1. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop

!Klicaj dneva!

Res sta prava lepotca

Tulipana od zgoraj

24-urni horoskop

za 1. maj leta 2014 – Temnozeleno drevo 4

Mesec april (5. april – 5. maj ) Bela kovina 6

Jasna in ostra energija bele kovine 6
pomaga očistiti vodo.

Dnevna energija  KI

Rumena prst 5

Današnji dan že napoveduje energijo meseca maja, ki se prične 5. maja ob 16. uri. Energija rumena prst 5 je najmočnejša med vsemi, saj ustvari prav vse, kar obstaja v našem svetu in lahko karkoli in kadarkoli tudi uniči. Vsak človek jo nosi v sebi. Središče je ‘plexus solaris’. Kdor se to energijo nauči uporabljati lahko v življenju doseže prav vsak cilj, ki si ga zastavi.

Na takšen dan (tako kot cel mesec maj) je vsak od ljudi pod najmočnejšim vplivom sebi podobne energije. Torej je to čas, ko so odnosi med nami v najbolj naravnem položaju.

Seveda pa se spomnimo, da do 5. maja še vedno ‘vlada’ energija Bela kovina 6, ki je močna in tudi reflektivna. V času njene ‘vladavine’ se lahko zgodijo veliki premiki tako v družbi kot v naravi.

Zanimivo je, da je bil prvi maj tudi ‘poganski’ praznik na področju Evrope. V tem času naj bi ljudje praznovali praznik Sonca. In energija rumena prst 5 ponazarja ravno Sonce.  Seveda je prav, da se spomnimo sonca v sebi in svetimo na soljudi vsak dan, vsako uro, vsak trenutek.

Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

Bela voda 1

Danes ste ‘med dvema ognjema’. Ko se prizemljite, je življenje veliko lepše in lažje. Prav dnevna energija vam pri tem pomaga, če se le skrivate pred nepomembnimi dogodki.
Še nekaj dni vam ostane, da vaša čutenja, vaše intuitivne občutke uresničite za namen pridobitve izkušenj. Čemu ne bi stopili iz cone udobja že danes?

Letos ste pod močnim vplivom energije črna prst 2.

V tem času ste na najnižjem energijskem nivoju v vseh devetih letih. Torej bodite pozorni na vaš življenjski slog. Vse kar delate, delajte počasi. Imejte urejen dnevni ritem počitka, spanja, rekreacije, prehranjevanja. Skratka: Imejte dovolj spanja. Pijte vsaj 2,5l vode dnevno, imejte 3 glavne obroke in dve drobni malici, hodite spat pred 11. uro zvečer.

– – –

Temnozeleno drevo 4

Gotovo vam je danes lepše kot včeraj. Pa ne le zato, ker je praznik. Tudi zato, ker ste pod vplivom vam domače in vam lastne energije. Še celo tiste hitre mesečne impulze, ko ste bili prehitro nervozni, ko ste prehitro delovali, ko morda celo niste znali ohraniti miru, se ob vaši energiji temnozelenega drevesa umirijo. In dobro je tako. Vključite v dan še najlepše vizije za vaše prihodnje življenje in marsikaj se vam uresniči prej kot si sploh predstavljate.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Danes je dan bolj zabaven. Pa vendar ne pomeni, da vam ni potrebno opraviti dnevnih ‘obveznosti’ – bolje rečeno aktivnosti, ki izboljšujejo družinske odnose, kakršne si pravzaprav želite. Kajti ne bodo se izboljšali ‘sami po sebi’, Tokrat je dobra poteza, ko pogledate vase in se vprašate: “Kako sem lahko boljši?”

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

V podobni situaciji ste kot vaš ‘starejši brat’ Temnozeleno drevo 4. Prav iste energije vplivajo na vas, le, da ste vi v karmični situaciji kar celih devet let. In dobro je, da se iz karme hitro, hitro učite, kajti prihodnje leto bo za vas tisto, ko boste vse znanje potrebovali, ko se boste učili iz življenja. Tako vam priporočam, da vaše zavedanje postavite na nov nivo. Julija boste že na preizkušnji in ‘v šoli’, ki vam pomaga, da iz življenja naredite več kot si mislite, da je mogoče.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja
lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Čeprav je 1. maj praznik dela, je prav, da opravite to, kar ste si zastavili v preteklih dneh ali pa si zastavite celo danes. Seveda se spomnite tudi nase in izpolnite obljube sebi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Še nekaj dni vas loči od časa, ko boste cel mesec pod vplivom svoje energije. Današnji dan je že začetek tega obdobja. Izkoristite vsak trenutek za to, da izboljšate vaš pogled na svet in na življenje. Predvsem tudi nase. Tako bo vaše življenje lahko teklo bolj gladko.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Le počasi. Počasi, premišljeno, pozorno. Privoščite si oddih. Naj vas razvajajo drugi. Če pa že res želite koga razvajati, naj bodo to majni otroci – in vi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Dan priprave na prihajajoči KI-jev mesec Rumena prst 5. Boli le takrat, ko se upirate.
Torej sprejmite resnico. Tako ali tako je spremeniti ne morete več. Lahko pa spremenite vse, kar šele prihaja…

Prečitajte si mesečni in Letni predvid..

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Dan preobrata. Začetek drugačne energije, ki vas bo spremljala cel mesec maj in še prve dni junija. To je vam podobna energija, ki pa vam tokrat ne ugaja tako močno kot v letih pred 2009,

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.
-.-

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen.
Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop:
poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s