2. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 6 6

!Klicaj dneva!

Prijazen rumenček

Prijazen rumenček

24-urni horoskop

za 2. maj leta 2014 – Temnozeleno drevo 4

Mesec april (5. april – 5. maj ) Bela kovina 6

Jasna in ostra energija bele kovine 6
pomaga očistiti vodo.

Dnevna energija  KI

Bela kovina 6

Končuje se mesec bele kovine. Kakšne spremembe je k vam prinesla ta energija? Jih vidite? Jih čutite? Ali pa se vam zdi, da vse teče po ustaljenem ritmu.

Včeraj sem pisal, da je bil dan Sonca. No, ko dobro premislimo, se pogani niso držali pisanega koledarja. Kljub temu so vedeli, čutili, kdaj je čas, ko Sonce dobi moč. In to je ravno mesec maj. Kajti maj je prvi poletni mesec. No, res ne po gregorianskem koledarju, ki ga uporabljamo. kajti gregorijanski koledar je bil prevečkra popravljan, da bi zanj še veljale spremembe v naravi. Vendar ko malo premislimo, pozimi ne raste nič. Torej so november, december in januar zimski meseci. Februarja najdemo teloh, zvončke, trobentice in mnoge druge rastline že kažejo očitne znake žilvjenja. Tako so februar, marec in april pomladni mesece. Maja sonce dobi moč in tako so ne le pogani, temveč tudi mnoge velike kulture slavile maj kot začetek poletja in v sredini poletja 21. – 23. junija je najdaljši dan, mar ne. Tako so majjunij in julij poletni meseci. Kajti vemo, da prvi dež v začetku avgusta pomeni konec vročine, tako je avgust prvi jesenski mesec in z njim še september in oktober.  Veliko bolj logično kot pa letni časi, ki jih uporabljamo in se jih učimo v šoli, mar ne? In mesec maj je po KI-jevem ‘koledarju’ vedno mesec Sonca. tudi letos, čeprav kot sem napisal že večkrat, Sonce nima takšne moči kot smo vajeni.

Pa poglejmo kakšne energije vladajo danes, ko se mesec bele kovine končuje in se pričenja nov čas. Še tri dni. Nov mesec se prične 5. maja. Vendar je ravno tri dni tisto obdobje, ko že čutimo menjavo energije.

Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

Bela voda 1

Danes ste ‘zvezda’, pa naj vam bo to všeč ali ne. Vsi opazijo vas in vse, kar naredite. Vsako vašo potezo. Tako bodite urejeni in prijazni do sebe in do okolice. Pokažite svoje adute.

Letos ste pod močnim vplivom energije črna prst 2.

V tem času ste na najnižjem energijskem nivoju v vseh devetih letih. Torej bodite pozorni na vaš življenjski slog. Vse kar delate, delajte počasi. Imejte urejen dnevni ritem počitka, spanja, rekreacije, prehranjevanja. Skratka: Imejte dovolj spanja. Pijte vsaj 2,5l vode dnevno, imejte 3 glavne obroke in dve drobni malici, hodite spat pred 11. uro zvečer.

– – –

Temnozeleno drevo 4

Hitri ste. Um vam deluje hitreje kot ste vajeni in zdi se vam, da se vse drugo dogaja počasi. Ko pa malo bolj opazujete, lahko vidite le, da imate vi več časa kot se zdi. Tako lahko vse naredite z zmerno hitrostjo in polnim zavedanjem. Uživajte.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Čeprav so prazniki imate polne roke dela. Pozorni bodite, da opravite tudi ‘obveznosti’ do sebe. To so lahko čisto običajne, vsakodnevne zadeve kot je kosilo, zmenek z ljubljeno osebo ….

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Danes pa le počasi. Saj so prazniki in je naglica povsem odveč. Zares.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja
lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Karmični dan vam kaže kaj delate dobro in kje se lahko še veliko naučite. Odprite oči, napnite ušesa, sprejmite resnico trenutka in se učite. To je zadnji karmični dan v karmičnem mesecu za vas. Srečno.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Dan preobrata. Iz neprijetnega meseca aprila se v teh dneh prične boljše življenje. Vendar pozor. Na dan bo prišlo vse, kar bi morda celo želeli skriti. Raje si prečitajte mesečni predvid in pričnite delovati sebi v prid – znotraj vas samih namesto v okolici.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Dan za refleksijo. Za lep sprehod v naravi, za meditacijo v samoti, za vse tisto, kar bi radi počeli, pa si ne vzamete časa. Mir, tišina in samota.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Današnja energija vam ‘ne paše’. Imate pa priložnost, da dobro uporabite vso vašo modrost, da bo dan lepši in boljši. Pozorno z besedami in denarjem.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid..

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

In dan je lepši. Preživite ga z družin in prijatelji. Tako lahko naredite največ tudi za vas.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.
-.-

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen.
Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop:
poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s