kot pri gospodinjskih opravilih. Je nežna a odločna.

Čeprav energija temnozelenega drevesa 4 vlada dnevu, pa je vsak od nas pod vplivom energije hiše v kateri je trenutno. Pa poglejmo

Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

Bela voda 1

Danes pod vplivom črne prsti 2. Ti ni ravno prijeten čas za vas. Lahko pa si dan (in leto) naredite boljši kot, če enostavno sledite ‘okoliščinam’. Pomembno je, da upoštevate letni predvid, kar pa vam bo prihranilo največ energije, časa, denarja in živcev pa je, da dobro premislite prav vsak vaš korak. In še potem – ta korak – naredite počasi.-.-

Letos ste pod močnim vplivom energije črna prst 2.

V tem času ste na najnižjem energijskem nivoju v vseh devetih letih. Torej bodite pozorni na vaš življenjski slog. Vse kar delate, delajte počasi. Imejte urejen dnevni ritem počitka, spanja, rekreacije, prehranjevanja. Skratka: Imejte dovolj spanja. Pijte vsaj 2,5l vode dnevno, imejte 3 glavne obroke in dve drobni malici, hodite spat pred 11. uro zvečer.

– – –

Temnozeleno drevo 4

Danes vam karma postavlja sporočila naravnost pred vaše oči, vam jih govori v vaša ušesa in polaga v vaše roke. Odprite oči, napnite ušesa in sprejmite vse, kar se zgodi s hvaležnostjo. Kajti sedaj veste, kaj delate dobro, kaj ‘za silo’ in kaj je nujno potrebno spremeniti. Kajti to, kar se je zgodilo, se spremeniti ne da. Spremenite lahko le vaš odnos do vsega kar je. Predvsem pa je tu pomembno vprašanje:

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Saj že veste. Letos imate kar nekaj izzivov pri odnosih z okolico. Danes so še poudarjeni. Predlagam vam, da vse, odločitve krepko premislite, prespite in nato dejanja načrtujete, preden jih v resnici izvedete. Mir, mir, mir tako v duši kot v telesu vam pomaga, da je življenje lepše in boljše (čeprav se vam ne zdi tako).

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Sedaj se pa premika. Ja res se. Saj veste. Letos imate čas, da se premaknete naprej z vso močjo in z dolgoročnimi načrti. Še letos lahko načrtujete – in se že premikate, nato pride le še izvedba. Vendar na vseh področjih vašega življenja. Torej le papir in svinčnik v roke, da ste aktivni povsod kjer je potrebno in kjer si želite.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja
lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Danes vam je laže kot prejšnje dni. Sprejmite ponujano pomoč in poprosite zanjo še znance in prijatelje – ali pa jim vsaj zaupajte, kje pomoč potrebujete. Izognite se nepotrebnim stroškom.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Le pozorno. Mirno. Saj veste. Svet odseva vas in vi odsevate svet. Skratka v vsakem človeku, ki ga srečate – vidite sebe in oni ravno tako. Vse, kar vam je pri drugih všeč – so tudi vaše lastnosti. In seveda to velja tudi za  vse tiste lastnosti, ki vam niso všeč .

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

April vam ni najbolj prijeten. Če imate zdravstvene težave, jih rešite čimprej. Sicer pa je leto za vas ugodno. In ne le leto. To je čas, ko lahko smelo stopite naprej. A ne naredite tega že danes. Maja načrtujte. Junija startajte z vso silo.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Letos je za vas čas dela. Dela, ki ste si ga napravili sami. Sedaj ga opravite. In danes je delovni dan, tako naredite vse, kar je potrebno. In seveda se spomnite tudi nase, na vašo družino, na počitek, spanje, redne obroke, …

Prečitajte si mesečni in Letni predvid..

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Dinamično leto. Dinamičen dan. Ničesar ne morete skriti. Niti najbolj intimnih zadev. No, pa saj jih ni treba poudarjati. Pojdite raje mimo. Poudarite pa vse tisto, kar je pomembno. Seveda pa s tem ‘grehi’ ne bodo popravljeni. Za to bo potrebno delo.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.
-.-

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen.
Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop:
poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s