5. maj 2014 – Dnevni Devetzvezdni KI Horoskop KI 9 3 4 6 9

!Klicaj dneva!

Ivanjščice na našem vrtu

Ivanjščice so preplavljale travnike, danes jih najdemo več ali manj le ob cestah in v vrtovih.

24-urni horoskop

za 5. maj leta 2014 – Temnozeleno drevo 4

Mesec april (5. april – 5. maj ) Bela kovina 6

Jasna in ostra energija bele kovine 6
pomaga očistiti vodo.

Dnevna energija  KI

Vijolični ogenj 9

Končuje se mesec bele kovine. In začenja se mesec rumene prsti 5. To se bo zgodilo danes, 5. maja 2014 točno ob 16h.

Končno smo torej dočakali poletje. Ja. S 5. majem se prične poletje in traja vse do 7. avgusta do 16:03.

Maj bo toplejši, čeprav bo leto v celoti bolj hladno kot lansko ali pa prihodnje. Končno se bomo lahko ogreli in že v sredini maja bodo tudi jutra dovolj topla, da bomo jakne pustili doma tudi tisti, ki vstanemo zgodaj, malodane ob sončnem vzhodu.

Dnevi prehoda energije so vedno posebni. Tako je tudi danes poseben dan. Vsi čutimo spremembno energije že tri dni, danes pa zares čutimo tudi prihod maja. To je mesec sonca, mesec, ko začutimo energijo globoko v sebi tudi takrat, ko zunaj ni toplo. Kljub temu pa se v nekaterih ljudeh v tem času pojavlja nemir. Ta nemir se izraža tako v medsebojnih odnosih kot pri vožnji na cesti. Bodimo torej še posebej pozorni in potrpežljivi do vseh naših bližnjih, ne samo doma, tudi med znanci, prijatelji, sodelavci in na cesti. Kajti takrta, ko je nemir v nas, tudi laže preživimo dan, ko so ljudje v naši bližini potrepežljivi, pa čeprav se ne zavedamo svoje situacije.

Dnevni Predvid – Dnevni horoskop

Bela voda 1

Danes ste lahko polni energije. Pa čeprav je tako se zavedajte vaše letne situacije. Uživajte dan, vendar pa velike odločitve dobro premislite in se zanje odločite šele po dobrem načrtovanju. Priporočam vam, da načrte premislite maja in junija, julij pa je odličen čas za nove začetke. Današnji dan opravite vaše obveznosti in bodite pozorni v rokovanju s trdimi predmeti.

Ste si ta mesec že prečitali vaš letni in mesečni predvid?

Letos ste v energiji črne prsti 2. To je najnižji energijski nivo, ki ga lahko ima živ človek. Čas, ki ne prenese hitrosti in velikih sprememb. Prečitajte si letni predvid na spletni strani. 

– – –

Temnozeleno drevo 4

Danes ste zvezda. Vidni vsem. Ne glede na to ali ste urejeni ali ne. Ste točni ali ne. Opaženi ste pri vseh dejavnostih, ki jih počnete. Zatorej pokažite najlepše in najboljše kar ste. In dan bo še lepši in boljši.  In, ko se vam zdi, da ni vse tako kot bi lahko bilo, se nasmehnite in si recite: “Bom pa sam-a naredila dan po mojih željah.” Nasmejte se kljub vsem dogodkom in situacijam in smelo, pokončno, z nasmehom na licih stopite naprej.

Ste si prečitali vaš mesečni in letni predvid?

Letos ste v energiji karme. To je leto učenja. Lahko se jezite – pa ne pomaga nič –  lahko pa sprejmete resnico trenutka, si rečete: “Zanimivo” in se učite. V drugem primeru bo lažje za vas.

– – –

Rdeča kovina 7

Mirno. Mirno in zmerno. Ne glede na to kako se vam zdi. Kajti danes ste tako hitri in tako senzitivni, da sprejemate okolico prej, preden se za druge dogodek sploh zgodi.
Tako imate dovolj časa, da se odločite. Ohranite mir v sebi, ne glede na to, kaj se dogaja.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto ne razumete niti sami sebe,  kako naj vas razumejo drugi. To je čas preobrata. Čas odločitve. Čas začetka novega stila življenja. Mirno in pozorno. Pričnite živeti še bolj zdravo. Startni čas za nove projekte, nov življenjski slog.

– – –

Svetlozeleno drevo 3

Danes je vaša misel izredno močna. Posebej intelektualna. Torej ste sposobni rešiti marsikateri izziv, ki za druge predstavlja problem. Hkrati pa bodite pozorni, da se ne zaklenete v miselne strukture, namesto, da bi živeli vaše življenje. Kajti kamor gre pozornost, tja gre energija. Usmerite vašo pozornost k vašim vsebinam.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto vam prinaša nežne rezultate delovanja
lanskega leta. Če niste pričeli nič ustreznega, imate še vedno čas, da to storite (nujno).

– – –

Bela kovina 6

Končuje se vaš karmični mesec. Danes ste močni in tudi danes še lahko pride kakšno karmično sporočilo. Bodite torej tudi danes (in naprej) še vedno prožni in brez pričakovanj. Današnje odločitve dobro premislite. Morda je dobro, da jih celo prespite. Z okolico bodite jasni in sočutni.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Letošnje leto je lahko dokaj zabavno. Vendar se je odveč le zabavati. To je tudi čas,  ko lahko veliko naredite za svojo okolico in zase.

– – –

Vijolični ogenj 9

Karmični dan. V zadnjem dnevu meseca preobrata. Morda vam še ni jasno, vendar vam vsa okolica da vedeti, da ste na velikem preobratu. Bodite sprejemljivi in se zavedajte, da s tem, ko živite najvišje, kar čutite v sebi najbolj pomagate svetu in sebi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Leto 2014 vam pokaže, kaj ste si res prislužili v zadnjih devetih letih. Sedaj ste soočeni z resnico. Kajti opazili (bo)ste,  da je kopica ljudi odšlo od vas in, da ste tako sami kot ste to ustvarili z vašim delovanjem v zadnjih devetih letih. 

– – –

Črna prst 2

Le mirno. Ko prijateljem in znancem zaupate vaše želje, se bodo izpolnile prej kot si predstavljate. Vendar naj bodo to le želje in sanje, opustite vsako pripovedovanje, ki bi omenjalo druge ljudi. Saj veste, mimogrede vam uide kakšna misel, kakšno mnenje o njih. In, ko to mnenje izpustite – si naredite veliko korist.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.

Lani se vam je življenje zatikalo, letos pa steče. Vendar si ne delajte iluzij, da ste sedaj vi tisti, ki upravljate s svetom.

– – –

Rumena prst 5

Le mirno. Poslednji dan starega meseca vam ni najbolj prijeten, saj ni prijazen z vami. Pa bo kmalu bolje. Danes se izognite nakupu vrednejših predmetov. Opravite vse obveznosti, ki ste si jih pripravili in nekaj časa preživite tudi z vašimi bližnjimi.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid..

Leto dobivate to, za kar ste si prizadevali zadnja tri leta. Opravite torej svojo nalogo. Bolje rečeno: Opravljajte svojo nalogo od sedaj,  pa vse do konca januarja 2015 in sproti boste nagrajeni za vse dobro opravljeno delo. In še imate čas, da naredite veliko tudi na področjih, na katera ste pretekla tri leta pozabili, posebej, ko ste to – vi sami.

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

– – –

Bela prst 8

Pri vsaki odločitvi uporabite vso modrost, ki jo premorete. Posebno velja biti pazljiv pri vseh pogodbah in pri denarju.

Prečitajte si mesečni in Letni predvid.
-.-

Kajti leta 2014  se je za vas pričel ‘Sejem življenja. Čas,  ko lahko preskusite skorajda vse nore ideje.

Astrologija Devetzvezdni KI je astrologija življenja, astrologija za uspeh, astrologija duha, astrologija materije, astrologija osebnosti, astrologija osebnega razvoja, astrologija za rast, astrologija za uspeh, astrologija za partnersko ljubezen.
Ko bi radi živeli bolj polno življenje vam pomaga horoskop:
poslovni horoskop, ljubezenski horoskop, partnerski horoskop, horoskop za telo, horoskop za dušo

Oglej si Klicaj dneva na mobilniku: http://www.9zvezd.com/tel

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s